X

Hostelworld.comin yksityisyys- ja tietoturvasuoja

Hostelworld.com on käsitellyt hostellivarauksia Internetissä vuodesta 1999, ja olemme aina laittaneet Internet-tapahtumien ja asiakkaittemme luottokorttitietojen turvallisuuden etusijalle.

Tarjoamme jatkossakin asiakkaillemme parhaan mahdollisen saatavilla olevan turvallisuustason verkossa tapahtuvaan asiointiin. Toivomme, että tämän tiedon ansioista voit turvallisin mielin tehdä varauksia sivustollamme.

Kaikki tietokoneesi ja sivustomme välillä siirtyvät arkaluonteiset tiedot salataan SSL-protokollaa käyttäen. SSL- sertifikaattimme tarjoaa GlobalSign. SLL-protokollan käyttö varmistaa, että tiedot välittyvät turvallisesti ja ovat turvassa kolmansilta osapuolilta. Lue lisää sivuston salauksesta.

SIVUSTON SALAUS

Hostelworld.comin käyttämää tekniikkaa kutsutaan SSL:ksi (Secure Sockets Layer). SSL on joukko internetiin yhdistettyjen tietokoneiden noudattamia sääntöjä.
Salaus - Näihin sääntöihin kuuluu salaus, joka suojaa vakoilulta
Tietojen jakamattomuus - Tietojen jakamattomuus, joka varmistaa, ettei yhteyksiisi puututa käytön aikana ja
Varmistus - varmistus, jolla yhteydenpitosi vastaanottavan osapuolen henkilöllisyys vahvistetaan.

MITEN SALAUS TOIMII?

On kahdenlaista salausta: 40- ja 128-bittistä. 40-bittisessä salauksessa on miljardeja mahdollisia avaimia koodatun tiedon selvittämiseen, ja vain yksi niistä toimii. Tiedot sieppaavan osapuolen tulisi löytää oikea avain, mikä on lähes mahdotonta. 128-bittisessä salauksessa on 300 miljardia triljoonaa kertaa enemmän avaimia kuin 40-bittisessä salauksessa. Luvattomien tahojen on käytännössä mahdotonta löytää oikeaa avainta, vaikka he käyttäisivät parhaita mahdollisia tietokoneita.

Jos aiot lähettää tietoa sivustolle, joka ei käytä SSL-suojausta, selaimesi varoittaa sinua ensin. SSL-protokolla suojaa viestintääsi lähetyksen aikana. Koska varmennusta käytetään, tiedostojen siirto on suojatuilla palvelimilla hitaampaa kuin tavallisilla palvelimilla. Siksi SSL-protokollaa käytetään vain arkaluontoisten tietojen välitykseen verkossa.

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖMME

Hostelworld.com ymmärtää, että jotkut ihmiset eivät mielellään anna henkilötietojaan Internet-sivustoilla. Selitämme alla, miten käytämme tietojasi ja miten suojelemme niitä. Hostelworld.com ja sen tytäryhtiöt kunnioittavat ja suojelevat oikeuttasi tämän sivuston yksityiseen käyttöön. Kaikki Hostelworld.comille tämän sivuston kautta tai muulla tavoin lähettämäsi tiedot käsitellään Irish Data Protection Acts 1988 ja 2003 -lakien ja/tai Irlannissa hyväksytyn korvaavan lainsäädännön mukaisesti.

VARAUKSESI KÄSITTELYYN TARVITTAVAT TIEDOT

Jotta voimme käsitellä varauksesi matkapalveluntarjoajan puolesta, tarvitsemme lisätietoja. Näihin tietoihin kuuluvat nimesi, kansalaisuutesi, sukupuolesi (tai ryhmäsi sukupuoli), puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Koska vahvistamme varauksesi ollessasi sivustolla, tarvitsemme lisäksi luotto- tai pankkikorttisi tiedot, jotta voimme taata varauksesi, kun maksat varausmaksusi.

KUKA NÄKEE TIETOSI?

Me lähetämme tietosi matkapalveluntarjoajalle, jolta olet varannut matkapalveluja, jotta matkapalveluntarjoaja tietää, kuka olet ja koska käytät heidän palveluitaan. Luovutamme matkapalveluntarjoajalle nimesi, tiedot kansalaisuudestasi ja sukupuolestasi (tai ryhmäsi sukupuolesta), puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, luottokorttisi tiedot ja tietenkin varauksesi yksityiskohdat. Matkapalveluntarjoaja vaatii näitä tietoja hyväksyäkseen vahvistetun varauksesi. Kaikki matkapalveluntarjoajat, joiden puolesta välitämme varauksia, ovat hyväksyneet Hostelworld.com-sivuston ehdot ja tämän tietosuojakäytännön.

TURVALLISUUS

Kaikki tietokoneesi ja sivustomme välillä siirtyvät arkaluonteiset tiedot salataan SSL-protokollaa käyttäen. SSL- sertifikaattimme tarjoaa GlobalSign. SSL-protokollaa käyttämällä varmistetaan, että antamasi tiedot välittyvät turvallisesti ja ovat suojassa kolmansilta osapuolilta.
Sinun on hyvä tietää, ettei Hostelworld.com pysty hallitsemaan sivustolta muille sivustoille vievien linkkien sisältöä. Näin ollen Hostelworld.com ei voi taata kyseisen uuden verkkosivuston omistajan kunnioittavan yksityisyyttäsi samalla tavalla kuin Hostelworld.com.

MITEN KÄYTÄMME TIETOJASI?

Käytämme sähköpostiosoitettasi tietojen käytön ja ilmoittamisen lisäksi, mitä tarvitaan hyödyntäessäsi matkustamiseen liittyviä ja tietojenkäsittelypalveluja (jotka kuvailemme yllä), lähettääksemme sinulle vahvistuksen varauksistasi, matkaa edeltäviä muistutusviestejä, muistutusviestin vierasarvostelun tekemisestä viimeisimmästä majoituspaikastasi, tai tiedottaaksemme silloin tällöin uusista ominaisuuksista Hostelworld.com-sivustolla. Varausvahvistuksemme ja ennen matkaa lähettämämme matkamuistutussähköpostit voivat sisältää bannerimainontaa. Käytämme puhelinnumeroasi vain ottaaksemme sinuun yhteyttä kiireellisissä tapauksissa, jos varauksesi suhteen on ongelmia. Jos lähetät meille kyselyn, käytämme yhteystietojasi vastataksemme kyselyysi. Jos ostat Lonely Planet Digital Guide -oppaan Hostelworld.com- sivustolta, annat Hostelworld.com-sivustolle luvan luovuttaa sähköpostitietosi ja tiedot asuinpaikastasi Lonely Planetille, niin että Lonely Planet voi toimittaa sinulle Lonely Planetilta ostamasi Lonely Planet Digital Guide -oppaan.

Jos valitset pikahaku-toiminnon saadaksesi tarjouksen joltain matkapalvelujentarjoajakumppaniltamme, valtuutat Hostelworld.comin luovuttamaan tiettyjä antamiasi tietoja näille kumppaneille. Nämä tiedot eivät sisällä henkilökohtaisia tunnistetietoja. Jos rekisteröidyt Hostelworld.com-sivuston tilaajaksi, annat suostumuksesi sille, että saat uutiskirjeen ja muita tarjouksia koskevia viestejä Hostelworld.com-sivustolta ja muilta vastaavilta Hostelworld.com Limitedin sivustoilta. Tarjouksia koskevat viestit sisältävät tietoja Hostelworld.com Limitedin vastaavista palveluista, jotka voivat kiinnostaa sinua. Voit lopettaa uutiskirjeiden ja muiden kampanjaviestien tilaamisen sekä tilaajaksi ryhtyessäsi että jokaisen meiltä saamasi sähköpostin yhteydessä.

Ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että tietosi ovat oleellisia käyttötarkoituksensa kannalta ja että ne ovat oikein ja ajanmukaisia. Rekisteröityneenä Hostelworld.com-tilaajana voit tarkastella ja päivittää yhteystietojasi, henkilökohtaisia mieltymyksiäsi ja sähköpostien tilausvalintoja milloin tahansa käymällä MyAccount-välilehdellä MyWorld-sivulla Hostelworld.com-sivustolla. Antamasi tiedot auttavat meitä muotoilemaan sähköpostisi niin, että ne ovat sinulle hyödyllisiä ja kiinnostavia.

Käytämme evästeitä ja pikselitunnisteita sivustollamme, moviilisovelluksissa ja sähköposteissa evästekäytäntömme mukaisesti. Se löytyy täältä.

Voit estää evästeiden käytön muuttamalla selaimesi asetuksia. Avaamalla sivustomme ja käyttämällä sitä vaihtamatta selaimesi evästeasetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä. Haluamme, että sinun on helppoa hyötyä meidän sivustollamme tarjoamistamme matkailuun liittyvistä mahdollisuuksista.

Voimme lähettää sinulle sähköpostiviestejä, jotka sisältävät tietoja ilmeisistä matkailuun liittyvistä mielenkiinnon kohteistasi. Jos esimerkiksi etsit sivustoltamme hostellia New Yorkista, etkä ole vielä varannut matkaasi, me saatamme lähettää sinulle sähköpostiviestin, jossa kerromme sinulle New Yorkin hostelleja koskevasta erikoistarjouksestamme. Samoin, jos saat meiltä sähköpostia, jossa on tietoa Pariisista, ja sitten osoitat olevasi kiinnostunut Pariisista kohteena tai Pariisin hostelleista klikkaamalla sähköpostissasi olevaa Pariisi-linkkiä, voit saada sähköpostin Pariisin hostellitarjouksista tai muista Ranskan matkakohteista. Uskomme, että nämä sähköpostit tarjoavat sinulle hyödyllistä tietoa sivustomme kautta saatavilla olevista, matkailuun liittyvistä tarjouksista. Huomaathan, että voit olla vastaanottamatta näitä sähköposteja tai mitä tahansa tällaisia lähettämiämme sähköposteja.

Emme myy tai vuokraa henkilötietoja kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin ilman asiakkaan suostumusta. Jos haluat osallistua Member-Get-Member -jäsenhankintaohjelmaamme, käytämme suosittelemiesi ystäviesi tietoja vain kutsuaksemme heidät tilaamaan sähköpostiuutiskirjeitämme ja sähköpostitarjouksiamme sekä, jos he tilaavat, muuhun, tilaushetkellä ilmoitettuun tarkoitukseen.

Toisinaan voimme toimittaa tilastoja asiakkaistamme kolmansille osapuolille kuten hostelleille ja muille toimijoille. Nämä tilastot eivät koskaan sisällä henkilökohtaisia tunnistetietoja.

MYWORLDIN SOSIAALINEN VERKOSTO

Kun teet varauksesi Hostelworld.com-sivustolla, sinulle luodaan automaattisesti MyWorld-tili. MyWorld on matkailun sosiaalinen verkosto, jonka avulla voit tarkastella tai muuttaa varaustasi tai perua sen, ottaa yhteyttä muihin matkailijoihin, antaa arvioita, ladata valokuvia, jakaa matkavinkkejä ja suunnitella tulevia matkoja. Tehtyäsi ensimmäisen varauksesi Hostelworld.com-sivustolla saat tiedot MyWorld-käyttäjätunnuksestasi ja salasanasi. Voit muuttaa käyttäjätunnuksesi ja salasanasi sekä muokata henkilötietojasi milloin tahansa kirjautumalla tilillesi. Profiiliasetuksesi MyWorld-tililläsi ovat automaattisesti yksityiset (Private). Voit muokata profiiliasetuksiasi milloin tahansa kirjautumalla tilillesi. MyWorldissa on kolmenlaisia profiiliasetuksia: Private Access (kukaan ei voi katsella profiiliasi), Public Access (kuka tahansa voi tutustua profiiliisi) tai Buddy Access (profiiliasi voivat tarkastella vain MyWorld-ystäväsi). Kun olet valinnut "Public Access" tai "Buddy Access" -asetukset MyWorld-tiliisi, käyttäjänimesi näkyy lähettämissäsi arvosteluissa. Kun olet valinnut MyWorld- tiliisi "Private Access" -asetuksen, lähettämäsi arvostelut näkyvät nimettöminä.

ARVOSTELUT

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kirjoittaa arvosteluja sivustomme kautta varaamistasi majoituspaikoista. Kun kirjoitat meille arvostelun, saatamme käyttää sitä sivustoillamme ja valittujen yhteistyökumppaniemme sivustoilla.

PÄÄSY- JA MUUTTAMISOIKEUTESI

YSinulla on oikeus pyytää kopiota tiedoista, joita meillä on sinusta (mistä voimme laskuttaa sinulta pienen korvauksen), ja korjauttaa tiedoissa mahdollisesti olevat epätarkkuudet. Mikäli haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä customerservice@hostelworld.com

VASTUUNRAJOITUS JA POISSULKEMINEN

HOSTELWORLD.COM, SEN JOHTAJAT, TYÖNTEKIJÄT, VIRKAILIJAT, VALTUUTETUT HENKILÖT, YHTEISTYÖKUMPPANIT SEKÄ MUUT EDUSTAJAT JA HEIDÄN VASTAAVAT EMO- SEKÄ TYTÄRYHTIÖNSÄ EIVÄT OLE VASTUUSSA MISTÄÄN SELLAISISTA VAATEISTA, HÄTÄTILANTEISTA, VAATIMUKSISTA, TOIMENPITEISTÄ, VAHINGOISTA, MENETYKSISTÄ EIVÄTKÄ KULUISTA, JOIHIN SISÄLTYVÄT RAJOITUKSETTA KOHTUULLISET ASIANAJO- JA OIKEUSKULUT, JOTKA JOHTUVAT TÄMÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUKAISESTA, LUVALLASI TAPAHTUVASTA HENKILÖTIETOJESI KÄYTÖSTÄ JA/TAI LEVITYKSESTÄ

YKSITYISYYS- JA TIETOTURVASUOJAN MUUTTAMINEN

Hostelworld.com pidättää oikeuden oman harkintansa mukaan muuttaa tätä yksityisyys- ja tietoturvasuojaa milloin tahansa, ja sinun kannattaa säännöllisesti tarkistaa tietosuojakäytäntömme muutokset. Mikäli tällaiset muutokset kuitenkin muuttavat olennaisesti tapaamme käyttää henkilötietojasi, muutokset tehdään vain sinun suostumuksellasi.