X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21000000 varaukset

Kulkuohjeet kohteeseen Soul Kitchen

Moika embankment 62 app 9, Pietari, Venäjä

Kartta ja saapumisohjeet


97%Arvosana

  • 95%Rahanarvoinen
  • 98%Turvallisuus
  • 99%Sijainti
  • 97%Henkilöstö
  • 97%Ilmapiiri
  • 98%Siisteys
  • 98%Palvelut

Kääntäjä: Google Alkaen
"Admiralteyskajan" metroasema:
käänny oikealle ja kävele kahden korttelin till Moika joki, kun kohtaat joen käänny oikealle ja kävele kunnes "punainen" silta. ylitä silta ja käänny oikealle, kävele joen asti rakennus 62, tulomme on ensimmäisen parveke (neljäs rakennus sillan jälkeen vasemmalle puolelle jokea), yhdellä painikkeella ja älä unohda mainita, että olet " menossa Soul Kitchen Hostel Jos sinua pyydetään.

Lentokentältä:
Bussilla "Moskovan" metroasema, bussit numero 113, 213, tai 13, jos aiot Terminaali 2, ja linja 39 on aiot Terminaali 2, mene Sadovaya metroasemalle, kun poistut metro mennä Grivtsova lane, kävele suoraan untill kadun päässä (n. 650 m), on Moika embarkment käänny oikealle ja tulomme on kun pankki (yksi kaunis parveke).

Bussilla

linja-autoasemalta ottaa vasemmalle, kävele kunnes Liteiniy näköpiirissä, bussilla numero 3 suuntaan Nevski prospect (oikealla), mene 9 pysähtyy saakka "Malaya Morskaya" bussipysäkki, mennä samaan suuntaan bussi saakka "Gorokhovaya" street , käänny vasemmalle, ja käänny oikealle sillan jälkeen, kävellä pitkin joen asti rakennus 62, tulomme on ensimmäisen parveke (neljäs rakennus sillan jälkeen vasemmalle puolelle jokea), yhdellä painikkeella ja älä unohda mainita, että olet menossa Soul Kitchen Hostel Jos sinua pyydetään.Autolla

Huomaa, että päästä hostellirakennuksessa autolla sinun täytyy kääntyä Moika joen Gorokhovaya street (yksisuuntainen).

Taksilla

Taksi voi vaihdella riippuen aikaan, yöllä päässä
lentokentälle maksaa noin 800 ruplaa ja noin 900 RUB vuonna
päivällä, jos menet Moskovskiy rautatieasemalta se on noin 400 RUB

Ole tietoinen yksityinen taksipalvelu - vaikka he sanovat on mittari, älä käytä niitä, koska he yrittävät varastaa rahaa, koska Venäjän taksi ei käytä mitään metriä - hinnat ovat kiinteitä! Jos käytät taksin toimisto lentokentän sisällä keskustella hinta ja ottaa kuitti ennen kuin aloitat jouney. Vältä tarjoukset taksinkuljettajat, vaikka heillä on yrityksen rintanappi heidän kanssaan.
Paras tapa on varata taksin etukäteen puhelimitse, verkossa tai ottamalla meihin yhteyttä.