X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Ulisse Deluxe

Via del Mare, 22, Sorrento, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


88%Arvosana

  • 89%Rahanarvoinen
  • 93%Turvallisuus
  • 89%Sijainti
  • 95%Henkilöstö
  • 73%Ilmapiiri
  • 92%Siisteys
  • 86%Palvelut

Kääntäjä: Google Pääset Ulisse Deluxe Hotel Sorrento eri Tällaisia ​​kuljetuksia, sekä yksityisiä tai julkisia.
Lentäen: Land at Capodichino International Airport Napolissa, joka on kytketty suuria kansainvälisiä ja Italian lentokentille. Pyydettäessä auto noutaa sinut lentokentältä ja vie sinut Sorrento noin tunnissa. On myös bussikuljetus lentokentältä Sorrento.

Junalla: Saavu Napolin päärautatieasemalta. Vaihda paikallisjunalla, Circumvesuviana, joka lähtee Sorrento 20-30 minuutin välein. Matka Sorrento (päätepysäkki) kestää 1 tunti ja 15 minuuttia. Yksi pysähtyy linja Napolista Sorrento on Pompeji Scavi, lähin asema on arkeologisen Pompeji. Pyydettäessä auto tulee hakemaan sinut Napolissa Keski-ja vie sinut Sorrento. Paikallinen rautatieasema on vain 1 km päässä hostellista.
Kun olet Sorrento, juna / linja-autoasema Ulissen on vain 700 metrin kävelymatkan päässä (20 min).
Poistuminen rautatieasemalta:
Ryhtymään toimiin alas ja sitten ristiin kaksi pientä kaduilla Corso Italia (pääkatu).
Käänny vasemmalle ja kävele, kulkee pääaukiolla (Tasso-aukio). Jatka kävely pääkadulla kunnes tulet Hospital.Facing sairaala, etsiä pieniä askelia vasemmalla. Mene portaat alas ja kävellä kadulla, kunnes näet Ulissen, vasemmalla. Noin 700 metrin (20 minuutin kävelymatka)


Autolla: toteutettava A3 Napoli-Pompeji-Salerno-moottoritien ja Lopeta Castellammare di Stabia, sitten seuraa tienviittoja Sorrento. Kun Sorrento mennä loppuun Corso Italia (Near sairaala) ja vie vasemmalle Via del Mare. Kun 100 m löydät meidät.
Matka-ajat vaihtelevat liikenteen ja mausta. Kun auton, lomakohteet kuten Amalfi, Ravello ja Positano ovat kaikki helpon matkan päässä, vain muutaman kilometrin pitkin Amalfitanan rantatien.

Kantosiipialuksella: Päivittäinen palvelu ympäri vuoden poikkeamia Napoli (Beverello laituri) ja Capri. Satama on vain 1 km: n päässä