X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Wickham Retreat Backpackers

25-27 Wickham st East Perth, Perth, Australia

Kartta ja saapumisohjeet


87%Arvosana

  • 89%Rahanarvoinen
  • 83%Turvallisuus
  • 84%Sijainti
  • 93%Henkilöstö
  • 92%Ilmapiiri
  • 81%Siisteys
  • 88%Palvelut

Kuinka löydät meille:

Perthin kansainvälinen lentokenttä
Auto:
Poistu lentokentältä ja aja 4,1 kilometria Horrie Miller Drivea. Tulet liikennevalojen luo; aja suoraan. Tämä tie on nimeltään Kewdale Road. Jatka noin 3 kilometrin ajan ja käänny oikealle Orrong Roadille. Aja 8,3 kilometria ja poistu East Paraden liittymästä. Käänny vasemmalle East Paradea kohti ja poistu ensimmäisessä liikenneympyrässä (Plain Street.). Aja suoraan liikennevalojen ohi ja käänny kolmannen risteyksen kohdalla oikealla Wickham Streetille. Aja 180 metriä; olemme vasemmalla puolellasi Wickham Streetin ja Wickham Placen kulmassa.

Bussi:
Hyppää lentokentällä bussiin, joka vie sinut kotimaan terminaaliin. Nouse Connect Shuttle Busiin, joka vie sinut Wellington Streetille. Kävele 400 metriä Wellington Streetiä pitkin ja käänny vasemmalle Bennet Streetille. Kävele 200 metriä ja käänny Wickham Streetille. Hostelli on noin 100 metrin päässä oikealla.

Olemme myös kaupungissa kulkevien ilmaisten bussiyhteyksien varrella. Nouse Yellow Cat- linjan bussiin, jää pois Bennet Streetin kulmassa. Käänny Bennet Streetille, kävele 200 metriä ja käänny Wickham Streetille. Hostelli on noin 100 metrin päässä oikealla.

Taksi:
Lentokentän edestä löydät takseja, jotka tuovat sinut perille n. 25-30 dollarin hintaan kotimaan terminaalista ja 40 dollarin hintaan kansainvälisestä terminaalista.

Perthin lentokenttä (maansisäiset lennot)
Poistu lentokentältä, aja 1,4 kilometriä Brearley Avenueta, käänny vasemmalle Great Eastern Highwaylle, aja 4,8 kilometriä ja poistu Graham Farmer Freewaylle. Aja 3,2 kilomrytiä ja poistu East Paraden liittymästä. Käänny vasemmalle East Paradea kohti ja poistu ensimmäisessä liikenneympyrässä (Plain Street.). Aja suoraan liikennevalojen ohi ja käänny kolmannen risteyksen kohdalla oikealla Wickham Streetille. Aja 180 metriä; olemme vasemmalla puolellasi Wickham Streetin ja Wickham Placen kulmassa.

Voit saapua hostelliimme myös junalla. Asema on Claisebrook (2 pysäkkiä Perthin keskustan juna-asemalta). Sieltä voit ottaa ilmaisen bussin (Red Cat) Royal Streetin pysäkille, joka on Bennet Streetin kulmauksessa. Kävele Bennet Streetiä pitkin ja käänny toisen risteyksen kohdalla oikealle, eli Wickham Streetille. Hostelli on noin 100 metrin päässä oikealla.