X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen The House Hostel Zagreb

Peljeska 5, Zagreb, Kroatia

Kartta ja saapumisohjeet


94%Arvosana

  • 97%Rahanarvoinen
  • 95%Turvallisuus
  • 79%Sijainti
  • 99%Henkilöstö
  • 96%Ilmapiiri
  • 96%Siisteys
  • 95%Palvelut

Kääntäjä: Google Alkaen linja-autoasema:
Helpoin tapa on jalka.
Bussiasemalle mene oikealle asemalta ja rajat suuri risteys niin, että olet vinosti vastakkaisella puolella. Jatka sitten eteenpäin kulkee kirkon ja ottaa ensimmäinen kääntyminen vasemmalle. Kävele noin 20 metriä ja sitten ottaa ensimmäisen käännöksen oikealle (Peljeska katu) ja soittaa ovikelloa ja suuri oranssi rakennus jossa logomme. Jos mahdollisesti et näe meidän logo, etsiä talon numero 5!
Jos otat raitiovaunu, ota numero 7 tai 8, ratsastaa yhden luukun, sitten kadun yli ja kävele suoraan eteenpäin kulkeva kirkko ja ottaa ensimmäinen kääntyminen vasemmalle. Kävele noin 20 metriä ja sitten ottaa ensimmäisen käännöksen oikealle ja tulet hostellissa. (Suosittelemme, että mennä jalka, joten sinun ei tarvitse ostaa raitiovaunu lipun vain yhden pysäkin se on alle 10 minuutin kävelymatka.)

Rautatieasema ylittää kadun ja odota raitiovaunu no. 2 tai 6 (jos sinulla on oikea raitiovaunu, sinun pitäisi jättää heti rautatieasemalta itse. Ride 4 pysähtyy ja jää pois pysäkillä nimeltä Drziceva. Ylitä katu ja kävele suoraan eteenpäin kulkeva kirkko ja sitten ottaa ensin kääntämällä vasemmalle. Kävele noin 20 metriä ja sitten ottaa ensimmäisen käännöksen oikealle (Peljeska katu) ja rengas ovikello suuri oranssi rakennus jossa logomme. Jos mahdollisesti et näe meidän logo, etsiä talon numero 5!

Ban Jelacicin Square raitiovaunulla no. 6 ja ratsastaa 6 pysäkin. Sitten jää pois pysäkillä Drziceveva. Ylitä katu ja kävele suoraan eteenpäin kulkeva kirkko ja ottaa ensimmäinen kääntyminen vasemmalle. Kävele noin 20 metriä ja sitten ottaa ensimmäisen käännöksen oikealle (Peljeska katu) ja soittaa ovikelloa ja suuri oranssi rakennus jossa logomme. Jos mahdollisesti et näe meidän logo, etsiä talon numero 5!

Lentokentältä:
Alkaen Pleson lentokentältä, voit saada julkisen liikenteen linja-autoasemalle ja helpoin tapa päästä rintakuva asemalta hostelli on jalka. Jos päätät ottaa raitiovaunu, päästä ei. 7 tai 8, ratsastaa yhden luukun, jää pois raitiovaunu ja ylitä katu. Kävele suoraan eteenpäin kulkeva kirkko ja sitten ottaa ensimmäisen käännöksen vasemmalle. Kävele noin 20 metriä ja sitten ottaa ensimmäisen käännöksen oikealle ja tulet hostellissa.

Voit myös ottaa taksin meille osoitteeseen: House Hostel, Peljeska 5