X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Sitting On The City Walls Courtyard House

57 NianZi HuTong, JingShanHouJie, DongCheng District, Beijing, Kiina

Kartta ja saapumisohjeet


93%Arvosana

  • 90%Rahanarvoinen
  • 93%Turvallisuus
  • 94%Sijainti
  • 99%Henkilöstö
  • 93%Ilmapiiri
  • 91%Siisteys
  • 90%Palvelut

Kääntäjä: Google Olemme sijaitsee "Jing Shan Hou Jie. Tämä tarkoittaa "takaisin kadulle Jing Shan puisto"; Meidän osoite Chinese on: 景 山 公 园 北, 景 山 后 街, 丁 字 路 口 东 边 路 北, 碾 子 胡 同 57 号.

Ohessa "Sinopec Huoltoasema ensimmäinen, se on noin 30 metriä itään t-risteykseen (JingShanHouJie ja Di'anMen Inner katu). Vuoteen itäpuolella, löydät aidattu GYM leikkikenttä, joka monet ihmiset pelaavat pingistä ja Chess päivällä, siirtää leikkipaikka käänny vasemmalle että on sisäänkäynnin kuja kanssa merkki "碾子 胡同" Kiinan ja "Istuminen City Walls "Englanti. Noudata "City Walls" merkki ripustaa lanka napa kujalla (Anna kuja löydät pieni pysäköintialue käänny oikealle). Muuttua pienellä kujalla ja kävely noin 1 minuutti.

Taksilla:
Taksi on hyvin halpaa Pekingissä. Välillä 5: 00-23: 00, ensimmäinen 3 km maksaa 13 Yuan, sitten 2,3 yuania / km. Jos yli 15 km on 3,45 yuania / km. Tarvitset maksaa kaasusta lisämaksu 1 yuania / ratsastaa ratsastaa viiden minuutin välein odotusajan sinun maksaa 1-2 km maksu. Välillä 23: 00-5: 00 koko hinta nousee noin 20%.

Muistakaa: maksaa kuitti, tarkista etäisyys, plus tietulli maksu, jos tuli lentokentälle. (10 Yuan T3, Vapaa T2 & T1 keskustaan)

Daytime hinta: Anteeksi, emme voi kuva odottaa maksua (huono liikenne).

Lentokentältä: 27-28 km, 45-60 minuutin, noin 90-100 Yuan.
Pekingistä Central Station: 5-6 km, 20-30 minuuttia, noin 20--25 Yuan.
Beijing West Railway Station: 12 km, 30-45 minuutin, noin 35--40 Yuan.
Beijing South Railway Station: 12 km, 30-45 minuutin, noin 35-40 Yuan.

Useimmat Taksinkuljettajat voi puhua Englanti, ota oppia Kiinan ääntäminen:
JingShanHouJie (tarkoittaa nimi katu 景山 后街)
DingZiLuKouDong (tarkoittaa Itä T-liitoksen 丁字 路口 东)
ZhongShiHua JiaYouZhan (tarkoittaa Sinopec huoltoasema 中 石化 加油站)
NianZi Hutong (tarkoittaa nimi meidän kuja 碾子 胡同)


Vuodesta Nanluoguxiang metroasemalta (linja 6):
Noin 12-15 minuutin kävelymatkan. Vuodesta Exit, maahan, käänny vasemmalle, voit nähdä iso merkki Jingshan Park. Kävely iso risteys, käänny vasemmalle DiAnMen Inner Street. Mene alas ja osui punainen seinän Jingshan Park, joka on t-risteykseen mainitsimme ja käänny vasemmalle näet Sinopec. Metro kulkee 5: 00-23: 00.

Kohteesta Beihai North Station (linja 6):
Tämä sopii jos sinulla on painavat matkatavarat. Vuodesta Exit D maahan, löydät iso bussipysäkki kerralla. Ota bussi 111 kolme pysäkkiä JingShanDongJie; hinta on 2 yuania / hlö. Bussista, mene takaisin nurkkaan, ylitä katu ensimmäinen ja käänny vasemmalle. Löydät GYM vain 30 metrin päässä, että on NianZiHuTong.
Lentokentältä:
Ota AirPort Express päätepysäkille (Dongzhimen). Siirto linja 2 ja mennä kaksi pysäkkiä Chaoyangmen, siirtolinja 6 ja jää pois joko Nanluoguxiang asemalla (3 yuan) tai Beihai North Station (4 yuan) ja sitten seuraa ohjeita kuin edellä. Airport Express on 25 yuania / henkilö ja kulkee 6: 00-22: 00.
Jos olet ryhmä 2-4 henkilöä, taksi on edullisempaa.
Vaihtoehtoisesti ottaa Airport Express Dongzhimen ja sitten bussilla No.107 kahdeksan pysäkkiä DiAnMenWai (地 安 门外). Bussista, siirry suoraan ohi risteyksessä ja mene alas. Osuma punainen seinän Jianshan Park, joka on sinun t-risteykseen me mainita. Käänny vasemmalle ja löydät huoltoasema. Bussi kustannukset 2 Yuan / henkilö ja kulkee 5: 00-23: 00.

Pekingistä Central Station:
Ottaa linja 2 kaksi pysäkkiä Chaoyangmen, sitten siirtää linja 6 ja jää pois joko Nanluoguxiang asemalla (3 yuan) tai Beihai North Station (4 yuan) ja sitten seuraa ohjeita kuin edellä ..

Beijing West Railway Station:
Toteutettava rivi 9 kaksi pysäkkiä BaiShiQiaoNan, sitten siirtää linja 6 ja jää pois joko Nanluoguxiang asemalla (4 yuan) tai Beihai North Station (4 yuan) ja sitten seuraa ohjeita kuin edellä.
Beijing South Railway Station:
Toteutettava rivi 4 seitsemän pysäkkiä PingAnLi, sitten siirtää Line 6 ja jää pois joko Nanluoguxiang asemalla (4 yuan) tai Beihai North Station (4 yuan) ja sitten seuraa ohjeita kuin edellä.