X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Soul Kitchen

Moika embankment 62 app 9, Pietari, Venäjä

Kartta ja saapumisohjeet


99%Arvosana

  • 99%Rahanarvoinen
  • 99%Turvallisuus
  • 98%Sijainti
  • 99%Henkilöstö
  • 98%Ilmapiiri
  • 99%Siisteys
  • 99%Palvelut

Kääntäjä: Google Moskovskiy rautatieasemalta:

Löydät sisäänkäynnin "Ploshad" Vosstaniyan "metro vain päässä rautatieasemalta. Voit ostaa metro liput (kuponkia) lipunmyynti. Näet lipputoimistoissa kun annat metroasema. Kertalippu maksaa 28 Rub.Use metro päästä Sadovaja metroasemalta (uloskäynti Grivtcova Lane). Sitten mene staraight mukaan Grivtcova kaista (venäjäksi se пер. Гривцова) kunnes törmää Mojka jokeen. Meidän hostelli on oikealla alla kaunis musta parveke.
Suosittelemme tulostaa kartan tai tallentaa print screen matkapuhelimeen:
http://goo.gl/maps/oVDST

Alkaen "Admiralteyskaya 'metroasema:

käänny oikealle ja kävele kunnes Moika joki, käänny oikealle uudelleen ja ylittää "punainen" silta, sillan jälkeen mennä uudestaan ​​oikealle pitkin jokea kunnes rakentaminen 62 Lentokentältä: bussilla "Moskovan" metroasema, bussit numero 113 , 213, tai 13, jos aiot päätteeltä 2, ja linja 39 on aiot päätteeltä 2, siirry Sadovaya metroaseman poistuttaessa metro mennä Grivtsova lane, kävele suoraan kunnes kadun päässä (noin 650 metriä), on Moika embarkment käänny oikealle ja tulomme on kun pankki (yksi kaunis parveke).

Coach Station Obvodny Chanal

Siellä olet 2 vaihtoehtoa päästä meidän hostellissa:
1. metro. Linja-autoasema on lähellä metroasema Obvodny Kanal. Se on violetti viiva. Sinun täytyy päästä stationAdmiralteyskaya (se on suora viiva ilman muutoksia).
Alkaen "Admiralteyskaya" metroasema käänny oikealle ja kävele kahden korttelin asti Moika joki, kun joudut kokemaan joen käänny oikealle ja kävele asti "punainen" bridge. ylitä silta ja käänny oikealle, kävele pitkin jokea kunnes rakennus 62, tulomme on ensimmäisen parvekkeella (4th rakennus sillan jälkeen vasemmalla puolella jokea), yhdellä painikkeella ja älä unohda mainita, että olet " menossa Soul Kitchen Hostel Jos sinua pyydetään.

Autolla:

Huomioithan, että päästä hostellissa rakennuksen autolla joudut kääntyä moika joelle Gorokhovaya street (yksisuuntainen).

Taksilla:

Taksi voi vaihdella riippuen aikaan, yöllä päässä lentokentältä maksaa noin 800 ruplaa ja noin 900 RUB päivällä, jos menet Moskovskiy rautatieasemalta on noin 400 RUB

Ole tietoinen yksityinen taksipalvelu - vaikka he sanovat ne ovat metri, älä käytä niitä, koska he yrittävät varastaa rahaa, koska Venäjän taksi ei käytä mitään metriä - hinnat on vahvistettu! Jos käytät taksia toimisto lentokentän sisällä keskustella hinnasta ja ottaa kuitti ennen kuin aloitat jouney. Vältä tarjoukset taksinkuljettajat vaikka niillä on yhtiön rintanappi heidän kanssaan. Paras tapa on varata taksin etukäteen puhelimitse, verkossa, tai ottamalla meihin yhteyttä.