X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Viva Hostel Minsk

Zhukovskogo St, 4, Minsk, Valko-Venäjä

Kartta ja saapumisohjeet


91%Arvosana

  • 93%Rahanarvoinen
  • 88%Turvallisuus
  • 95%Sijainti
  • 95%Henkilöstö
  • 88%Ilmapiiri
  • 90%Siisteys
  • 88%Palvelut

Kääntäjä: Google Osoite: Zhukovskogo Street, 4, Minsk

Pysy VIVA ILMAISEKSI!
Joka sunnuntai teemme arpajaiset vieraidemme keskuudessa varata vuodepaikkaa hostellissa VIVA varten tulevan viikon. Palkinto on ilmainen oleskelusta VIVA yhden päivän!

Vuodesta Keski bussi / juna-asemalle:

Rautatieasemalta ottaa alikulkusillan, kulkea läpi ja tulla ulos paikallisella linja-autoasema Druzhnayaat takaisin. Kävele poikki toiselle puolelle ja ottaa metalliportaat menee alas. Käänny vasemmalle, kulkevat juna sillan ja kävele Tolstogo kadulla kunnes toinen liikennevalot. On risteystä Tolstogo, Mogilevskaya ja Zhukovskogo kaduilla. Sinun pitäisi ylittää tie täällä ja tarvitset toisen korkea rakennus, jossa numero 4 oikealla puolella Zhukovskogo kadulla. Se on valmistettu punainen / beige tiili ja sijaitsee vastapäätä kaksi supermarketit. Kaikki tapa kestää noin 10 minuuttia jalka.

Institut Kultury metroasema:
Käänny Mogilevskaya kadulle. Tulossa ulos metroasemalta, sinun täytyy ylittää tie. Käänny vasemmalle ja kävele viisi minuuttia pitkin Mogilevskaya Street. Ensimmäisestä risteyksestä, jossa Zhukovskogo katu, käänny oikealle ja mene talon numero 4, oma sisäänkäynti kadulta.

Voit myös saalis mitään bussilla tai johdinauto Institut Kultury metroasema ja me vain yksi lopettaa ruodussa.

Lentokentältä Minsk-2 hostellin VIVA ':

Se sijaitsee 40 km päässä Minsk. Sinne pääsee 3 tavalla:
1) taksilla - nopea ja kallis, 40 dollaria - 50 dollaria, matka-aika on 40-50 minuuttia;

2) julkisen liikenteen - hidas ja halpa. Ota bussi lentokentältä bussiasemalle Keski, sitten tulevat rautatieasemalle. Rautatieasemalta ottaa alikulkusillan, kulkea läpi ja tulla ulos paikallisella linja-autoasema Druzhnayaat takaisin. Kävele poikki toiselle puolelle ja ottaa metalliportaat menee alas. Käänny vasemmalle, kulkevat juna sillan ja kävele Tolstogo kadulla kunnes toinen liikennevalot. On risteystä Tolstogo, Mogilevskaya ja Zhukovskogo kaduilla. Sinun pitäisi ylittää tie täällä ja tarvitset toisen korkea rakennus, jossa numero 4 oikealla puolella Zhukovskogo kadulla. Se on valmistettu punainen / beige tiili ja sijaitsee vastapäätä kaksi supermarketit. Kaikki tapa kestää noin 10 minuuttia jalka.

3) Tarjoamme myös kuljetus / lentokentältä varata etukäteen. Kustannus on 35 $