X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen St. Clair Hotel and Hostel

577 Richards St., Vancouver, Vancouver, British Columbia, Kanada

Kartta ja saapumisohjeet


82%Arvosana

  • 82%Rahanarvoinen
  • 84%Turvallisuus
  • 96%Sijainti
  • 84%Henkilöstö
  • 80%Ilmapiiri
  • 78%Siisteys
  • 69%Palvelut

Kääntäjä: Google Alkaen Airport (YVR) ja Vancouverin St Clair Hostel

Julkisilla Transit
Puhdistuksen jälkeen Kanadan tulli-ja maahanmuutto, käydä läpi iso lasi ovet, ja seuratkaa joukkoliikenteen CANADA LINE. Maksaa hintaa ja saada siirto lippu.
Hallitus Skytrain laiturilla merkki CANADA LINE Waterfront.
Saapuvat määräpaikkaan pysäkki CITY CENTER STATION. Irti Skytrain ja väylälle Georgia St.
Kävele itään (oikealle niin keksitte liukuportaiden) korttelin Seymour St.
Käänny vasemmalle ja mene yksi blokki Dunsmuiriin St., käänny oikealle (itään) Kävele korttelin Richards St., käänny vasemmalle (pohjoiseen). St Clair Hostel on vain muutaman askeleen alas Richards St. nojalla kellon kuva aluksen.
Sinun matka kestää noin 25 minuuttia Skytrain ja toinen 5 minuutin kävelymatkan päässä St Clair Hotel.

BC Transit Info: 604-953-3333

Taksilla-Cab
Taksi-ohjaamot ovat saatavilla lentoasemalla poistuu. Ohjaamo hinnat ovat 40 dollaria - 50 dollaria (tai enemmän) YVR lentokentältä St Clair Hotel. Sinun matka kestää noin 30 minuuttia 1 tunti, riippuen vuorokaudenajasta ja liikenneolosuhteet.

Muut BC kuljetusreittejä

Yleensä helpoin reittejä Vancouverin paikkoihin, kuten St Clair Hotel - Hostel, ovat Skytrain palvelun tai jollekin Downtown-tarkoitettu linja. Sillä bussilinjat että palvelun keskustan alueilla, kysy ohjain pysäkki lähellä Richards ja Dunsmuiriin kaduilla.

Skytrain asemien Stadium, Granville, Burrard, Waterfront, ja Seabus terminaali ovat kaikki viisi lyhyttä kaupungin korttelin hostellissa (kyllä, me varmasti on keskeisellä paikalla).

Näistä kuitenkin, Granville asema on lähimpänä St Clair ... hieman yli 1 korttelin päässä. Irti Skytrain auton Granville asemalta, ota Dunsmuir Street exit, kävele itään jopa Dunsmuiriin St. (noin 1-1/2 korttelin) Richards St., käänny vasemmalle Richards St., vain muutaman askeleen, etsiä kello laivan kuva.

BC Transit Info 604-953-3333

Alkaen CN - Amtrak rautatien tai Greyhound asemalta

Poistu asemalta, etsiä Skytrain vasemmalla, pää ylös portaita ja ostaa lippu koneesta kioski. Ota Skytrain menossa länteen kohti keskustan (Waterfront), jää pois Skytrain auton Granville Station, käytä Dunsmuir Street exit, kävele itään jopa Dunsmuiriin St. (noin 1-1/2 korttelin) Richards St., käänny vasemmalle Richards St., vain muutaman askeleen, etsi kellon laivan kuva.

Matka-aika: noin 10 minuuttia

Autolla

Kattavampi kartta ja tietoa kaduista on saatavilla klikkaamalla Google Map alla. Turvallista matkaa. Odotamme näkevämme sinut pian St. Clair Hotel - Hostel!
-