X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Tchaikovsky Hostel

Ulica Petra Iliča Čajkovskog 4, (Peter Ilyich Tchaikovsky Street No. 4), Split, Kroatia

Kartta ja saapumisohjeet


91%Arvosana

  • 94%Rahanarvoinen
  • 95%Turvallisuus
  • 92%Sijainti
  • 92%Henkilöstö
  • 84%Ilmapiiri
  • 93%Siisteys
  • 89%Palvelut

Kääntäjä: Google Autolla: Kun kirjoitat Split, olet ajo pitkin "Zbora Narodne garde" Street. Käänny oikealle "Domovinskog rata 'Street ja aja noin 3 km kohti kaupungin keskustaa. Kun näet ison mainos juliste rakennuksen julkisivu ja linja-autoasema oikealla puolella, siinä vaiheessa sinun täytyy kääntyä oikealle "Gundulićeva" Street. Voit ajaa 600 metriä ja risti tien liikennevaloissa käännyt vasemmalle. Sitten sinun pitäisi nähdä parkkipaikka ja jalkapallokenttä. Täällä voit jättää auton ja etsiä "PI Čajkovski" Street. On kävely alue vieressä parkkipaikka ja "PI Čajkovskog 'Street alkaa arpajaiset seistä lähellä. Jos käytät navigointijärjestelmää, voit kirjoittaa osoitteen "Svačićeva 10". Tšaikovski Street alkaa edestä Svačićeva Street nro 10. Koska se on kävely alue, navigointijärjestelmät joskus voi löytää meidän Street, joka on, miksi sinun pitäisi etsiä Svačićeva Street nro 10.

Lentokentältä: Vuodesta Split Airport Tshaikovskin Hostel on noin 24 km autolla ja se kestää noin 30-40 minuuttia. Sinulla on bussikuljetus sieltä tai voit ottaa taksin.

Vuodesta pääbussiasemalta / Juna-asemat / lossiaseman: Kävelet pitkin merenrantaa kohti vanhaa kaupunkia. Jatkat kävelemässä tärkein merenrantakatua kunnes näet hotelli Bellevue suihkulähde edessä. Siellä käänny oikealle Bana Josipa Jelacica Street ja jatkaa kävelyä. Voit siirtää vastaanoton hotelli Bellevue, sitten tulee leipomo, sitten pizzeria Galija, jäätelöä myymälä "Hajduk", sitten pankki. Tuolloin näet keltaisen rakennuksen edessä, joka on kansallinen teatteri. Voit siirtää takapuolelle teatterin ja näet muutamia baareja edessäsi. Voit siirtää Nostradamus baari, Pizza Leikkaa ja arpajaiset kioski käännyt oikealle Čajkovski Street. Olemme No.4. Se pitäisi viedä sinut noin 20 min päästä meille.

Jos olet tulossa pohjoisen puolella (ei merenranta), lähellä meidän hostelli on hotelli nimeltä "Hotel President". Jos satut olemaan hotellissa, vain kävellä etelään kohti National Theater tai parempi sanoa suuntaan kohti merta (alas Svaciceva Street). Käännä toinen katu oikealle (puhumattakaan Cross Road hotellissa puheenjohtaja) ja tulet olemaan Tšaikovski Street. Katu on kävely alue ja alkaa edestä ravintolan Index.

Huomautus: Kun tulet rakennuksen, paina summeria ja työnnä luukku samalla avata! Painike aktivoi oven avaamista automaattisesti.