X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Zebra Hostel

viale Regina Margherita 9, Milano, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


66%Arvosana

  • 63%Rahanarvoinen
  • 71%Turvallisuus
  • 70%Sijainti
  • 69%Henkilöstö
  • 68%Ilmapiiri
  • 56%Siisteys
  • 63%Palvelut

Kääntäjä: Google Linaten lentokenttä:
Bussilla Line 73 (Linate - San Babila) 1 €. Jää pois Piazza 5 Giornate (on obeliski keskellä). Siellä alkaa Viale Regina Margherita. Numero 9 on oikealla.

Milanon Malpensan lentokentältä:
Poistua Malpensan lentokentällä; on olemassa kaksi bussia, jotka saavat sinut päärautatieasema. Valitse se, joka lähtee aikaisemmin tai vielä parempaa, joka tekee 3x2 käsitellä. Jokainen lippu on noin 7 €. Pysähdy viimeinen pysäkki. Bussi pysähtyy ennen päärautatieasema mutta jatkamme. Kun saat päärautatieasema metrolla M3 (keltainen viiva) menossa kohti S.Donato ja pysähdy Crocetta. Jätä metroaseman ja etsiä kautta Lamarmora (raitiovaunu menee, että kadulla, joten se on helppo löytää). Siirry suoraan ja kahdeksan minuutin kävelymatkan pääset Viale Regina Margherita. Numero 9 on 150m alas vasemmalla.

Orio al Serio (Bergamo) Lentokenttä:
Poistu Bergamon lentokentältä, ja bussilla aivan lentokentän. Jokainen lippu on noin 9 €. Pysähdy viimeinen pysäkki. Bussi pysähtyy ennen päärautatieasema mutta jatkamme. Kun saat päärautatieasema metrolla M3 (keltainen viiva) menossa kohti S.Donato ja pysähdy Crocetta. Jätä metroaseman ja etsiä kautta Lamarmora (raitiovaunu menee, että kadulla, joten se on helppo löytää). Siirry suoraan ja kahdeksan minuutin kävelymatkan pääset Viale Regina Margherita. Numero 9 on 150m alas vasemmalla.

Alkaen päärautatieaseman:
Raitiovaunu 9 Piazza 4 Novembre ja jää pois pysäkillä "Viale Monte Nero - kautta Bergamo"
muuten
Metrolla M3 (keltainen viiva) menossa kohti S.Donato ja pysähdy Crocetta. Jätä metroasema ja etsiä kautta Lamarmora (raitiovaunu menee, että kadulla, joten se on helppo löytää). Siirry suoraan ja kahdeksan minuutin kävelymatkan pääset Viale Regina Margherita. Numero 9 on 150m alas vasemmalla.

Autolla:
Seuraa Linaten lentokenttä maantiellä, sitten ajaa suoraan Milanon keskustaan. Etsi Piazza 5 Giornate '; siellä alkaa Viale Regina Margherita ja me olemme numero 9.