X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Stanpoli Hotel

Küçükayasofya mah. Yeğen sok. No:5 Sultanahmet, Istanbul, Turkki

Kartta ja saapumisohjeet


90%Arvosana

  • 94%Rahanarvoinen
  • 89%Turvallisuus
  • 94%Sijainti
  • 94%Henkilöstö
  • 83%Ilmapiiri
  • 89%Siisteys
  • 86%Palvelut

Kääntäjä: Google Air - MEILLÄ 24 TUNTIA yksityinen tai KULJETUSPALVELU Airport pick up service.
Yksityiset palveluntuottajat: Voimme noutaa sinut lähettämällä yksityisen kuljetuspalvelun Atatürkin lentokentältä (Mainin lentoasema Euroopan puolella) 30 € tai Sabiha GOCKEN lentokenttä (Aasian puolella) 70 € tuolloin valitset. Kustannuksia varausta kohden, ja se koskee VÄLILLÄ 1-4 HENKILÖIKSI Varauksen YHTEENSÄ.
Meidän on tiedettävä taistelemaan yksityiskohtia, jos kysyt yksityinen shuttle. Lisäksi on ilmoitettava, jos saavut klo Atatürkin lentokentälle tai Sabiha Gocken lentokenttää ja jos haluat käyttää PRIVATE poimia palvelua tai SHUTTLE poimia. Lähetä meille sähköpostia nämä tiedot vähintään 24 tuntia ennen sinua on määrä saapua.


Klo Atatürkin lentokentälle, ota kokoontuu Matkailu infopisteestä.
Älä mene kenenkään kanssa, ellei heillä ole kyltin nimelläsi (jotkut ehkä sanovat lentokenttäbussin palvelukohtaisia ​​usko heitä, tämä on temppu!)
Vaihtoehtoisesti Atatürkin lentokentälle, ota lentoaseman bussikuljetus (Havas bussi) tai raitiotien-metrolla Aksaray.
Sieltä ottaa toisen raitiovaunulla Sultanahmet. (Raitiovaunu kulkee 06.00 aamulla 23.30 yöllä). Noudata alla kun saat pois raitiovaunulla.


Sabiha Gocken lentokentältä, voit myös ottaa bussikuljetus Taksim. Bussi lähtee klo 05:00 ja 06:00 ja puolen tunnin välein välillä 18.00-23.00. Alkaen 23,00-1,00 voi olla lisäpalvelu puolen tunnin välein.

Taksim, voit ottaa taksin meidän omaisuutta tai metrolla Kabatas ja sitten raitiovaunulla mennä Sultanhamet. Noudata alla, kun saat pois raitiovaunulla. Käy Havas verkkosivuilla lisätietoja.

Bussilla -Ota raitiovaunulla Aksaray. Sieltä sinun pitää ylittää ajoradan kautta jalankulkijoiden metro (joka on alla tie).
Kun poistut metro, näet toisen raitiovaunulinja vastapäätä sinua, nimeltään Yusuf Pasa. Raitiovaunulla Sultanahmet.
Varmista, että olet menossa oikeaan suuntaan! Jää pois Sultanahmetin pysäkki. Jää pois raitiovaunu ja kävellä alamäkeä. Näet matkailuneuvonnasta.
Ne ovat avoinna päivisin ja he voivat auttaa ohjata sinut hotelliin. Jos ei, kävele Hipodrom neliön vieressä BlueMosque loppuun asti.
Ota ensimmäinen tien vasemmalla. Kävele alas ja ottaa sitten ensimmäisen tien vasemmalla ja sitten mennä suoraan eteenpäin ja sen jälkeen käännyt viimeksi oikealle näet Stanpoli Hotel Sign (jonka jalka on vain 7 minuutin). Jos sinulla on ongelmia, ota puhelin meille ja me tulemme hakemaan sinut.

Junalla - raitiovaunulla asemaa vastapäätä Sultanahmet ja noudata edellä annettuja ohjeita.

Veneellä - kun saavut Karakoyn, kävele Galata-silta ja raitiovaunulla Sultanahmet.