X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen The Western Citypoint Apartments

33 Prospect Hill, Galway City, Galway, Irlanti

Kartta ja saapumisohjeet


ei arvioita

  • Vain kiinteistöjä arvosteluja viimeisten 12 kuukauden aikana saada arvosanan.

Kääntäjä: Google Päästä Länsi Citypoint huoneistoa suosittelemme käyttämään seuraavia ohjeita.

Lähtöselvityksen huoneistoissa on Western Hotel, 33 Prospect Hill, Galway City Centre. Tultaessa Piritan Place löydät tilat lyhytaikaiseen pysäköintiin. Jätä kaikki laukut autoon ja vastaanotto antaa sinulle ajo car-park Citypoint asuntoja kun sisäänkirjautumisen. Fob tarvitaan päästä tähän yksityiselle pysäköintialueelle.

Käytä AA tien katsella verkkosivuilla täydelliset ohjeet Galway City kautta Bohermore. Kun lähestyt Galway seuratkaa kaupungin keskustaan ​​ja jatka kohti Eyre Square. Juuri ennen kuin pääsemme hotellin näet pieni joukko liikennevalot. Tie antaa sinulle kaksi vaihtoehtoa: yksi vasemmalle kohti Eyre Square ja toinen kääntyä oikealle alas pienen kadun (St Birgitan Place) Käänny oikealle alas kadun, ja täällä on lyhytaikaiseen pysäköintiin. Poistu tästä katu (tulit) jonka jalka ja käänny oikealle. Näet Western Hotel 3 rakennusten alas tien oikealla puolella.

Junalla tai bussilla:
Tarkastele Irish Rail verkkosivuilla päivittää aikataulun junissa Galway
Galwayn juna- ja linja-autoasemat sijaitsevat kaupungin keskustassa vierekkäin, 3 minuutin kävelymatkan päässä läntiseltä Citypoint huoneistoa.
1. Asemalta poistuessasi ottaa vasemmalle kohti Eyre Square
2. Kävele alkuun Eyre Square (suihkulähteen)
3. Käänny oikealle yläreunassa Square, ja meidän hotelli on vasemmalla puolella päällä tämän mäen.

Lentäen:
Galwayn lentokenttä sijaitsee Carnmore, vain 8 km kaupungista pohjoiseen. Huomautus ei ole bussiyhteys tällä lentoasemalla, joten suosittelemme käyttämään auton vuokraus palvelua tai käyttää yksi monista taksit voi vuokrata lentokentällä. Arvioitu taksi Galwayn kaupunki on 15 euroa.