X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Victoria Inn

65-67 Belgrave Road, Victoria, Lontoo, Englanti

Kartta ja saapumisohjeet


87%Arvosana

  • 85%Rahanarvoinen
  • 93%Turvallisuus
  • 93%Sijainti
  • 88%Henkilöstö
  • 88%Ilmapiiri
  • 90%Siisteys
  • 73%Palvelut

Kääntäjä: Google Päässä Heathrow'n lentokentältä
Metrolla - Ota Piccadilly Line Acton Townin asemalta.
Acton Town Station ottaa District Line Victorian asemalle.

AUTOLLA - Take M4-moottoritien päälle A4 Hyde Park Corner. Seuraa kylttejä Victoria ja Vauxhall Bridge. Vauxhall Bridge Road, käänny oikealle Wilton Road varten Belgrave Road.

BUSSILLA - Airbus A1 "- Victoria Station Heathrow'n lentokentälle.
Ensimmäinen bussi lähtee Victoria 06:30 päivittäin. Sitten 15-20 minuutin välein, kunnes 17:10.
Sitten 17:40, 18:10, ja 30 minuutin välein, kunnes 20:30.

15 minuutin välein. * Matkan päässä Heathrow'n Terminals 1,2, ja 3 Paddingtonin asemalle kestää 15 minuuttia, noin 7 minuuttia enemmän Terminal 4.

Kohteesta London City
Lentokenttäbussi (puh: (020) 7646 0088) kulkee Canary Wharf (2) ja Liverpool Street Station (5). Bussit kulkevat myös kymmenen minuutin välein Canning Town asema (2), joka palvelee Jubilee Line ja Docklands Light Railway. Silvertown ja London City Airport rautatieasemalle on kymmenen minuutin kävelymatkan päässä terminaalista rakennuksen Silverlink Metro palvelut Richmond kautta Willesden Junction. Computacab taksipalvelut (puh: (020) 7646 0850) maksu 29 Lontoon keskustaan

Päässä Stanstedin lentokentältä
JUNALLA - Nopea juna Liverpool Street Station sitten metrolla (Circle Line) Victorian asemalle.

Päässä Lutonin lentokentältä
JUNALLA - Intercity Kings Cross St. Pancras sitten metrolla Victoria Line Pimlico tai Victorian asemalta.

Taksilla

Jos et ole perehtynyt London, sinun pitäisi olla tietoinen siitä, että "musta ohjaamot" - perinteinen London Taksit - säännellään ja vie sinut suoraan Central House Hotel mistä tahansa sisällä Lontoossa ja Heathrow'n lentokentälle.

Sinun tarvitsee sanoa "Victoria Inn, 65-67 Belgrave Road. Victoria ota "ja he ottavat sinut siellä.

Musta ohjaamot ovat lisensoitu Metropolitan Police. Niiden kuljettajat ovat ammattilaisia, ja on läpäistävä tiukat tentit ennen kuin he voivat toimia.

Maksat mitä taksi-mittari näyttää. He tietävät lähes joka kadulla Lontoossa, joka Hotel, Embassy, ​​rautatieasemalta Teatteri ja lentokentälle, sekä monia ravintoloita, yö-paikkoja ja huvituksia.

Vihje ei ole pakollista, mutta nyrkkisääntö on 10% matkan hinnasta.

"Minicabs" ovat henkilöitä, jotka omistavat auton, ja ei säännellä - jotkut ovat hyviä ja kohtuuhintaisia, mutta vähemmistö hyödyntää oman tuntemattomuus ylilatautumisen eikä tiedä reittiä. Mainitse aina perille selvästi ja sopia hinta ennen joudut pikkutaksi. Tee selväksi, että sovittu hinta on mitä maksaa, eikä penniäkään enemmän.

Jos turvallisuus on huolenaihe, käytä aina Musta Cab

BUSSILLA

Hotelli sijaitsee Victorian ja Pimlicon metroasemilta. Bussi 24 lähtee Victorian asemalta, Westminsterin katedraali ja Westminster Abbey, Houses of Parliament, Downing Street, Trafalgar Sq., Leicester Sq., Centre Point ja pohjoiseen, kohti Hampstead Heath. Se pysähtyy aivan hotellin ulkopuolella ..

Bussi numero 24 - Hampstead Heath Pimlico - pysähtyy vain ulos puolella Victoria Inn. Kysy kuljettaja pudottaa sinut Ensimmäinen pysähdys Belgrave Road.

KÄVELYOHJEET

Victorian metroasema
Kävelyetäisyydellä 10 minuuttia: Victorian asemalle, ota Wilton Road poistua, käänny oikealle Wilton Road pitäisi johtaa Denbigh Street (Across Warwick Street). Lopussa Denbigh Street ottaa ensimmäinen vasemmalle johtaa Belgrave Road. Löydät meidät vasemmalla Belgrave Road.

Pimlico metroasema
Pois Pimlico ja Bessborough Street, ota toinen oikeus Belgarve Road, hotelli on oikealla puolella, 65-67 Belgrave Road (10 minuutin kävelymatka).

Päässä Victoria-bussiasemalta
Kävelyetäisyydellä 6/7 minuuttia: Jätä Victorian asemalta ja käänny vasemmalle alas Buckingham Palace Road. ja käänny oikealle Eccleston Bridge. Kävele sillan yli ja jatka suoraan. Tie tulee Belgrave Road. Ja Victoria Inn on vasemmalla.