X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen St Christopher's Oasis-Female Only

163 Borough High Street, SE1 1HR, Southwark, Lontoo, Englanti

Kartta ja saapumisohjeet


82%Arvosana

  • 81%Rahanarvoinen
  • 87%Turvallisuus
  • 90%Sijainti
  • 82%Henkilöstö
  • 78%Ilmapiiri
  • 79%Siisteys
  • 79%Palvelut

Kääntäjä: Google Vastaanotto on Village. Se sijaitsee vain viiden minuutin ylös tien 165 Borough High Street.

Heathrow'n lentokenttä:
Ota Piccadilly line Green Park; muuttuvat edelleen itään Jubilee Line London Bridge. Ota Borough High St exit liukuportaat katutasoon ja käänny vasemmalle. Sieltä se on vähemmän kuin viisi minuutin kävelymatkan päässä. Ole hyvä ja tulosta kartta yllä ja auttaa sinua löytämään tiesi.

Gatwickin lentokentälle:
Junalla London Bridge Station exit kautta Lopeta takseja ja busseja. Ota vasemmalle 1st liikennevalot aivan nurkan takana. Tämä on Borough korkea St. Käänny vasemmalle ja kävele noin viisi minuuttia.

Stanstedin lentokenttä:
Junalla Liverpool Street. Bussi 35 pysähtyy edessä meidän oven Borough High Street.
Vaihtoehtoisesti toteuttaa Keski putki linja Pankki ja sitten vaihtaa Pohjois linja. Siirry yksi pysäkki London Bridge. Ota Borough High St exit liukuportaat katutasoon ja käänny vasemmalle. Sieltä se on vähemmän kuin viisi minuutin kävelymatkan päässä. Ole hyvä ja tulosta kartta yllä ja auttaa sinua löytämään tiesi.

Lutonin lentokenttä:
Ota Thameslink juna päässä Lutonin asemalta suoraan London Bridge. Exit kautta Lopeta takseja ja busseja. Ota vasemmalle ensimmäiset liikennevalot aivan nurkan takana. Tämä on Borough Korkea St. Käänny vasemmalle ja kävele noin viisi minuuttia. Ole hyvä ja tulosta kartta yllä ja auttaa sinua löytämään tiesi.

Päässä Victorian linja ja rautatieasemalta:
Ota Circle tai piirin linja Westminster ja vaihtaa itään Jubilee Line. Jää pois London Bridge. Ota Borough High St exit liukuportaat katutasoon ja käänny vasemmalle. Sieltä se on vähemmän kuin viisi minuutin kävelymatkan päässä. Ole hyvä ja tulosta kartta yllä ja auttaa sinua löytämään tiesi.

Alkaen Waterloo Station:
Ota Jubilee linja kahden pysäkin ja jää pois London Bridge. Ota Borough High St exit liukuportaat katutasoon ja käänny vasemmalle. Sieltä se on vähemmän kuin viisi minuutin kävelymatkan päässä. Ole hyvä ja tulosta kartta yllä ja auttaa sinua löytämään tiesi.