X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen St Christopher's Inn - London Bridge

121 Borough High Street, Lontoo, Englanti

Kartta ja saapumisohjeet


81%Arvosana

  • 78%Rahanarvoinen
  • 84%Turvallisuus
  • 90%Sijainti
  • 86%Henkilöstö
  • 77%Ilmapiiri
  • 79%Siisteys
  • 75%Palvelut

Kääntäjä: Google Ei ole väliä mikä hostellissa olet tarkkailun osaksi, vastaanotto on Village. Se sijaitsee vain 100 metrin ylös tien 165 Borough High Street.

Heathrow'n lentokenttä:
Ottaa Piccadilly linjan Green Park; muuttaa edelleen itään Jubilee Line London Bridgelle. Ottaa Borough High St exit liukuportaat katutasoon ja käänny vasemmalle. Sieltä se on alle viiden minuutin kävelymatkan päässä. Ole hyvä ja tulosta kartasta auttaa sinua löytämään tiesi.

Gatwickin lentokentälle:
Junalla London Bridge-asemalta lähdön tapahtuessa Lopeta Taksi tai linja. Ottaa vasemmalle ensimmäinen liikennevalot aivan nurkan takana. Tämä on Borough High St. Käänny vasemmalle ja kävele aprox 5min.

Stanstedin lentokentältä:
Junalla Liverpool Street. Bussi 35 pysähtyy aivan edessä meidän oven Borough High Street.
Vaihtoehtoisesti toteuttaa Keski-putki linja Bank ja muuta pohjoisen linjan. Mene yksi pysäkki London Bridge. Ottaa Borough High St exit liukuportaat katutasoon ja käänny vasemmalle. Sieltä se on alle viiden minuutin kävelymatkan päässä. Ole hyvä ja tulosta kartasta auttaa sinua löytämään tiesi.

Lutonin lentokenttä:
Ottaa Thameslink Train Lutonin asemalta suoraan London Bridge. Lähdön tapahtuessa Lopeta taksit tai linja. Käänny vasemmalle ensimmäisen liikennevalot aivan nurkan takana. Tämä on Borough High St. Käänny vasemmalle ja kävele noin viisi minuuttia. Ole hyvä ja tulosta kartasta auttaa sinua löytämään tiesi.

Päässä Victorian linja-ja rautatieasemalta:
Ottaa Circle tai District-linja Westminster ja muuttaa itään Jubilee Line. Jää pois London Bridge. Ottaa Borough High St exit liukuportaat katutasoon ja käänny vasemmalle. Sieltä se on alle viiden minuutin kävelymatkan päässä. Ole hyvä ja tulosta kartasta auttaa sinua löytämään tiesi.

Päässä Waterloon asemalta:
Ottaa Jubilee linja kaksi pysäkkiä ja jää pois London Bridge. Ottaa Borough High St exit liukuportaat katutasoon ja käänny vasemmalle. Sieltä se on alle viiden minuutin kävelymatkan päässä. Ole hyvä ja tulosta kartasta auttaa sinua löytämään tiesi.