X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen The Times Hostel - College Street

8, College Street, Dublin, Dublin, Irlanti

Kartta ja saapumisohjeet


85%Arvosana

  • 81%Rahanarvoinen
  • 87%Turvallisuus
  • 96%Sijainti
  • 89%Henkilöstö
  • 83%Ilmapiiri
  • 78%Siisteys
  • 85%Palvelut

Kääntäjä: Google Dublinin lentokentältä

Julkisilla Bus: halvin tapa Times Hostel - College Street lentokentältä on 16 bussilla. Saada pois DOlier Street (pysäkki jälkeen OConnell Street), joka on nurkan takana hostellissa. Hostelli on vastakkaisella puolella tietä juuri ohi jalankulkijoiden valot oikealla puolella. Hostelli sijaitsee kulmassa College Street ja DOlier Street, vieressä Doylen Pub. Bussimatka kestää noin 40 minuuttia, mutta enää ruuhka. Hinta on 2,65 ja joudut kolikoita (seteleitä ei hyväksytä).

By Airlinkistä Suora Linja: Airlink Bus nro 747 ja 748 on nopea tapa matkustaa Dublinin lentokentän ja kaupungin keskusta. Tämä bussi pysähtyy vain omistettu Airlink bussipysäkkejä. Lähin pysäkki Hostelli on O'Connell Street. Voit ostaa lippuja bussikuski. Hinnat ovat: Aikuinen Single - 6,00; Aikuinen Return - 10.00; Lapsi Single - 3,00; Lapsi Return - 5,00.

By Express AirCoach Bussi: Saatavilla on myös express AirCoach bussi, joka tarjoaa palvelua kaikkina aikoina päivällä Dublinin lentokentän ja kaupungin. Voit ostaa AirCoach bussilipun joko AirCoach edustajan tai AirCoach bussikuski. AirCoach pysähtyy Trinity College, joka on hyvin lähellä hostellissa. Seuraa College Street sata metriä ja näet Times Hostel - College Street vasemmalla. Kustannukset tämän matkan on välillä 7 yksi tapa ja 14 paluuta.

Taksilla: Taksi lentokentältä kestää noin 25 minuuttia ja maksaa noin 20-30. Ruuhka Taksi lentokentältä voi kestää jopa 50 minuuttia.


Alkaen Heuston Station

Raitiovaunulla (LAMK): Hanki Luas (raitiovaunu) klo Heuston Station ja mene Abbey Street raitiovaunupysäkiltä. Kävele takaisin löytää OConnell Street, käänny vasemmalle ja kävele kohti OConnell Bridge. Suoraan eteenpäin teistä tulee DOlier Street. Times Hostel - College Street sijaitsee kulmassa DOlier Streetin ja College Street oikealla puolella.

Meidän Osoite:
8 College Street
Dublin 2
Irlanti