X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Why Not? Tbilisi - Legend Hostel

Tabukashvili Street 15 Tbilisi, Tbilisi, Georgia

Kartta ja saapumisohjeet


85%Arvosana

  • 85%Rahanarvoinen
  • 86%Turvallisuus
  • 94%Sijainti
  • 88%Henkilöstö
  • 84%Ilmapiiri
  • 79%Siisteys
  • 79%Palvelut

Kääntäjä: Google Se on todella helppo löytää, mutta annamme sinulle niin paljon yksityiskohtia kuin voimme tehdä siitä vieläkin helpompaa!

Tutustu karttaa IN PHOTO KOHTA

Olemme heti Rustaveli Avenue, jonka 9 huhtikuu Park, lähellä Tbilisi Marriott-hotelli.
15/4 TABUKASHVILI STREET Tbilisi

Kun olet Rustaveli avenue (olemme lähempänä Tavisuplebis Moedani Metro), kadun toisella Parliment (käytä alikulun ylittämään) on kirkko ja 9 huhtikuu Park. Oikealle ohi puisto (kävelymatkan päässä Vapauden aukiolta, jossa kultainen collumn), näet Tbilisi Marriott kulmassa. Käänny oikealle, kävellä kadulla ja ensimmäisestä risteyksestä, saat Tabukashvili kadulle. Käänny vasemmalle, ja oikealla puolella näet meidän hostellissa sijalla 15, vuonna pienellä kujalla.

LENTOKENTÄLTÄ:

BUS
Päivällä klo 7 asti kaksikymmentäkolme on suora bussi, numero 37 (ottaa se mitä tarvitset 50 Tetri puolet 1 Lari voit muuttaa pienen summan rahaa paikalliseksi valuutaksi lentokentällä), kun ylität joki kiinnittää huomiota neliön valtava pylväs kultainen kaveri hevonen (Tavisupebis Moedani Freedom Square), olet melkein täällä! Vain yhden pysäkin jälkeen pylväs kadun toisella parlamentille ja se on teidän bussipysäkki (on Rustaveli avenue). Lähdettyään linja pitää käynnissä samaan suuntaan (parlamentin vasemmalla, kirkko oikealla) asti ensimmäinen katu menossa oikealle (50 metriä) ottaa sen (nurkassa näet Tbilisi Marriott Hotel) ja mene alas tässä katu till ensimmäisessä risteyksessä (näet kahvila omituisia punainen torni) mennä vasemmalle ja sen jälkeen 30 metrin päässä oikealle vasemmalla näet meidän hostellissa ottaa portin, ja portaat, tutulta ja odottaa for lämpimästi tervetulleeksi!

Taksilla:

Jos et ole niin onnekas, ja lasku Georgiassa, kun bussi ei toimi sinun täytyy ottaa taksin meille ja voimme järjestää sen sinulle joka tapauksessa sen pitäisi maksaa enintään 30 Lari

Rautatieasemalle:

On vielä yksi mahdollisuus junalla lentokentältä päärautatieasemalle (myös 50 Tetri) se lähtee lentokentälle: 06:10, 08:30, 13:50, 18:05 ja se kestää 30 minuuttia mutta olemme sijaitsee vanhassakaupungissa niin sinun täytyy ottaa metro Freedom Square (Tavisuplebis Moedani) 3 pysäkin päässä päärautatieasemalta. Sitten seuraa th einstructions kuten edellä.