X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen St Christopher's Inn - London Bridge

121 Borough High Street, Lontoo, Englanti

Kartta ja saapumisohjeet


83%Arvosana

  • 82%Rahanarvoinen
  • 86%Turvallisuus
  • 93%Sijainti
  • 83%Henkilöstö
  • 80%Ilmapiiri
  • 83%Siisteys
  • 75%Palvelut

Kääntäjä: Google Ei väliä mikä hostellissa olet tarkkailun osaksi, vastaanotto on Village. Se sijaitsee vain 100 metrin ylös tien 165 Borough High Street.

Heathrow'n lentokenttä:
Toteutettava Piccadilly linja Green Park; muuttuvat edelleen itään Jubilee Linen London Bridge. Ota Borough High St exit liukuportaat katutasoon ja käänny vasemmalle. Sieltä se on alle viiden minuutin kävelymatka. Ole hyvä ja tulosta kartasta auttaa sinua löytämään tiesi.

Gatwickin lentokentälle:
Junalla London Bridge Station exit kautta exit takseja ja busseja. Toteutettava vasemmalle 1st liikennevalot aivan nurkan takana. Tämä on Borough korkea St. Käänny vasemmalle ja kävele aprox 5min.

Stanstedin lentokenttä:
Junalla Liverpool Street. Bussi 35 pysähtyy edessä meidän oven Borough High Street.
Vaihtoehtoisesti toteuttaa Keski putkiston Bank ja sitten vaihtaa pohjoisen linjan. Siirry yksi pysäkki London Bridge. Ota Borough High St exit liukuportaat katutasoon ja käänny vasemmalle. Sieltä se on alle viiden minuutin kävelymatka. Ole hyvä ja tulosta kartasta auttaa sinua löytämään tiesi.

Luton Airport:
Ota Thameslink Train Luton asemalta suoraan London Bridge. Exit kautta exit takseja ja busseja. Käänny vasemmalle ensimmäisen liikennevalot aivan nurkan takana. Tämä on Borough korkea St. Käänny vasemmalle ja kävele noin viisi minuuttia. Ole hyvä ja tulosta kartasta auttaa sinua löytämään tiesi.

Päässä Victorian linja ja rautatieasemalta:
Ota ympyrä tai District-linja Westminster ja vaihtaa eastbound Jubilee Line. Jää pois London Bridge. Ota Borough High St exit liukuportaat katutasoon ja käänny vasemmalle. Sieltä se on alle viiden minuutin kävelymatka. Ole hyvä ja tulosta kartasta auttaa sinua löytämään tiesi.

Waterloo Station:
Toteutettava Jubilee linja kahden pysäkin ja jää pois London Bridge. Ota Borough High St exit liukuportaat katutasoon ja käänny vasemmalle. Sieltä se on alle viiden minuutin kävelymatka. Ole hyvä ja tulosta kartasta auttaa sinua löytämään tiesi.