X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen St Christopher's Camden

48-50 Camden High Street, Camden NW1, Lontoo, Englanti

Kartta ja saapumisohjeet


82%Arvosana

  • 82%Rahanarvoinen
  • 81%Turvallisuus
  • 90%Sijainti
  • 87%Henkilöstö
  • 80%Ilmapiiri
  • 78%Siisteys
  • 75%Palvelut

Kääntäjä: Google Heathrow'n lentokenttä:
Toteutettava Piccadilly linjan Kings Cross. Muuta tänne pohjoisen linjan ja ottaa se yksi pysäkki Camden Town. Tule ulos asemalta ja kävele vasemmalle alas Camden High Street menneisyyden McDonalds ja Burger King. Olemme 200 metriä alaspäin vasemmalla puolella.

Victorian asemalle:
Catch Victoria-linjan Kings Cross. Muuta olevassa Pohjois-linja ja mennä yksi pysäkki Camden Town. Tule ulos asemalta ja kävele vasemmalle alas Camden High Street menneisyyden McDonalds ja Burger King. Olemme 200 metriä alaspäin vasemmalla puolella.

Gatwickin tai Lutonin lentokentillä:
Ottaa Thameslink junalla Kings Cross ja täältä metrolla yhden luukun Northern Line Camden Town. Tule ulos asemalta ja kävele vasemmalle alas Camden High Street menneisyyden McDonalds ja Burger King. Olemme 200 metriä alaspäin vasemmalla puolella.

Stanstedin lentokenttä:
Junalla Liverpool Street. Sieltä metrolla Kings Cross. Muuta tänne Pohjois-linja ja mennä yksi pysäkki Camden Town. Tule ulos asemalta ja kävele vasemmalle alas Camden High Street menneisyyden McDonalds ja Burger King. Olemme 200 metriä alaspäin vasemmalla puolella.

Waterloon asemalta:
Ottaa Northern Line Camden Town. Tule ulos asemalta ja kävele vasemmalle alas Camden High Street menneisyyden McDonalds ja Burger King. Olemme 200 metriä alaspäin vasemmalla puolella.