X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen The Pink Palace Hotel & Hostel

Agios Gordios Beach, Sinarades,49084, Korfu, Kreikka

Kartta ja saapumisohjeet


75%Arvosana

  • 80%Rahanarvoinen
  • 70%Turvallisuus
  • 78%Sijainti
  • 74%Henkilöstö
  • 72%Ilmapiiri
  • 72%Siisteys
  • 76%Palvelut

Kääntäjä: Google Meidän Osoite
Pink Palace Resort Hostel, Agios Gordios Beach, Sinarades, Corfu, 49084, Kreikka

Tulokkaista tarjoamme vapaa poimia bussiasemalta, satama ja lentokenttä varatessaan kaksi yötä tai enemmän. Lähetä meille sähköpostia tai puhelimitse vastaanottoon ennen saapumistasi, jotta voimme järjestää kuljetus.

Jos olet tulossa Ateenasta voi matkustaa kumppaneidemme kanssa Kreikan Bus Service. Lähtöajat ja kaikki tiedot ovat saatavilla verkkosivuillamme alle Express Bus / Ateenasta. Lähetä meille saatavuus ja varata paikkasi / s. Ateena Korfu bussi myös sinulle ensimmäisen yön majoitus kanssamme plus aamiainen ja illallinen.

Myös säännöllinen bussikuljetus Korfun kaupungin Sinarades tai Agios Gordios rannalle Green bussiasemalta lähellä satamaa.

Jos otat taksin Pink Palace, maksaa noin 27 euroa.

Yhä useammat lentoyhtiöt lentävät suoraan Korfu. Tutustu sivustot kuten Ryanair.com Roomasta ja Milanosta ja monissa Euroopan kaupungeissa, Easyjet.com Lontoosta ja monissa muissa kaupungeissa, ja SkyScanner.net nähdä kaikki käytettävissä lennot ja hyviä tarjouksia. Olympic Airways ja Aegean Airlines ovat reittilennot Ateena Korfu.

Alukset liikkuvat Italiasta, Albania, ja Manner-Kreikan ympäri vuoden. Kesällä eniten aluksensa Korfulla, muina aikoina vuodesta voit joutua ottaa toisen lautalla Igoumenitsa, joka on noin tunnin päässä Kreikan mantereella vastapäätä Korfu. Tutustu verkkosivuilla lisätietoja lauttayhtiöillä.

Onko turvallista matkustaa ja nähdään pian!