X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen The Jade Emu International Hostel

Area 10, West Gate Village, Dali, Kiina

Kartta ja saapumisohjeet


90%Arvosana

  • 89%Rahanarvoinen
  • 89%Turvallisuus
  • 93%Sijainti
  • 89%Henkilöstö
  • 88%Ilmapiiri
  • 88%Siisteys
  • 93%Palvelut

Kääntäjä: Google Katso kuva 7 meidän kuvagallerian yksityiskohtaisen kartan!

Kiinan Ohjeet taksinkuljettaja ...

大理 古 城 西门 村 十 组 (红 龙井 城 门 斜 对 面 西北 五十米 荣升 钢 门窗 制 作 中心 后排)

Vuodesta Xiaguan Bus Station:

Odottaa maksaa 50 RMB taksilla Jade Emu / Roo International Guest House. Taksinkuljettaja ei yleensä käytä mittaria päästä Dali Vanhaankaupunkiin. Tämä on verokannan paikallisten asukkaiden samoin.
Vaihtoehtoisesti, tiukka budjetti ... Catch taksin Xiaguan rautatieasemalle (5 RMB) ja seuraa ohjeita saada tänne Xiaguan rautatieasemalta

Vuodesta Xiaguan rautatieasema:

Catch sininen bussi ulkopuolella rautatieasemalta kutsutaan Xiaguan rautatieasemalta Chongsheng temppeli ". Se ei ole numero, ja lähtee 20 minuutin välein. Hinta on 1,5 RMB. Jää pois "Red Dragon Well Gate" (kutsutaan 红 龙井 城门 tai Hong2Long2Jing3Cheng2Men2). Red Dragon No Gate on holvikäytävä harmaan kiven Dali Old Town West Wall (noin 30 minuuttia bussilla). Tästä holvikäytävä, ylittää valtatie ja kävellä 60m valtatiellä samaan suuntaan kuin bussilla. Sinun pitäisi nähdä Jade Emu International Guesthouse merkki (on 5m napa ajoradan vieressä). Käänny vasemmalle ylös pieni kadulla. Näet sitten 40 neliön merkki ennen sinua varten Jade Emu ja Jade Roo majatalot ...

Lijiang

Koska tietyöt on 214 National Highway olet todennäköisesti pudotetaan pois lähellä East Gate of Dali Vanhankaupungin. Se on 20 minuutin kävelymatkan päässä sieltä Jade Emu. Vaihtoehtoisesti taksi vie sinut täällä noin 10 RMB. Muista kertoa bussikuski haluat saada pois Dali vanhassakaupungissa tai muuten saatat löytää itsesi Xiaguan (Dali New City).


Dali Old Town

Jotkut pakettiautoilla Kunming ja Lijiang vie sinut pois Dali Vanhankaupungin eri paikkakunnilla. Kartan kanssa käsi on helppo kävellä Guest House. Jos se on ollut pitkä päivä ja reppu / matkatavarat on liian raskas, paikallinen taksi ajaa sinua Guest House 10 RMB.

Dali Airport

Taksi lentokentältä maksaa 80-100 RMB Jade Emu International Guest House

Tärkeä huomautus taksinkuljettajat ...

Jotkut kuljettajat saattavat yrittää kertoa teille erilaisia ​​tarinoita kuten "Jade Emu ole enää olemassa" tai "Jade Emu on vaarallinen alue Dali". Ne tekevät yrittää viedä sinut vähemmän arvostettujen majatalo, joka maksaa ne komissiota ottamaan sinut sinne. Neuvomme tässä tilanteessa on löytää toinen kuljettaja.


Vielä on vaikeuksia löytää meidät? Vain antaa meille soittaa (jossa antama numero Hostelworld varauksen jälkeen) Dali Old Town West Gate ja me tulemme tapaamaan sinua!