X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen The Funky Dodo Backpackers Hostel

Hopkins Village, Hopkins, Belize

Kartta ja saapumisohjeet


80%Arvosana

  • 85%Rahanarvoinen
  • 75%Turvallisuus
  • 83%Sijainti
  • 90%Henkilöstö
  • 85%Ilmapiiri
  • 65%Siisteys
  • 80%Palvelut

Kääntäjä: Google Jos olet kylässä jo käänny oikealle King kassava Bar ja pää etelään, hostelli on puinen aita ja terassi ruokokatto. Jos olet saavuttanut Hyvää supermarket olet mennyt liian pitkälle. Olemme yksi erä takaisin rannalle. (Et voi jättää meitä, meillä on runsaasti merkkejä kaikkialle.)Paikallinen Joukkoliikenne

Paikalliset bussit kulkevat alkaen Dangriga 40 minuuttia ja Punta Gorda 3 tunnin päässä. Kun tulet etelään (Punta Gorda, itsenäisyyspäivä, Placencia jne.) bussi voi pudottaa sinut pois risteyksestä lopussa Hopkins tien. Sieltä on 4 kilometriä kylään. On helppo vetokoukku ratsastaa kulkee ajoneuvon tai odota solmukohta bussilla Dangriga Hopkins, joka kerää sinulle. Bussit Dangriga klo 10:00 ja 17:00

Kansalliset ja kansainväliset julkisen liikenteen

Getting Meksikosta Belize:

Voit saada suora bussi Belize kaupungin Cancun, Playa del Carmen, Tulum ja Chetumal päästä Belize Meksikosta ADO bussilinjoja (ei tarvitse varata) ja sieltä paikallisbussilla Dangriga, jotka kulkevat koko päivän 5 aamulla asti kaksikymmentä. Päästäksesi Dangriga Hopkins on bussi, joka lähtee klo 10:00 ja 17:00 päässä linja-autoasemalta eteläpuolella kaupunkia.

Tulossa Belize Guatemala maa tulet Flores ja ylittävät rajan Benque Viejo, jossa tulee olemaan tai taksilla, joka vie sinut Benque Viejo bussiterminaali ja sieltä reitti on St Ignacio sitten Belmopan, Dangriga ja sitten Hopkins Village bussit kulkevat koko päivän ja se kestää enintään 3 tunnin päästä Dangriga.

Getting Guatemala Belize veneellä:

On veneitä joka päivä paitsi sunnuntaisin klo Livingstone ja Puerto Barrios Punta Gorda Punta Gorda on 3 tunnin bussimatkan päässä Hopkins risteykseen. Myös veneet Puerto Cortez Hondurasin kerran viikossa maanantaiaamuna.

Yksi voi myös valita paikallinen lentoyhtiö Dangriga joko Belize City, Orange kävellä, St Ignacio, Punta Gorda, Belmopan, Corazal, St Pedro ja Key Calker. Liput alkavat noin 50 dollaria.