X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Ulisse Deluxe

Via del Mare, 22, Sorrento, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


91%Arvosana

  • 91%Rahanarvoinen
  • 92%Turvallisuus
  • 89%Sijainti
  • 97%Henkilöstö
  • 83%Ilmapiiri
  • 94%Siisteys
  • 92%Palvelut

Kääntäjä: Google Pääset Ulisse Deluxe Hotel Sorrento eri Tällaisia ​​kuljetuksia, sekä yksityisiä tai julkisia.
Lentäen: Land Capodichino International Airport Napolissa, joka on kytketty suuria kansainvälisiä ja Italian lentokentille. Jos pyydetään, auto noutaa sinut lentokentältä ja vie sinut Sorrento noin tunnissa. On myös bussikuljetus lentokentältä Sorrento.

Junalla: Saavu Napolin päärautatieasemalta. Vaihda paikallisjunalla, "Circumvesuviana", joka lähtee Sorrento 20-30 minuutin välein. Matka Sorrento (päätepysäkki) kestää 1 tunti ja 15 minuuttia. Yksi pysähtyy linja Napolista Sorrento on Pompei Scavi, lähin asema arkeologisen Pompeji. Jos pyydetään, auto noutaa sinut Napolin Keski-ja vie sinut Sorrento. Paikallinen juna-asema on vain 1 km päässä hostellista.
Kun olet Sorrento, juna-/ linja-autoasema Ulissen on vain 700 metrin kävelymatkan päässä (20 min).
Poistuminen rautatieasemalta:
Ryhtyä toimiin alas ja sitten rajat kaksi pientä kaduilla Corso Italia (pääkatu).
Käänny vasemmalle ja kävellä, kulkee pääaukiolla (Tasso-aukio). Jatka kävely pääkatua kunnes Hospital.Facing sairaala, etsiä pieniä askelia vasemmalla. Mene alas portaita ja kävellä kadulla, kunnes näet Ulissen, vasemmalla. Noin 700 metrin (20 minuutin kävelymatka)


Autolla: Ota A3 Napoli-Pompeji-Salerno-moottoritien ja Lopeta Castellammare di Stabia, sitten seuraa tienviittoja Sorrento. Kun Sorrento loppuun Corso Italia (Near sairaala) ja ottaa jätit Via del Mare. Kun 100 m löydät meidät.
Matka-ajat vaihtelevat liikenteen ja kausi. Auton, lomakohteet kuten Amalfi, Ravello ja Positano ovat helposti ulottuvilla, vain muutaman kilometrin pitkin Amalfitanan rantatien.

Kantosiipialuksella: Päivittäiset ympäri vuoden lähtöjä Napoli (Beverello laituri) ja Capri. Satama on vain 1 km: n päässä