X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Ximen Backpackers Home

1F., No.79, Xining S. Rd., Wanhua Dist., Taipei, Taiwan

Kartta ja saapumisohjeet


79%Arvosana

  • 90%Rahanarvoinen
  • 80%Turvallisuus
  • 90%Sijainti
  • 80%Henkilöstö
  • 70%Ilmapiiri
  • 70%Siisteys
  • 70%Palvelut

Kääntäjä: Google TÄRKEÄÄ:

Sinun todennäköisesti saapuvat Taoyuan International Airport (entinen Chiang Kai-shekin Airport).
Voisit ottaa taksin suoraan hostellissa, mutta se on halvempaa bussilla ja MRT. MRT sanoista Mass Rapid Transit, joka on mitä taiwanilainen kutsuvat metro / putki / metrojärjestelmästä.
Se on 40 ~ 50 minuutin bussimatkan päässä lentokentältä Taipei keskustassa, niin nopeasti vain yhden luukun tulemaan alas Ximen Station, joka sijoittaa sinut sisällä 6 minuutin kävelymatkan päässä hostellista. Lue alta tarkemmat ohjeet.


Tärkeitä huomautuksia:

1) Antakaa meille tarkan saapumisajan, kun soittaa, varata verkossa tai lähetä meille sähköpostia. Pidä meidät ajan tasalla mahdollisista muutoksista tai viivästyminen oman aikataulun, jotta voimme olla varma, että joku on noin päästää sinut sisään

2) Jos sinulla on vaikeuksia löytää tiesi tänne, soita meille maksulliseen. Coin toimivat yleisöpuhelinten sijaitsee linja-autoaseman lentokentällä, Taipei, ja Ximen-metroasemalta. Puhumme Englanti ja Chinese.We ovat aina erittäin mielellään auttaa sinua.


Taoyuan International Airport Ximen Station

Ostat bussilippuja ennen lennolle klo lipunmyynnin, jotka sijaitsevat Saapuminen Passenger aulatilojen sekä Liittimet lentokentälle. Täällä löydät myös ilmainen matka info ja karttoja. Hoitaja puhua Englanti ja voi auttaa sinua ostaa bussilipun Taipei, joka maksaa noin 130 Taiwanin dollaria (US $ 5).

Taipei Main Station, Ximen Station on vain yksi pysäkki länteen Blue Line. Osta MRT token koneelta (20 NDT), jonka avulla voit kautta portti. Nouda token kun ohitat läpi - you'll tarvitse sitä kun poistut MRT klo Xinen asemalta. Junassa menossa kohti joko Yongning tai Kaukoidän Memorial Hospital, jotka molemmat kulkevat Ximen.

Huom: MRT Station (lyhyt Mass Rapid Transit Station) = Metro / metroa / metroasemalta


Päässä Ximen Station Ximen Backpackers Home

Kun tulet Ximen Station, pään Exit 6 (hissi).
Katso Kuva # 9 yksityiskohtaisen kartan, sitten seurata karttaa 6 min kävelymatkan löydät Check In Centerissä.


Taksilla

Matkan pitäisi maksaa noin 1300 ~ 1500 Taiwanin dollaria (jopa US $ 40), verrattuna 150 Taiwanin dollaria bussi + MRT kustannuksia, kuvattu alla.
Useimmat taksinkuljettajat eivät puhu Englanti, joten joten varmasti on tuloste Kiinan osoitteen ja ohjeet kanssasi tai soittaa meille lentokentältä kertoa, milloin odottaa sinua.


Saapuminen keskus Osoite:
1F., No.79, Xining S. Rd., Wanhua Dist., Taipei City 108, Taiwan (ROC)