X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Zebra Hostel

viale Regina Margherita 9, Milano, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


58%Arvosana

  • 53%Rahanarvoinen
  • 63%Turvallisuus
  • 69%Sijainti
  • 66%Henkilöstö
  • 57%Ilmapiiri
  • 45%Siisteys
  • 52%Palvelut

Kääntäjä: Google Linaten lentokenttä:
Bussilla Linja 73 (Linate - San Babila) ja 1 €. Jää pois Piazza 5 Giornaten (on obeliski keskellä). Siellä alkaa Viale Regina Margherita. Numero 9 on oikealla.

Malpensan lentokenttä:
Exit Malpensan lentokentällä; on olemassa kaksi bussia, jotka saavat sinut Stazione Centrale. Valitse yksi, joka jättää aikaisemmin tai vielä parempaa, joka tekee 3x2 paljon. Jokainen lippu on noin 7 €. Pysähdy viimeinen pysäkki. Bussi pysähtyy ennen Stazione Centrale, mutta pitää käynnissä. Kun saat Stazione Centrale, metrolla M3 (keltainen viiva) menossa kohti S.Donato ja pysähdy Crocetta. Jätä metroasema ja etsiä kautta Lamarmora (raitiovaunu menee, että kadulla, joten se on helppo löytää). Siirry suoraan ja kahdeksan minuutin kävelymatkan pääset Viale Regina Margherita. Numero 9 on 150m alhaalla vasemmalla.

Orio al Serio (Bergamo) Lentokenttä:
Exit Bergamon lentokentällä, ja bussilla aivan lentokentällä. Jokainen lippu on noin 9 €. Pysähdy viimeinen pysäkki. Bussi pysähtyy ennen Stazione Centrale, mutta pitää käynnissä. Kun saat Stazione Centrale, metrolla M3 (keltainen viiva) menossa kohti S.Donato ja pysähdy Crocetta. Jätä metroasema ja etsiä kautta Lamarmora (raitiovaunu menee, että kadulla, joten se on helppo löytää). Siirry suoraan ja kahdeksan minuutin kävelymatkan pääset Viale Regina Margherita. Numero 9 on 150m alhaalla vasemmalla.

Vuodesta päärautatieaseman:
Mene raitiovaunulla 9 Piazza 4 Novembre ja jää pois pysäkillä "Via Monte Nero - via Bergamo"
muuten
Metrolla M3 (keltainen viiva) menossa kohti S.Donato ja pysähdy Crocetta. Jätä metroasema ja etsiä kautta Lamarmora (raitiovaunu menee, että kadulla, joten se on helppo löytää). Siirry suoraan ja kahdeksan minuutin kävelymatkan pääset Viale Regina Margherita. Numero 9 on 150m alhaalla vasemmalla.

Autolla:
Seuraa Linaten lentoasema maantiellä, sitten ajaa suoraan Milanon keskustassa. Etsi Piazza 5 Giornate '; siellä alkaa Viale Regina Margherita, ja me olemme numero 9.