X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Taupo Urban Retreat

65 Heu Heu Street, Taupo, Taupo, Uusi-Seelanti

Kartta ja saapumisohjeet


86%Arvosana

  • 84%Rahanarvoinen
  • 85%Turvallisuus
  • 93%Sijainti
  • 92%Henkilöstö
  • 86%Ilmapiiri
  • 82%Siisteys
  • 80%Palvelut

Kääntäjä: Google TAUPO Urban Retreat - Lentäen
Autolla - (katso kartta kuvia)
Kotoisin Pohjois

Taupo Urban Retreat Backpackers sijaitsee keskellä kaupunki Heu Heu Street. Seuraa kartat ja et voi missata Taupo! Valtatie 1 menee suoraan kaupungin läpi ja valtatie 5 siirtyy ylös Rotorua ja sen kautta Napier. Päätä kohti järven päätien (Tongariron St) ja ota vasemmalle liikennevalot sivulle Heu Heu St. Mene suoraan läpi pyöreän noin kanssa BP vasemmalla ja olemme oikealla puolella heti kaupat .
Kotoisin Etelä
Seuraavat Valtatie 1, mistä Turangi sinulla on noin 45min ajomatkan järven ympärillä (tämä olisi vasemmalla!). Taupo Urban Retreat Backpackers sijaitsee keskellä kaupunki Heu Heu St. Kun osut Taupo risteily pitkin järven edessä, ennen kuin olet ohi motellit ja Mini Golf. Toteutettava 2nd oikealle Ruapehu Street ja suuntaa suoraan pyöreän noin. Käänny oikealle sivulle Heu Heu St ja BP on tien vasemmalla, olemme oikealla heti kaupoista.
Bussilla
Intercity ja muut kansalliset bussiliikenteen
Intercity ja Naked Bussit pudota pois Taupo i-SITE on Tongariro Street. Ristin tie ja pää ylös Heu Heu Street, mene läpi yltympäri BP vasemmalla. Olemme oikealla juuri ohi kauppoja. Shuttles ja muut linja-palvelut voivat pudottaa sinut ovella!
Lentäen
Taupo on pieni kotimainen lentokentälle, joka sijaitsee noin 6kms Taupo CBD. Voit saalis shuttle tai taksilla terminaaliin ja ne vie sinut meidän oven takana.
Hitch-vaellus
Ei suositella, mutta jos näin saat noin niin olkoon sitten niin. Melko sama suuntiin matkustat autolla, mutta se voi kestää hieman kauemmin päästä paikasta A paikkaan B. Be Safe !!!