X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Smart Hyde Park Inn Hostel

48 - 50 Inverness Terrace, Bayswater, Lontoo, Englanti

Kartta ja saapumisohjeet


73%Arvosana

  • 71%Rahanarvoinen
  • 76%Turvallisuus
  • 88%Sijainti
  • 77%Henkilöstö
  • 68%Ilmapiiri
  • 68%Siisteys
  • 65%Palvelut

Kääntäjä: Google Heathrow'n lentokenttä:
Via Underground:
Toteutettava Piccadilly Line (tummansininen) Earls Court Station; vaihtaa pohjoiseen District Line (tummanvihreä) kautta Edgware Road Bayswater Station. Päässä Bayswaterin asemalta, ylittää tien ja kävellä Inverness Place (juuri oikealla Tesco Express); siellä edessä risteyksessä on Hyde Park Inn. Matka-aika on yhden minuutin kävelymatkan päässä Bayswaterin asemalta.

Via A2 Bus:
Catch A2 Airbus Heathrow'n ja jää pois Queensway Bayswater. Kävele alas Queensway; ota ensimmäinen oikealle sivulle Inverness Paikka ja kävellä tien päähän, jossa Hyde Park Inn sijaitsee. Matka-aika on yhden minuutin kävelymatkan päässä Bayswaterin asemalta.

Heathrow Express:
Catch Heathrow Express -junalla Paddingtonin asemalle ja vaihda Underground järjestelmään. Toteutettava länteen Circle Line (keltainen) Bayswater Station. Päässä Bayswaterin asemalta, ylittää tien ja kävellä Inverness Place; siellä edessä risteyksessä on Hyde Park Inn. Matka-aika on yhden minuutin kävelymatkan päässä Bayswaterin asemalta.


Gatwickin lentokentälle:
Ota Gatwick Express-junalla Victorian asemalle. Vaihda metro ja vie länteen Circle Line (keltainen) Bayswater Station. Päässä Bayswaterin asemalta, ylittää tien ja kävellä Inverness Place, siellä edessä risteyksessä on Hyde Park Inn. Matka-aika on yhden minuutin kävelymatkan päässä Bayswaterin asemalta.

Waterloo Station:
Ota Underground järjestelmän Jubilee Line (hopea) ja Bond Street ja vaihda länteen Central Line (punainen) ja jatkaa Queenswayn asemalta. Queenswayn asemalta, käänny vasemmalle ja kävele Bayswater Road; ylittää tien ja käänny ensimmäisestä oikealle Inverness Place. Lopussa tie on Hyde Park Inn. Matka-aika on kahden minuutin kävelymatkan päässä Queenswayn asemalta.

Victorian asemalle:
Toteutettava metro länteen Circle Line (keltainen) Bayswater Station. Päässä Bayswaterin asemalta Ristin tie ja kävellä Inverness Place, siellä edessä risteyksessä on Hyde Park Inn. Matka-aika on yhden minuutin kävelymatkan päässä Bayswaterin asemalta.