X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Viva Hostel Minsk

Zhukovskogo St, 4, Minsk, Valko-Venäjä

Kartta ja saapumisohjeet


90%Arvosana

  • 93%Rahanarvoinen
  • 90%Turvallisuus
  • 90%Sijainti
  • 93%Henkilöstö
  • 85%Ilmapiiri
  • 93%Siisteys
  • 85%Palvelut

Kääntäjä: Google Osoite: Zhukovskogo Street, 4, Minsk

Pysy VIVA ILMAISEKSI!
Joka sunnuntai me suorittaa arvonnan vieraidemme keskuudessa varattu vuodepaikkaa hostellissa VIVA varten ensi viikolla. Palkinto on - ilmainen Asu VIVA yhden päivän!

Alkaen Keski-bussi / juna-asema:

Rautatieasemalta ota alikulkusillan, kulkea läpi ja tulevat ulos paikallisen linja-autoasema ï ¿½ Druzhnayaï ¿½ takana. Kävele tämän toiselle puolelle ja ottaa metalli portaat menee alas. Käänny vasemmalle, kulkevat juna sillan ja kävele Tolstogo kadulla kunnes toinen liikennevalot. Se on risteystä Tolstogo, Mogilevskaya ja Zhukovskogo kaduilla. Sinun pitäisi ylittää tie täällä ja sinun täytyy toinen korkea rakennus, jossa numero 4 oikealla puolella Zhukovskogo kadulla. Se on valmistettu punainen / beige tiili ja sijaitsee vastapäätä kaksi supermarketit. Kaikki tapa kestää noin 10 minuuttia jalka.

Alkaen Institut Kultury metroasema:
Käänny Mogilevskaya Street. Tulossa ulos metroasemalta, sinun täytyy ylittää tien. Käänny vasemmalle ja kävele viisi minuuttia pitkin Mogilevskaya Street. Ensimmäisestä risteyksestä, jossa Zhukovskogo Street, käänny oikealle ja mene talon numero 4, oma sisäänkäynti kadulta.

Voit myös saalis tahansa bussilla ja johdinautoista päässä Institut Kultury metroasema ja olemme vain yksi stop ruodussa.

Lentokentältä ï ¿½ Minsk-2i ¿½ hostel "VIVA":

Se sijaitsee 40 kilometrin päässä Minsk. Sinne pääsee 3 tavalla:
1) taksilla - nopea ja kallis, 40 dollaria - 50 dollaria, matka-aika on 40-50 minuuttia;

2) julkisen liikenteen - hidas ja halpa. Bussilla lentokentältä bussiasemalle ï ¿½ Centrali ¿½, sitten tulevat rautatieasemalta. Rautatieasemalta ota alikulkusillan, kulkea läpi ja tulevat ulos paikallisen linja-autoasema ï ¿½ Druzhnayaï ¿½ takana. Kävele tämän toiselle puolelle ja ottaa metalli portaat menee alas. Käänny vasemmalle, kulkevat juna sillan ja kävele Tolstogo kadulla kunnes toinen liikennevalot. Se on risteystä Tolstogo, Mogilevskaya ja Zhukovskogo kaduilla. Sinun pitäisi ylittää tie täällä ja sinun täytyy toinen korkea rakennus, jossa numero 4 oikealla puolella Zhukovskogo kadulla. Se on valmistettu punainen / beige tiili ja sijaitsee vastapäätä kaksi supermarketit. Kaikki tapa kestää noin 10 minuuttia jalka.

3) Tarjoamme myös kuljetus / lentokentältä varata etukäteen. Hinta on 35 $