X

Yhteenveto varauksen ehdoista

Nämä ehdot kattavat kaikki tällä sivustolla tehdyt varaukset. Kaikki viittaukset pronominimuotoihin "me", "meitä" tai "meidän" näissä ehdoissa viittaavat tämän sivuston toimijaan, jonka omistaa viime kädessä Hostelworld.com Ltd


Ehdot ja Huomautukset

Tämän sivuston käyttö ja sen kautta tehdyt varaukset ovat näiden käyttöehtojen ("Ehdot") alaisia. Hyväksyt käyttää tätä sivustoa näiden Ehtojen mukaisesti ja näihin sopimusehtoihin sovelletusti.

Ehdot (yhdessä yksityisyydensuojan kanssa) muodostavat koko sopimuksen sinun ja Hostelworld.com Limitedin ("Hostelworld.com") välillä.

Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä tätä sivustoa tai tee varausta sivuston kautta.


Tässä on yhteenveto tärkeimmistä ehdoista. Pääset kokonaiseen versioon napauttamalla tästä


 1. Kuka tarjoaa matkailupalveluja? Me helpotamme majoituksen ja muiden matkailupalvelujen ("matkailupalvelut") järjestämistä ja varausta. Emme tarjoa, omista tai tuota mitään matkailupalveluita itse, emmekä erityisesti tarjoa, omista tai tuota mitään majoitusta. Mitään tällä sivustolla ilmoitettua kohdetta tai annettua luokitusta ei tule pitää meidän tukemana ja suosittelemana majoituksena tai palveluna tai antamana suosituksena. .
 2. Keräämme vakuusmaksun matkailupalvelujen tarjoajan puolesta. Kun teet varauksen tällä sivustolla, sinun on maksettava vakuusmaksu, jonka me keräämme asianmukaisen matkailupalvelujen tarjoajan asiamiehenä ja puolesta. Matkailupalvelujen tarjoaja vähentää tämän vakuusmaksun määrän varauksen kokonaissummasta, ja sinä maksat kyseisen erotuksen suoraan matkailupalvelujen tarjoajalle saapuessasi kohteeseen.
 3. Pyydämme sinua maksamaan myös varausmaksun. Me vaadimme sinulta myös varausmaksun, kun teet varauksen.
 4. Miksi valita "tavanomainen joustava" varaus? Jos valitset tavanomaisen joustavan varauksen varausta tehdessäsi, sinulta veloitetaan pieni maksu, jonka vastineeksi siltä varalta, että päätät myöhemmin perua varauksen, vakuusmaksuasi ei kylläkään palauttaa rahana, mutta hyvitetään takaisin sinun My World -tilillesi Yhdysvaltain dollareina (sillä ehdolla, että olet tehnyt peruutuksen matkailupalvelujen tarjoajan edellyttämällä varoajalla, jotka sinun kannattaa tarkistaa heidän ehdoistaan), jonka voit käyttää uudelleen tuleviin varauksiin sivustollamme seuraavien 6 kuukauden kuluessa peruutuspäivästä. VARAUSMAKSUASI EI PALAUTETA.
 5. Mitä tapahtuu, jos valitset "joustamattoman" varauksen? Jos päätät tehdä joustamattoman varauksen, ja peruutat sen myöhemmin, riippumatta siitä, kuinka ajoissa peruutuksen teet, VAKUUS- JA VARAUSMAKSUJA EI PALAUTETA. Jos et valitse "joustavaa" varausvaihtoehtoa, varauksesi katsotaan olevan joustamaton. Joustamattoman varauksen tekevien asiakkaiden tulisi huomioida, että vaikka vakuus- ja varausmaksua ei palauteta missään olosuhteissa, asiakkaan on ilmoitettava aikeistaan matkailupalvelujen tarjoajan peruutusehdossaan edellyttämällä varoajalla, mikäli hän haluaa välttää lisämaksun "paikalle ilmaantumattomuudesta" (ks. alapuolelta).
 6. Jos et valinnut niin "tavanomaista joustavaa" varausvaihtoehtoa kuin "joustamatonta" varausvaihtoehtoakaan, varauksesi katsotaan automaattisesti joustamattomaksi.
 7. Joskus meidän täytyy muuntaa valuutta, jolla maksat. Voit suorittaa vakuus- ja varausmaksun valuutalla, jonka valitset "maksuvaluutaksi" varausta tehdessäsi. Mikäli matkapalveluntarjoaja latasi majoituksen hinnan eri valuutassa, käsiraha, joka sinulta veloitetaan maksuvaluutassasi, lasketaan muuntamalla käsirahasumma maksuvaluutaksesi Hostelworldin vakiovaihtokurssien mukaan.
 8. Miten perua varaus. Voit peruuttaa minkä tahansa tekemäsi varauksen sillä ehdolla, että tuot sen tiedoksi matkailupalvelujen tarjoajan peruutuskäytännössään määrittelemän varoajan puitteissa (ole hyvä ja tarkista käyttöehdot saadaksesi lisätietoja), ja tapauksesta riippumatta sillä ehdolla, että tuot sen tiedoksi vähintään 24 tuntia ennen sovittua saapumisaikaasi. Ole hyvä ja tee peruutus "Oma tili"-osiosi kautta kirjautumalla sisään osoitteessa www.hostelworld.com.
 9. Perityt maksut "paikalle ilmaantumattomuuden yhteydessä". Jos paikalle ei saavu ilman peruutusta vähintään 24 tunnin varoitusajalla (tai pidemmällä, jos matkailupalvelujen tarjoajan Käyttöehtojen peruutusehto sitä edellyttää), matkailupalvelujen tarjoajalla on oikeus veloittaa luottokortiltasi ensimmäinen yö (jos olet varannut majoituksen) tai koko matka tai muun matkailupalvelun täysi hinta. Sinun tulisi tarkistaa matkailupalvelujen tarjoajan oma ehdot varmistuaksesi heidän peruutuskäytännöstään yksityiskohtaisesti.
 10. Toimimme asiamiehenä matkailupalveluiden tarjoajalle - mitä se tarkoittaa? Kun teet varauksen sivustolla, sopimuksesi matkailupalveluista (majoitus mukaan lukien) on sinun ja matkailupalvelujen tarjoajan välinen, EI sinun ja meidän sivustomme, joka toimii välittäjänä matkailupalvelujen tarjoajalle. Matkailupalvelujen tarjoaminen sinulle on matkailupalvelujen tarjoajan vastuulla. Me emme ole vastuussa minkään sivustomme kautta tehdyn varauksen toteutumisesta tai minkään varatun majoituksen tai muun matkailupalvelun laadusta, ja erityisesti emme ole vastuussa mistään vaikeuksista, onnettomuudesta, sairaudesta tai muusta ongelmasta, jonka majoitus tai muu matkailupalvelu tarjoaa, tai josta kärsit sinä tai joku osapuolesi asemassa majoituksesi aikana (ja suosittelemme tarkistamaan matkailupalvelujen tarjoajan omat käyttöehdot saadaksesi tarkan kuvan oikeuksistasi suhteessa heidän tarjoamiinsa palveluihin).
 11. Keneen ottaa yhteyttä, jos majoituksesi kanssa on ongelmia. Jos majoituksesi kanssa ilmenee ongelma, sinun tulee ottaa yhteys matkailupalvelujen tarjoajaan. Jos sinulla on ongelma sivustomme kautta tehdyn varauksen kanssa, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin suoraan sähköpostitse: customerservice@hostelworld.com.
 12. Sinuun kohdistuvan vastuumme rajat. Suurin kokonaisvastuumme sinulle (ja mille tahansa muulle osapuolelle, joka on varaukseen osallisena) suhteessa mihin tahansa meidän kauttamme tehtyyn varaukseen (joko sopimuksessa, sopimusrikkomuksessa tai muuten) rajoittuu ainoastaan varauksesta maksetun varausmaksun arvoon.
 13. Kuinka laskemme luokituksemme. Sivustollamme näkyvät luokitukset perustuvat osittain palautteeseen ihmisiltä, jotka ovat varanneet ja käyttäneet asianmukaisia matkailupalveluja tai majoittuneet asianmukaisessa kohteessa, ja osittain muihin tekijöihin, kuten tietoihin, jotka olemme saaneet matkailupalvelujen tarjoajilta (esimerkiksi tietoihin kunkin hostellin tarjoamista puitteista). Emme ota vastuuta asianmukaisessa kohteessa majoittuneiden ihmisten antamasta palautteesta tai ilmaisemista mielipiteistä, emmekä niin ikään vastaa matkailupalvelujen tarjoajilta saamiemme tietojen oikeellisuudesta.