X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen The MadHouse Prague

Spalena 39, Praha, Tšekki

Kartta ja saapumisohjeet


97%Arvosana

  • 97%Rahanarvoinen
  • 97%Turvallisuus
  • 99%Sijainti
  • 99%Henkilöstö
  • 99%Ilmapiiri
  • 95%Siisteys
  • 95%Palvelut

Kääntäjä: Google HUOMIO: Jos saavut toukokuun 1. ja 30 kesäkuu 2014 ota kiinni suuntiin suoraan alla ajourat ovat muuttuneet rakennustyöt.


Lentokentälle: (alkaen 01.5.-30.6.2014)

Bussilla 119 metroasemalle Dejvicka ja sieltä metrolla Mustek. Mustek, poistumaan junasta ja mene liukuportaat vasemmalla. Ylimpänä liukuportaiden, mene vasemmalle ja ota ensimmäinen oikealle. Tulet sitten ottaa portaat oikealle. Ylimpänä portaat, sinun tulee olla katutasossa. Se on noin 5 minuutin kävelymatkan päässä hostellissa täältä. Menet vasenta ja välittömästi siirtää Burger King ja iWorld myymälä. Kävele 1 kortteli Narodni Street kunnes näet Subway (sandwich shop). Sieltä käänny vasemmalle Spalena Street ja olemme sijaitsevat ensimmäisessä kadun oikealla, Ostrovni Street. Tulomme kansi sijaitsee Ostrovni Katu, numero 34 (ensimmäinen ovi vasemmalla).

Taksi maksaa noin 650 CZK/26 euroa


Alkaen päärautatieasemalle (Hlavni Nadrazi): (From 01.5.-30.06.2014)

Metrolla (punainen C viiva) 2 pysäkin IP Pavlova. Sieltä raitiovaunulla 22 (menee alas mäkeä) 4 pysäkin Narodni Trida. Tarvitset 1 x 24 CZK lippu, joka on hyvä yhden 30 minuutin siirto voimassa sekä metrolla että raitiovaunulla. Kun saat pois raitiovaunu, ylittää raitiovaunu kappaleita ja kävele vasemmalle ja vie sinut ensin oikealle alas Ostrovni Street. Tulomme kansi sijaitsee Ostrovni Katu, numero 34 (ensimmäinen ovi vasemmalla).

Taksi maksaa noin 150 CZK / 6 euroa


Alkaen kansainvälinen linja-autoasema (Florencin): (From 01.5.-30.06.2014)

Metrolla (punainen C viiva) 3 pysäkin IP Pavlova. Sieltä raitiovaunulla 22 (menee alas mäkeä) 4 pysäkin Narodni Trida. Tarvitset 1 x 24 CZK lippu, joka on hyvä yhden 30 minuutin siirto voimassa sekä metrolla että raitiovaunulla. Kun saat pois raitiovaunu, ylittää raitiovaunu kappaleita ja kävele vasemmalle ja vie sinut ensin oikealle alas Ostrovni Street. Tulomme kansi sijaitsee Ostrovni Katu, numero 34 (ensimmäinen ovi vasemmalla).

Taksi maksaa noin 200 CZK / 8 euroa
Lentokentälle:

Bussilla 119 metroasemalle Dejvicka ja sieltä metrolla Mustek. Mustek sinun täytyy poistua asemalta ja raitiovaunulla 9 kolmen pysäkin Narodni Trida. Kun saat pois raitiovaunu, ylittää raitiovaunu kappaleita ja kävele vasemmalle ja vie sinut ensin oikealle alas Ostrovni Street. Tulomme kansi sijaitsee Ostrovni Katu, numero 34 (ensimmäinen ovi vasemmalla).

Taksi maksaa noin 650 CZK/26

Alkaen päärautatieasemalle (Hlavni Nadrazi):

Kun poistut rautatieasemalle, käänny oikealle ja kävele 2 minuuttia läpi puiston raitiovaunupysäkiltä. Cross raitiovaunu kappaleita ja raitiovaunulla 9 viisi pysäkkiä Narodni Trida Kun saat pois raitiovaunu, ylittää raitiovaunu kappaleita ja kävele vasemmalle ja vie sinut ensin oikealle alas Ostrovni Street. Tulomme kansi sijaitsee Ostrovni Katu, numero 34 (ensimmäinen ovi vasemmalla).

Taksi maksaa noin 150 CZK / 6

Alkaen kansainvälinen linja-autoasema (Florencin):

Toteutettava metrolinja C (punainen) yksi pysäkki Hlavni Nadrazi. Kun poistut rautatieasemalle, käänny oikealle ja kävele 2 minuuttia läpi puiston raitiovaunupysäkiltä. Cross raitiovaunu kappaleita ja raitiovaunulla 9 viisi pysäkkiä Narodni Trida Kun saat pois raitiovaunu, Kun saat pois raitiovaunu, ylittää raitiovaunu kappaleita ja kävele vasemmalle ja vie sinut ensin oikealle alas Ostrovni Street. Tulomme kansi sijaitsee Ostrovni Katu, numero 34 (ensimmäinen ovi vasemmalla).

Taksi maksoi noin 200 CZK / 8 euroa