X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Stray Cat Hostel

Mebusan Yokusu SK. NO 35 Cihangir, Beyoglu, Istanbul, Turkki

Kartta ja saapumisohjeet


91%Arvosana

  • 94%Rahanarvoinen
  • 87%Turvallisuus
  • 92%Sijainti
  • 96%Henkilöstö
  • 94%Ilmapiiri
  • 88%Siisteys
  • 87%Palvelut

Kääntäjä: Google Saapuvat Atatürkin lentokentältä

Atatürkin lentokentältä helpoin tapa päästä Stray Cat Hostel on ottaa Havas bussilla poistuminen saapumista terminaaliin suoraan Taksim joka lähtee puolen tunnin välein. Kun saavut Taksim Sqaure mennä West alas Takin Zafer Cd. Street, aivan alussa, että kadulla on jyrkkä tie menee alas nimetty Osmanli Sok (tämä kuja on ennen Marmara Hotel ja juuri ennen kuin yksi keskeinen Starbucks Coffee Shop, se on pieni mäki menee alas). Siirry alas tuosta kukkulalla vain 100-150 metriä ja käänny oikealle, ja käänny vasemmalle ja jatka kävellä Kazanci Yokusu Alley, Stray Cat on 500 metriä alaspäin, että tien oikealla puolella on vihreä rakennus 6 kerrosta. Across us u näkevät buffet kutsutaan Tarcın Bufe. Matka kestää noin 25 minuutin päässä lentokentältä Taksim Square (keskusta) ja maksaa 10 Turkin Liras (myös maksettava 5 euroa).

Toinen tapa tavoittaa meidät on kautta metro ja raitiovaunu

Metro on helpoin Atatürkin lentokentältä tavoittaa meidät ja halvin,

1. Ota metrolla Aksaray
2. Muutos Zeytinburnu raitiovaunu suuntaan Kabatas
3. Jää pois Findikli asemalla (tämä on yksi asema ennen pääteasema, Kabatas)
4. Findikli raitiovaunupysäkki kulkea kadun ja kävellä Mebusan Yokusu, 150 metriä ylös mäkeä löydät meiltä koko 50 metrin päässä supermarket DIA, poikki Tarcın Bufe vaaleanvihreä 6 kerroksinen rakennus tien vasemmalla puolella.

Toinen tapa on käyttää taksia lentokentältä:

Taksit Stray Cat lentokentältä Ataturk alueella maksaa noin 40 -45 liras (18 20euro).


Saapuvat Gokcenin lentokenttä

Sabihan Gkcen on helpointa ottaa Havas yhtiö shuttle bussit (joka lähtee myös yöllä) päässä poistumista saapumista terminaaliin. Matka kestää noin 45-60 min. ja maksaa 12 Turkin Liras (jos sinulla ei ole Turkin Liras vielä, voit maksaa myös 6-7 euroa).

Kun saavut Taksim Sqaure mennä West alas Takin Zafer Cd. Street, aivan alussa, että kadulla on jyrkkä tie menee alas nimetty Osmanli Sok (tämä kuja on ennen Marmara Hotel ja juuri ennen kuin yksi keskeinen Starbucks Kahvi Kauppa, se on pieni mäki menee alas). Siirry alas tuosta kukkulalla vain 100-150 metriä ja käänny oikealle, ja käänny vasemmalle ja jatka kävellä Kazanci Yokusu Alley, Stray Cat on 500 omistaa että tien oikealla puolella on vaaleanvihreä rakennus 6 kerrosta. poikki buffet kutsutaan Tarcın Bufe.

Linja-autoasemalta:

Metro on erittäin helppo löytää,
1. Ota metro suuntaan Aksaray
2. Muutos Aksarayn raitiovaunu suuntaan Kabatas
3. Jää pois Findikli asemalla (yksi pysäkki ennen pääteasema Kabatas)
4. Findikli raitiovaunuasemasta kulkea kadun ja kävellä Mebusan Yokusu, 150 metrin ylämäkeen olemme vastapäätä 50 metrin päässä supermarket DIA vuonna vaaleanvihreä 6 kerroksinen rakennus tien vasemmalla puolella.

Rautatieasemalta:

Ota raitiovaunu kohti Kabatas
Jää pois Findikli asemalle (yksi asema ennen Kabatas pääteasema)
Vuodesta Findikli raitiovaunupysäkki ylittää katu kävellä ja kävellä Mebusan Yokusu 150 metriä ylämäkeen löydät meidät 50 metrin vastapäätä supermarket DIA vihreä 6 kerroksinen rakennus tien vasemmalla puolella.

Joka tapauksessa, sinulla on meidän osoite ja puhelin kirjoitettu. Tulosta ne ja pitää niitä mukanasi:

Mebusan Yokusu o 35 Postinumero 34433 Findikli Beyoglu Istanbul