X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Tchaikovsky Hostel

Ulica Petra Iliča Čajkovskog 4, (Peter Ilyich Tchaikovsky Street No. 4), Split, Kroatia

Kartta ja saapumisohjeet


96%Arvosana

  • 98%Rahanarvoinen
  • 95%Turvallisuus
  • 95%Sijainti
  • 98%Henkilöstö
  • 95%Ilmapiiri
  • 100%Siisteys
  • 93%Palvelut

Kääntäjä: Google Autolla: Kun kirjoitat Split, olet ajo pitkin "Zbora Narodne garde" Street. Käänny oikealle "Domovinskog rata 'Street ja aja noin 3 km kohti kaupungin keskustaa. Kun näet iso mainos juliste rakennuksen julkisivu ja linja-autoasema oikealla puolella, siinä vaiheessa sinun täytyy kääntyä oikealle "Gundulićeva" Street. Voit ajaa 600 m ja rajat tien liikennevalot kääntyy vasemmalle. Sinun pitäisi nähdä parkkipaikka ja jalkapallokenttä. Täällä voit jättää auton ja etsiä "PI Čajkovski" Street. Se on kävely alue vieressä parkkipaikka ja "PI Čajkovskog 'Street alkaa arpajaiset seistä lähellä. Jos käytät navigointijärjestelmää, voit kirjoittaa Address "Svačićeva 10 '. Tšaikovski Street alkaa edestä Svačićeva Street No 10. Koska se on kävely alue, navigointijärjestelmät joskus ei löydä meidän Street, siksi sinun pitäisi etsiä Svačićeva Street No 10.

Lentokentältä: From Split Airport Tchaikovsky Hostel on noin 24 km autolla ja se kestää noin 30-40 minuuttia. Sinulla on bussikuljetus sieltä tai voit ottaa taksin.

Alkaen linja-autoasemalta / rautatieasemalta / lossiaseman: Voit kävellä pitkin meren kohti vanhaa kaupunkia. Jatkat kävelemässä tärkein rantakatu kunnes näet hotelli Bellevue on suihkulähde edessä. Siellä käänny oikealle Bana Josipa Jelacica ja jatkaa kävelyä. Ohitat vastaanotto hotelli Bellevue, sitten tulee leipomo, sitten pizzeria Galija, jäätelöä myymälä "Hajduk", sitten pankki. Tuolloin näet keltaisen rakennuksen edessä, joka on kansallisen teatterin. Ohitat takapuolelle teatterin ja näet muutamia baareja edessäsi. Ohitat Nostradamus baari, Pizza Leikkaa ja arpajaiset kioski käännyt oikealle Čajkovski Street. Olemme No.4. Se pitäisi viedä sinut noin 20 min päästä meille.

Jos saavut pohjoisesta puolella (ei merenranta), lähellä meidän hostellissa on hotelli nimeltään "Hotel President". Jos satut olemaan hotellissa, vain kävellä etelään kohti National Theater tai parempi sanoi suuntaan kohti merta (alas Svaciceva Street). Käännä toinen katu oikealle (puhumattakaan Cross Road hotellissa puheenjohtaja) ja tulet olemaan Tšaikovski Street. Katu on kävely-alueelle ja alkaa aivan ravintolan edessä Index.

Huomautus: Kun tulet rakennuksen, paina summeri ja työnnä luukku samalla avata! Painike aktivoi oven avaamisen automaattisesti.