X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen The Westend Hostel

35 Palmerston Place, Edinburgh, Skotlanti

Kartta ja saapumisohjeet


84%Arvosana

  • 86%Rahanarvoinen
  • 85%Turvallisuus
  • 84%Sijainti
  • 88%Henkilöstö
  • 80%Ilmapiiri
  • 82%Siisteys
  • 82%Palvelut

Kääntäjä: Google Kadulla pysäköinti on saatavilla palkka ja näyttää lahdet jotka maksetaan välisenä aikana 0830 ja 1830hrs maanantaista lauantaihin. Pysäköinti on ilmainen yön yli ja vain sunnuntaisin. Meillä ei ole yksityinen pysäköintialue, mutta lähin 24 tunnin NCP-pysäköintialue sijaitsee Castle Terrace noin 15-20 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta.


Rautatiekuljetuksia
Junat Edinburgh saapuvat kaupungit kuuluisan Waverly asema, joka on noin 15/20 minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Jos lähestyt Glasgow voit lähteä palvelun Edinburgh Haymarket asemalla pään yli vasemmalle puolelle "Haymarket baarissa. Käänny vasemmalle Starbucks ja jatka alas oikealle puolelle Palmerston Place. West End Hotel on 50 metriä ohi Cathederal. Jos poistua Waverly asemalta, risti ostoksia puolelle Princes Street ja kävele länteen kaupat oikealla puolella. Jatka noin 1 km. Jatkua Coates ja Argyle Crescent ja käänny oikealle Starbucks. Tämä on Palmerston Place Hotel on 50 metriä pidemmälle Cathederal.

Lentäen
Kätevin lentokenttä on Edinburghissa, jossa voit vuokrata auton. Muut kansainväliset lennot Skotlantiin voi laskeutua Glasgow, joka on noin 50 kilometrin päässä, jossa voit myös vuokrata auton. Tiheä linja-autoliikenne toimii myös molemmille lentokentille. Jos tarvitset taksin kuljetus Glasgow Edinburgh, kokeile Glasgow Airport taksit.
Poistua linja Haymarket asemalla.