X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen #bunk beyoglu

Kamer Hatun Mahallesi Balik Sokak, No.7 - Beyoglu, Istanbul, Turkki

Kartta ja saapumisohjeet


86%Arvosana

  • 80%Rahanarvoinen
  • 84%Turvallisuus
  • 94%Sijainti
  • 93%Henkilöstö
  • 85%Ilmapiiri
  • 91%Siisteys
  • 79%Palvelut

Kääntäjä: Google Suuntiin päässä Taksim-aukiolta (valmentaja lopettaa molemmille lentokentille)

Kun jäämällä pois bussipysäkille Taksim Square kävellä suuri kävelykatu tien Istiklal Caddesi (Istiklal Avenue - Istanbulin suosituin ostoskatu) Voit tunnistaa sen kanssa raitiovaunulla keskellä tietä. Kävellä Istiklal Caddesi kunnes tulet "Balik Pazari" oikealla tiellä (siellä on suuri metallinen merkki). Kävele Balik Pazari ohi kalaravintoloita kunnes tulet pienen kautta tien yksi tapa liikennettä. Ylitä tie ja jatka alas Balik Sok (toinen kävelykadulla, jossa parturi ja pari pientä baaria). Tämän jälkeen näet suuri valkoinen hash tag merkki vasemmalla puolella katua, jossa # kerrossänky sijaitsee.

Taksilla

Pyyntö pudotetaan pois Balik Pazari, Galatasaray (kalamarkkinoilla Galatasaray). Noudata ohjeita yllä.

ATATRK AIRPORT

Lentokenttä on noin 25 kilometrin päässä # kerrossänky. On valmentajat (HAVATAS) jotka toimivat säännöllisesti lentoaseman ja Taksim-aukio (7 minuutin kävelymatkan päässä hostellista). Huoneiden hinnat alkavat 6 euroa per henkilö yhteen suuntaan ja kestää noin 30 minuuttia liikenteestä riippuen.

Sabiha GKEN AIRPORT

Lentokenttä on noin 50 kilometrin päässä # kerrossänky. On valmentajat (HAVATAS) jotka toimivat säännöllisesti lentoaseman ja Taksim-aukio (7 minuutin kävelymatkan päässä hostellista). Hinnat alkavat 7 euroa per henkilö yhteen suuntaan ja vie välillä 1 -2 tuntia liikenteestä riippuen.