X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Wang Fat Hostel

No A1, 2/F, Paterson Bldg., 47 Paterson St., Causeway Bay, Hong Kong, Hong Kong

Kartta ja saapumisohjeet


74%Arvosana

  • 75%Rahanarvoinen
  • 78%Turvallisuus
  • 93%Sijainti
  • 72%Henkilöstö
  • 66%Ilmapiiri
  • 70%Siisteys
  • 66%Palvelut

Kääntäjä: Google * A11 kaupunkibussit suoraan lentokentältä Causeway Bay-stop No.14 (lähellä Sogo tavaratalo), maksaa HKD40 (kätevin ja halvin tapa meidän hostellissa). Bussipysäkiltä, ​​kävele kohti ja sieltä Paterson Street, sivussa 7-Eleven myymälä, ylittää Great George Street. Jatka suoraan, kunnes näet Aesop kauppa ja Burberry myymälä. Ohessa Peterson Building Block A.

* Airport Express Keski piirin sitten kautta MTR Causeway Bay-asemalta (Käänny E-käännöksen vasemmalle ulos asemalta, vasemmalle 1st nurkassa), maksaa HKD100. Jatka suoraan ja pitkin Paterson Street kunnes näet Aesop kauppa ja Burberry myymälä. Ohessa Peterson Building Block A.


* Taksi lentokentältä, voit saada pois taksin Paterson St: n taksitolppa, että juuri sijaitsee haittapuoli Paterson Building, maksaa HKD450.

* Bussi No.102, 106, 112 Hong Hum asema (lopullinen asemalla KCR junalla Manner-Kiina), jää pois pysäkillä edessä Victoria Park tai Sogo Department Store. maksaa noin hkd10. Ylittää Gloucester Road ja kävellä pitkin Great George Street saapumiseen asti Paterson Street, ylittää liikennevalot ja käänny oikealle kulmassa (Näet Max Mara). Mene suoraan pitkin Paterson Street kunnes näet Aesop kauppa ja Burberry myymälä. Ohessa Peterson Building Block A.


Huomautus: Kun tulet lähellä meidän hostellissa, huomaa, että ei ole merkkejä osoittavat hostellin nimellä. Sen sijaan voit etsiä "Paterson rakennuspalikka" päässä rakennuksesta merkkejä (kuten hostelli sijaitsee rakennuksen sisällä). Meidän rakennus Pääsisäänkäynti on oikea välillä Aesop ja Burberry kauppoja.