X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

TWH-Tai Wan Hotel Hong Kong

Flat A5, 3 Floor, Block A, Chung King Mansions, No, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong, Hong Kong, Hong Kong

20%Arvosana

 • 20%Rahanarvoinen
 • 20%Turvallisuus
 • 20%Sijainti
 • 20%Henkilöstö
 • 20%Ilmapiiri
 • 20%Siisteys
 • 20%Palvelut

Kohteen Tiedot:

Kääntäjä: Google
Uutinen kaikille asiakkaillemme, jotka tarvitsevat kirja asuntolan vuodetta:
Jos tarvitset varata asuntolan vuode Hongkongissa, Ennen kuin teet varauksen, suosittelemme nähdä seuraavan kohdan ensimmäinen. Meidän asuntolan sänky tyyppi sisältää kuumaa vettä suihku ja juominen, ilmastointi, tuuletin, jääkaappi, ilmainen liinavaatteet, vapaa pyyhe ja maksuton internetpalvelu. Kylpytynnyri, lukuvalo, avainkortti, faksi ... kuten nämä tilat on säädetä ainoastaan ​​ylellisyyttä kabinettia. Yritimme parhaamme tarjotaksemme niin paljon kuin voimme, että asuntolan sängyt tyyppi. Oikeastaan ​​meidän asuntolan vuodetta tarjosimme on halvin Hongkongissa. Se on erityisesti säilytettävä budjetin matkailijoille, emme itse asiassa saa mitään voittoa että mutta ymmärrämme, että on olemassa tällaisia ​​budjetin matkailijoille kysyntä talousarvion majoitus.

Äskettäin saimme arvioita asiakkailtamme ole tyytyväinen meidän asuntolan huonetta.
Pidämme enää myydä kaikki asuntolan sänky tyypit meidän Hostel klo hostelworld.com nyt.
Jos tarvitset silti varata asuntolan vuodetta hostelworld.com, siirry varata yhteistyötä hosteltoimintaa seuraavalla sivulla varata asuntolan.
http://www.hostelworld.com/availability.php/OrientalPearlHostelHongKong-HongKong-14599

Jälleen kerran Muistutamme kaikki budjetin matkailijoille, asuntoloista tyyppi Hongkongissa on erilainen muiden maiden. Ne ovat myös eri luokkiin, 4-vuode, 6 hengen, 8-vuode, 12-vuode ja 20-vuoteet. Kaikki ne tarjoavat halvin ja alkeellisinta majoitus. Jos asiakkaat eivät halua maksaa enemmän kuin USD10 per yö, suosittelemme asiakkaille pitää mielessä, että ei olla liian vaativa.

HOSTELHK ryhmän jäsen!

ILMOITUS:
Vastaanottomme toimisto on vain: Block, 3. kerroksessa Chunking Mansions
Meillä ei ole mitään toimisto sivuliike muussa paikassa!
Ryhmämme nimi on vain: HOSTELHK Group.
Vältä fake.
-------------------------------------------------- ------------------
Mitä nähdä, missä syödä ja missä yöpyä, Chungking Mansions voitaisiin lueteltu kaikki näistä luokista. Hongkong maamerkki, teki tunnetuksi Wong Kar Wai Cannesin fame, kartanoita on tullut nähtävyys itsenäisesti.

Hotelli sijaitsee sisällä labyrintti rakenne, Chungking käytetään olla ensimmäinen piste puhelun maahanmuuttajille jokaisesta kansasta. Nykyään se on edelleen Hongkongin keskustassa multiculturialism, kuuluisa kaupungin erinomaisista Intian ja Pakistanin ruokaa, kun taas sen pohjahinnoin majatalot ja hostellit on houkutella reppumatkailijoille vuosia.

Chungking Mansions on kuuluisa rakennus Hong Kong, Kiina. Se sijaitsee 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui. Rakennus on tunnettu lähes halvin majoitusmahdollisuus Hongkongissa sänky US $ 8 Niin toinen yö. Vaikka rakennus on muka asunto, se koostuu monet riippumattomat halpoja hostelleja, kauppoja ja muita palveluita. Outo tunnelma rakennuksen kutsutaan joskus jotkut "tuoksu Kowloonin muurin".

Chungking Mansions on labyrintti majatalot, curry ravintoloita, Afrikkalainen bistroja, vaateliikkeitä, sari kaupat, ja ulkomaisten työtöntä. Se toimii usein suuri kokoontumispaikka joidenkin etnisten vähemmistöjen Hongkongissa, erityisesti intiaanit, Lähi-idän ihmiset, Nepalin, Sri Lankan, bangladeshilaiset, nigerialaisten, eurooppalaiset, amerikkalaiset, pakistanilaisia, aasialaiset, ja monet muut maailman kansojen. Rakennus valmistui vuonna 1961, jolloin Kiinassa asuvien vallitsevia. Nyt, kun yli neljä vuosikymmentä käytöstä, on lähes 4000 ihmistä asuu kartanoita.

Tämän vilkas sekoitus vierastyöläiset, mainlanders, paikallisen kiinalaisen, turisteja ja backpackers, Chungking naapurustossa on yksi kulttuurisesti monimuotoisen paikoissa Hongkongissa.

Vuonna tutkimuksessa CUHK antropologi professori Gordon Mathews, se paljastuu, että on olemassa ihmisiä, ainakin 120 eri kansallisuutta, jotka ovat läpäisseet Chungking Mansions viime vuonna. Vuonna kysymys "Time Magazine" 7. toukokuuta 2007 Chungking Mansions valittiin paras esimerkki globalisaation Toiminta vuotuisessa ominaisuus paras Aasiassa.
-------------------------------------------------- ------------------

-------------------------------------------------- ------------------
Miksi valita meidät?

RANK
Olemme jäsenenä HOSTELHK ryhmän Ryhmämme yhteensä tarjota yli 600 huonetta ja 1000 vuodepaikkaa online-varaus. Joten ajanjaksoa, jopa sesonkien Hongkongissa, voit silti voi tehdä varauksia täällä.

SIJAINTI
Erinomaisella paikalla Kowloonin sydämessä niemimaan - kuuluisa Tsim Sha Tsui alueella äärimmäisen mukavuutta. Premiere ostos- ja viihdealueelta. Vain muutaman minuutin kävelymatkan voit nauttia illallista Kiinan tai Länsi-ravintolat. Vaihtoehtoisesti McDonalds, KFC ovat kaikki paikallisia. Monet 24 tunnin kauppoja, baareja, Disco ja supermarketit ovat myös lähellä täällä. Tsim Sha Tsui on aivan vieressä Victoria Harbor. Matkailijat voivat nauttia loistava merinäköala ja kuuluisa yö kohtaus Hongkongin saarella meren puolella.

HUONETYYPIT
Meillä on eniten erilaisia ​​huoneita. Ja he noudattaneet hallituksen asetukset paloturvallisuudesta ja rakennuksen turvallisuudesta. Kuten näemme, että lähes huoneet Hongkongissa ovat liian pieni pieni vuodepaikkaa. Olemme erityisen Suunnittelemme tilavia huoneita, joissa king size-vuoteet. Meillä on kaikki ansioita muiden hostellit, ja samalla, takaamme täysin äänetön ja uuteen ympäristöön jokaisessa huoneessa meillä on. Osittainen huoneet on suunniteltu mukaan taso 3-4 tähden hotelli. Sekä huoneen ja koko vuode meidän hostelli on suurin kaikkien hostellit Hongkongissa. Tarjoamme myös economy-huoneita ja makuusaleja alhaisin hinnoin. Täydellinen kaikenlaisia ​​asiakkaita, olitpa Travel Group, yksittäisille matkailijoille, budjetin matkailijoille tai backpackers.

Hotellin huoneet on luokiteltu kolmeen luokkaan: Basic, Standard ja Superior. Perustason huone on 2 tyyppiä, kylpyhuone ja yhteinen kylpyhuone, standard-ja superior huonetyypit on oma huone.

Kaikki Huonetyypit Selitä:
Basic, Standard ja Superior

Perushuoneet kohdistaa halvoille asiakkaille, käytä oma tai jaettu kylpyhuone.

Standard-huoneet kohdistaa vakio asiakkaille. lisää iso huone tilaa ja vuode, ilmainen päivittäinen pyyhkeiden ja liinavaatteet, huoneessa on oma kylpyhuone ja ilmainen internetyhteys.

Superior-huoneissa kohdistaa asiakkaille, jotka tarvitsevat hotellihuoneen laatu ja tarvitsee vain maksaa hostelli huoneen hintaan. kaikki Superior-huoneissa on kuin hotellihuoneen suunnittelu.

Yhden hengen huone - Basic (jaettu kylpyhuone)
"1 sänky. käyttävät julkisia kylpyhuone jaetaan muiden asiakkaiden. "

Yhden hengen huone - Basic (oma kylpyhuone)
"1 sänky. huoneessa on oma kylpyhuone. "

Yhden hengen huone - Standard
"1 sänky."

Yhden hengen huone - Superior
"1 sänky."

Twin / Double Room - Basic (jaettu kylpyhuone)
"2 erillistä sänkyä tai 1 kerrossänky. käyttävät julkisia kylpyhuone jaetaan muiden asiakkaiden. "

Kahden hengen huone - Basic (oma kylpyhuone)
"2 erillistä sänkyä tai 1 kerrossänky."

Kahden hengen huone - Standard
"2 erillistä sänkyä tai 1 kerrossänky."

Kahden hengen huone - Superior
"2 erillistä sänkyä.

Kahden hengen huone - Basic (jaettu kylpyhuone)
"1 parisänky. käyttävät julkisia kylpyhuone jaetaan muiden asiakkaiden. "

Kahden hengen huone - Basic (oma kylpyhuone)
"1 parisänky."

Kahden hengen huone - Standard
"1 parisänky."

Kahden hengen huone - Superior
"1 parisänky."

Kolmen hengen huone - Basic (jaettu kylpyhuone)
"1 sänky ja 1 parivuode tai 1 yhden hengen vuode ja 1 kerrossänky. käyttävät julkisia kylpyhuone jaetaan muiden asiakkaiden. "

Kolmen hengen huone - Basic (oma kylpyhuone)
"1 sänky ja 1 parivuode tai 1 yhden hengen vuode ja 1 kerrossänky."

Kolmen hengen huone - Standard
"1 sänky ja 1 parisänky."

Kolmen hengen huone - Superior
"3 erillistä sänkyä."

Neljän hengen huone - Basic (jaettu kylpyhuone)
"2 erillistä parivuodetta tai 2 kerrossänkyä. käyttävät julkisia kylpyhuone jaetaan muiden asiakkaiden. "

Neljän hengen huone - Basic (oma kylpyhuone)
"2 erillistä parivuodetta tai 2 kerrossänkyä.

Neljän hengen huone - Standard
"2 erillistä parivuodetta tai 2 kerrossänkyä.

Neljän hengen huone - Superior
"4 erillistä sänkyä."

5 hengen huone - Basic (Perhehuone)
"2 parivuodetta 1 lisävuode tai 1 parivuode ja 2 yhden hengen vuodetta ja 1 lisävuode."

10 hengen huone - Basic (jaettu kylpyhuone)
tämä on halvin talousarvio huone, käyttää ulkopuolisia kylpyhuone jaetaan muiden jaetussa huoneessa.
"2 huonetta conjoint, kaikissa huoneissa 2 parivuodetta + 1 lisävuode. '
==========================================
(Kahden hengen huoneelta / hengen huone varaus, me teemme parhaamme järjestää sen, mutta se ei takaisi tarjota Double / Twin Room. Jos ei, kahden hengen huone / Kahden hengen huone annetaan ilman ennakkoilmoitusta.)

HINTA
Edullisimman hinnan takuu !!! Lupaamme, että voimme antaa sinulle yksi kaikkein halpa ja kilpailukykyiset hinnat että löydät meidän hostellit ryhmässä. Olet taattu saada edullisin hinnat mahdollisimman. Yksi meidän edistäminen paketti on: mukaan samassa huoneessa standardi, sijainti ja ajan, jos löydät hintaa muihin hostellit on pienempi kuin meidän ryhmiä, voimme antaa sinulle enemmän halvemmalla kuin niitä. Käsittelemme tämän toivottavana meidän uskollisia asiakkaita ja näkevät sen loistava tilaisuus houkutella uusia asiakkaita.
-------------------------------------------------- ------------------

-------------------------------------------------- ------------------
Huomautus Voit arvokasta VIERASKIRJA
Valitse 'saapumisaika "erittäin huolellisesti ennen vahvistaa varauksen. Täytettäessä saapumisaika hostelli, lisää 40 minuuttia, jos tulossa junalla tai 1 tunti jos tulossa A21 lentoaseman bussilla arvioidun lennon saapumisaika. Ja jos saapuminen 23:00, valitse 23:00 ei 11:00. Ymmärtäkää, että hostelleista on jakaa myöhäinen uloskirjautuminen, varhainen check-in, walk-in asiakkaita joka päivä, vahvisti "saapumisaika" auttaa sinua ja kaikki vieraat ovat paras järjestely.

ILMOITUS
- Saapumisaika viimeistään 17:00 tulee ylimääräistä talletusta jälkeen varaus tehdään.
- Ryhmä Varaus (kirja yli 1 huone) tarvitsee ylimääräistä talletusta jälkeen varaus tehdään.
- Hotelli lähettää vahvistuksen sähköpostitse jälkeen tehty varauksen vahvista checkin aika ja talletus maksu.
Mikä tahansa varauksen peruutus tai muuttaa tarpeen tehdä 00:00 Paikallinen aika 3 päivää ennen saapumista sähköpostitse, puheluita ei hyväksytä. Muuten, tai jos ei saavu, koko oleskelun veloitetaan.

SURPRISE
Jos et nauti vierailustasi muiden pienten tilojen toisen hostellit tai hotelleissa,
tulkaa meidän vastaanottotoimiston:
Block, 3. kerroksessa Chunking Mansions
Katsokaapa. Annamme sinulle yllätys: alin hinta, mutta parempaa huoneet ja hyvä palvelu.

Tule ja jakaa kokemuksia Hongkongin kanssamme.
Tulet todella viihtymään! Tervetuloa Hong Kong!
-------------------------------------------------- ------------------

Kuvia näkyi sivulla on segmentaalisen tyyppi meidän tiloissamme.
Kuvia näkyi sivulla ovat viitteellisiä.
Copyright 1980-2015 HOSTELHK GROUP. Kaikki oikeudet pidätetään.

Hae saatavuutta


Palvelut

 • 24 h vastaanotto
 • 24 h turvapalvelu
 • Adapterit
 • Ilmastointi
 • Lentokenttäkuljetukset
 • ATM
 • Baari
 • Polkupyöräparkki
 • Aamiainen ei sisälly hintaan
 • Kaapeli-TV
 • Korttipuhelimet
 • Kattotuuletin
 • Yhteinen huone
 • Valuutanvaihto
 • Hissi
 • Faksipalvelu
 • Ilmaisia ​​kaupungin karttoja
 • Ilmainen intenetyhteys
 • Ilmainen pysäköinti
 • Ilmainen WiFi
 • Hiustenkuivaajat
 • Hiustenkuivaajat vuokrattavissa
 • Kuumat suihkut
 • Poreamme
 • Siivous
 • Intenetyhteys
 • Jobs Board
 • Pääsy avainkortilla
 • Keittiö
 • Pesulapalvelut
 • Vuodevaatteet sisältyvät
 • Lukkokaapit
 • Matkatavarasäilytys
 • Kokoustila
 • Mini-Supermarket
 • Ulkoterassi
 • Pysäköinti
 • Postipalvelut
 • Lukulamppu
 • Ravintola
 • Tallelokero
 • Lentokenttäbussi
 • Uima-allas
 • Teen-/kahvinkeittomahdollisuus
 • Kiertoajelu- / matkainfopiste
 • Pyyhkeitä vuokrattavissa
 • Pyyhkeet sisältyvät hintaan
 • Myyntiautomaatit
 • Pesukone
 • Pyörätuolipääsy


Toimintatavat

 • Lapsiystävällinen
 • Luottokorttimaksu mahdollinen
 • Ei asetettuja sisääntuloaikoja
 • Lemmikkiystävällinen
 • Sis. verot


Peruutussuoja

Peruutussuoja
Jos peruutusta ei tehdä tämän ajanjakson sisällä, sinulta veloitetaan peruutusmaksu, joka on yhden yön hinnan suuruinen.
TWH-Tai Wan Hotel Hong Kong Located at Flat A5, 3 Floor, Block A, Chung King Mansions, No, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong, Hong Kong.
TWH-Tai Wan Hotel Hong Kong
Hong Kong
Hong Kong Flat A5, 3 Floor, Block A, Chung King Mansions, No, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong
20% 401
22.2965143 114.1724565
TWH-Tai Wan Hotel Hong Kong
    Huoneita saatavilla     Perustiedot Yksityinen Parivuode Jaettu Kylpyhuone     Perustiedot Yhden Hengen Yksityinen Jaettu Kylpyhuone     Perustiedot 2 sänky Sekamajoitus     Standardi Yhden Hengen Yksityinen Huoneessa Kylpyamme / Wc     Standardi 3 sänky Yksityinen Huoneessa Kylpyamme / Wc     Standardi Yksityinen Parivuode Huoneessa Kylpyamme / Wc     Erinomainen Yksityinen Parivuode Huoneessa Kylpyamme / Wc     Standardi Yksityinen 2Hh Huoneessa Kylpyamme / Wc     Perustiedot Yksityinen 2Hh Jaettu Kylpyhuone     Erinomainen 3 sänky Yksityinen Huoneessa Kylpyamme / Wc     Standardi 4 sänky Yksityinen Huoneessa Kylpyamme / Wc     Perustiedot 5 sänky Yksityinen Huoneessa Kylpyamme / Wc     Perustiedot 10 sänky Yksityinen Jaettu Kylpyhuone