X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen The Palace Hostel

666 Calle Suau, San Juan, Puerto Rico

Kartta ja saapumisohjeet


61%Arvosana

  • 68%Rahanarvoinen
  • 64%Turvallisuus
  • 64%Sijainti
  • 65%Henkilöstö
  • 62%Ilmapiiri
  • 51%Siisteys
  • 55%Palvelut

Kääntäjä: Google Taksilla lentokentälle:
On paljon takseja ulkopuolella matkatavaroiden lentokentällä. Kun lähdet lentokentältä kertoa heille sinun kyydin tähän osoitteeseen:
666 Calle Suau, Santurce, San Juan, PR
* Parasta kertoa taksinkuljettaja:
- Olemme sijaitsee Miramar
- Olemme sijaitsee kadun toisella Metro Taxi pysähtyy Miramar.
* Jos he eivät vielä tiedä sijainti, sano:
- Se sijaitsee jälkeen Calle Cerra Ponce de Leon. (Mainitse "Colegio de Abogados ')
Lyhyesti sanottuna, olemme sijaitsee välillä Calle Hoare ja Calle Cerra ja Calle Fernandez Juncos ja Ponce de Leon. Nämä neljä kaduilla tehdä laatikko ympäri Calle Suau mikä on kun olemme sijaitsee.
** Huomautus: Taksi San Juan tyypillisesti veloittaa kiinteä kaikkiin matkoja. Esimerkiksi mennä viisi minuuttia tiellä voi maksaa saman kuin kolmekymmentä minuuttia toiselle puolelle kaupunkia. (Tiedämme, se ei ole järkevää ...) Lentokentältä, sinun pitäisi odottaa maksaa $ 15-18. Useimmat vieraat antaa kuljettajalle $ 20 Bill sisällyttää kärki, mutta se on täysin sinun. Sinun ei pitäisi maksaa enemmän kuin $ 20 saapuvat meidän hostellissa. Joskus kuljettajat yrittävät ja veloittaa $ 1 ylimääräisen matkatavaran. **

Bussilla lentokentältä:
Ylemmällä tasolla Luis Munoz Marin International Airport etsiä lähin bussipysäkki oikealla exit. Bussilla # 40 Isla Verde. Saat pois ensimmäisen bussipysäkille noin 3 minuutin päässä lentokentältä edessä Denny n
Osoitteesta "Isla Verde", bussilla T5 Ponce de Leon Miramar. (Aina vahvista kuljettaja missä he ovat menossa.) Kerro kuljettaja aiot Miramarin ja poistut risteyksessä Ponce de Leon ja Hoare. Näet leipomo / sandwich shop (Al Gusto) tien vasemmalla puolella. Menet vasemmalle Hoare kunnes pääset seuraavaan risteykseen, Jose Marti. Mene vasemmalle. Katu vain menee suoraan Suau. Kävellä kadulla ja näet tyhjän tontin oikealla puolella. Palace Hostel on vieressä vasemmalla puolella tyhjän tontin oikealla puolella katua.
Bussilipun hinta on $ 0,75 kunkin reitin / bussi yhteensä $ 1,50 tarkka muutos on tarpeen. Olemme 5 minuutin kävelymatkan päässä bussipysäkiltä.
Älä koskaan epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä!