X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen The Western Hotel

33 Prospect Hill, Galway, Galway, Irlanti

Kartta ja saapumisohjeet


91%Arvosana

  • 87%Rahanarvoinen
  • 93%Turvallisuus
  • 100%Sijainti
  • 93%Henkilöstö
  • 93%Ilmapiiri
  • 87%Siisteys
  • 87%Palvelut

Kääntäjä: Google Bussilla tai junalla:
Galwayn juna-ja linja-autoasemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, vain kolmen minuutin kävelymatkan päässä Western Hotel. Asemalta poistuessasi käänny vasemmalle lähteä kohti Eyre Square. Pysy oikealla neliö, kulkee NTL toimistot oikealla. Käänny oikealle Richardson pubissa kadunkulmassa ja edetä jopa Prospect Hill. Olemme sijaitsee ylimmässä tämän kukkulan vasemmalla.

Autolla:
Käytä AA tien katsella verkkosivuilla täydelliset ohjeet Galway City. Kun lähestyt Galway seuratkaa kaupungin keskustaan ​​ja jatkaa kohti Eyre Square. Ehdotamme suunnata suoraan meidän pysäköintialue. Juuri ennen kuin pääsemme hotellin näet pieni joukko liikennevalot. Tie antaa sinulle kaksi vaihtoehtoa: yksi kääntyä vasemmalle kohti Eyre Square ja toinen oikealle alas pienen kadun (St Birgitan Terrace) Käänny oikealle alas tätä katua, niin seuraava vasemmalle alas umpikujaan. Meidän maanalainen pysäköintialue sijaitsee lopussa umpikujaan. Huomaa: Maanalainen pysäköintialue on pysäköintipalvelu. Jos kaikki tilat ovat ota, jätä autosi avaimet vastaanotosta kuin meillä nimetyn kuljettajan käsillä olisi meidän täytyy siirtää auton.

Lentäen:
Galwayn lentokenttä sijaitsee Carnmore, vain 8 km kaupungin pohjoispuolella. Huomautus ei ole bussiyhteys tällä lentoasemalla, joten suosittelemme hyödyntämään autonsa vuokraus, tai käyttää yksi monista taksit voi vuokrata lentokentällä. Arvioitu taksi Galwayn kaupunki on 15 €.