X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Smart Hyde Park Inn

48 - 50 Inverness Terrace, Bayswater, Lontoo, Englanti

Kartta ja saapumisohjeet


68%Arvosana

  • 68%Rahanarvoinen
  • 71%Turvallisuus
  • 86%Sijainti
  • 68%Henkilöstö
  • 62%Ilmapiiri
  • 64%Siisteys
  • 60%Palvelut

Kääntäjä: Google Heathrow'n lentokenttä:
Via Underground:
Ottaa Piccadilly Line (tummansininen) Earls Courtin asemalta; muuttaa pohjoiseen District Line (tummanvihreä) kautta Edgware Road Bayswater Station. Bayswater Station, ylittää tien ja kävellä alas Inverness Place (juuri oikealla Tesco Express); siellä edessäsi risteyksessä on Hyde Park Inn. Matka-aika on yksi minuutin kävelymatkan päässä Bayswaterin asemalta.

Via A2 Bussi:
Catch A2 Airbus Heathrow'n ja jää pois Queensway Bayswater. Kävele alas Queensway; ota ensimmäinen oikealle Inverness Paikka ja kävellä tien päähän, jossa Hyde Park Inn sijaitsee. Matka-aika on yksi minuutin kävelymatkan päässä Bayswaterin asemalta.

Heathrow Express:
Catch Heathrow Express-junalla Paddingtonin asemalta ja vaihda Underground järjestelmään. Ottaa länteen Circle Line (keltainen) Bayswater Station. Bayswater Station, ylittää tien ja kävellä alas Inverness Place; siellä edessäsi risteyksessä on Hyde Park Inn. Matka-aika on yksi minuutin kävelymatkan päässä Bayswaterin asemalta.


Gatwickin lentokentälle:
Ottaa Gatwick Express-junalla Victorian asemalle. Vaihda metro ja ottaa länteen Circle Line (keltainen) Bayswater Station. Bayswater Station, ylittää tien ja kävellä alas Inverness Place, siellä edessä risteyksessä on Hyde Park Inn. Matka-aika on yksi minuutin kävelymatkan päässä Bayswaterin asemalta.

Päässä Waterloon asemalta:
Ottaa metro Jubilee Line (hopea) ja Bond Streetin ja muuttaa länteen Central Line (punainen) ja edelleen Queenswayn asemalta. Queenswayn asemalta, käänny vasemmalle ja kävele Bayswater Road; ylittää tien ja käänny ensimmäisestä oikealle Inverness Place. Lopussa tie on Hyde Park Inn. Matka-aika on kahden minuutin kävelymatkan päässä Queenswayn asemalta.

Victorian asemalle:
Ottaa metro länteen Circle Line (keltainen) Bayswater Station. Bayswater Station Ristin tie ja kävellä alas Inverness Place, siellä edessä risteyksessä on Hyde Park Inn. Matka-aika on yksi minuutin kävelymatkan päässä Bayswaterin asemalta.