Hostelworld.com

Hostelworld – Offline Groups Tietosuojailmoitus

Tässä tietosuojailmoituksessa kerrotaan keräämistämme henkilötiedoistasi ja niiden käsittelystä ryhmävarauspalvelun tarjoamisessa.

Tietoja meistä

Hostelworld.com Limited osoiteessa 1 Central Park, Leopardstown, Dublin 18, Irlanti, on tässä ilmoituksessa viitattu rekisterinpitäjä.  Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käytöstä, ota meihin yhteyttä osoitteeseen groups@hostelworld.com. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme osoitteeseen DataProtectionOfficer@hostelworld.com.

Käsittelemämme henkilötiedot

Me käsittelemme seuraavia henkilötietojasi, jotka keräämme suoraan sinulta:

  • Biografiset tiedot ja yhteystiedot – Nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.
  • Maksutiedot – Varauksen tekemiseen käytettävän pankki- tai luottokortin tiedot. Me voimme myöhemmin kysyä myös tilitietojasi, jos saat hyvityksen matkanjärjestäjältä liittyen varaukseesi.

Käsittelyn tarkoitus ja oikeudellinen perusta

Me käsittelemme henkilötietojasi tehdäksemme varauksen vastaavan matkanjärjestäjän kanssa ja vastataksemme mahdollisiin kysymyksiin varauksestasi.  Henkilötietojesi käsittelyn perusta on ensisijaisesti se, että se on välttämätöntä sopimuksen tekemiseksi kanssasi ja kyseisen sopimuksen noudattamiseksi.  Kaiken muun henkilötietojen käsittelyn perusta on se, että se on tarpeellista oikeutettujen etujemme ajamiseksi ryhmävarauspalvelun käytettävyyden varmistamisessa ja palveluidemme parantamisessa.

Sinulta tarvitsemamme henkilötiedot

Sinua pyydetään antamaan meille edellä mainitut henkilötiedot, jotta voisimme tarjota sinulle ryhmävarauspalvelun.  Jos et anna tietoja, me emme voi tarjota sinulle ryhmävarauspalvelua.

Tietojen vastaanottajat

Me saatamme luovuttaa henkilötietojasi useille vastaanottajille edellä mainituissa tarkoituksissa, mukaan lukien:

  • Matkanjärjestäjät – Me luovutamme seuraavia tietoja matkanjärjestäjille varauksesi tekemiseen: nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
  • Konsernimme yhtiöt – Konserniimme kuuluu useita yhtiöitä, jotka auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Näihin kuuluu tytäryhtiö Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joka auttaa meitä markkinointialoitteissa, tytäryhtiö Portugalissa, joka tarjoaa kehittämispalveluita ja tytäryhtiö Etelä-Koreassa, joka auttaa palvelemaan Aasian asiakkaitamme.  Meillä on myös toimistot Kiinassa ja Australiassa, jotka auttavat meitä kyseisillä markkina-alueilla.  Näillä tytäryhtiöillä ja toimistoilla saattaa olla pääsy henkilötietoihisi tarjotessaan meille konsernin sisäisiä palveluita, mutta ne käsittelevät niitä vain meidän ohjeidemme ja asianmukaisten turvatoimien mukaisesti.
  • Palveluntarjoajamme – Me käytämme suurta määrää erikoispalveluiden tarjoajia, jotka auttavat meitä liiketoiminnassamme ja tarjoavat meille erikoispalveluita. Kaikilla näillä palveluntarjoajilla ei ole pääsyä henkilötietoihisi, mutta jos niillä on, me varmistamme, että heidät valitaan huolella ja että he kunnioittavat yksityisyysoikeuksiasi.

Siirtäminen ulkomaille

Tietyissä tilanteissa me siirrämme henkilötietojasi Euroopan unionin ulkopuolelle maahan, jonka Euroopan komissio ei katso tarjoavan vastaavaa henkilötietojen suojatasoa kuin Euroopan unionissa.  Yleisin tilanne on henkilötietojen siirtäminen majoituksen tarjoajalle varauksen toteuttamiseksi.  Me saatamme siirtää henkilötietojasi Euroopan unionin ulkopuolelle liittyen liiketoimintaamme, kuten käyttäessämme palveluntarjoajaa, joka sijaitsee toisella oikeustoimialueella.  Jos me siirrämme henkilötietojasi Euroopan unionin ulkopuolelle, me varmistamme, että käytössä on asianmukaiset menetelmät henkilötietojesi suojaamiseksi ja sovellettavan tietosuojalain mukaisten velvollisuuksiemme täyttämiseksi.

Siirtäessämme henkilötietoja Euroopan unionin ulkopuolelle sovellettavan tietosuojalain edellyttäessä me teemme Euroopan komission hyväksymän sopimuksen osapuolen kanssa, jolle siirrämme tietoja, tai varmistamme, että yhtiö, jolle siirrämme henkilötietojasi, on suostunut noudattamaan hyväksyttyä tiedonsiirtomekanismia (kuten EU-US Privacy Shield -järjestely).  Jos haluat lisätietoja toimenpiteistä, joihin olemme ryhtyneet liittyen henkilötietojesi siirtoon, tai kopion sopimuksista, jotka teemme siirtoja koskien, ota yhteyttä meihin osoitteeseen DataProteectionOfficer@hostelworld.com.

Säilyttäminen

Me säilytämme henkilötietojasi rekisterikäytäntömme mukaisesti. Rekisterikäytäntö perustuu periaatteelle, että me emme säilytä henkilötietoja tarvittavaa pidempään siinä tarkoituksessa, johon me olemme ne keränneet, ja säilytämme niitä lakisääteisesti vaadittavan ajan. Tämä tarkoittaa, että henkilötietojesi säilytysaika vaihtelee riippuen henkilötiedon tyypistä, kuten alla kerrotaan:

  • Maksutiedot - Jos olet ryhmävarauspalvelumme aktiivinen käyttäjä (olet tehnyt varauksen viimeisten 18 kuukauden kuluessa), me haluamme varmistaa, että sinulla on pääsy aiemman varauksesi tietoihin ja että meillä on pääsy kyseisiin tietoihin liiketoimintatarkoituksissamme. Siksi me emme poista maksutietojasi ollessasi aktiivinen asiakas, ellet pyydä meitä tekemään niin. Jos lakkaat olemasta aktiivinen asiakas, me säilytämme henkilötietojasi 4 vuoden ajan siltä varalta, että palaat ryhmävarauspalveluumme ja myös voidaksemme jatkaa maksutietojen käyttöä palveluidemme parantamiseksi ja liiketoiminta-analyysien laatimiseksi. Tämän 4 vuoden jakson jälkeen anonymisoimme tiedot, joten meidän ei ole tämän jälkeen mahdollisuus yhdistää niitä sinuun. Anonymisointimenetelmämme sallii meidän kuitenkin tunnistaa sinut, jos palaat käyttämään ryhmävarauspalveluamme ja käytät samaa sähköpostiosoitetta varauksen tekemiseen. Huomaa myös, että jos olet liittynyt markkinointitietokantaamme, säilytämme joitakin tietoja vielä 4 vuoden jälkeen, kuten alla kerrotaan.
  • Markkinointiedot - Me säilytämme jäljennöksen henkilötiedoista, joita tarvitaan markkinointiviestien lähettämiseen sinulle niin kauan kuin olet tilannut kyseisten markkinointiviestien vastaanottamisen. Me säilytämme myös tiettyjä tietoja liittyen maksuihisi, jotta voimme muokata markkinointiviestejämme. Jos olet tilannut markkinointiviestejä ja maksutietosi on anonymisoitu päätietokannassamme, me jatkamme tiettyjen maksutietojesi säilyttämistä, kuten aikaisempien varaustesi sijainnit, aikaisempien varaustesi tyypit, keskimääräinen varausaikasi ja mihin maihin olet tehnyt varauksia.

 

Henkilötietoihin, jotka eivät ole maksutietoja tai liity sähköpostimarkkinointiin, me sovellamme seuraavia kriteereitä:

 

  • Oikeudellisten vaatimusten hallinta - Arvioidessamme henkilötietojen säilytyksen kestoa me otamme huomioon, saatetaanko tietoja tarvita vastaamisessa mahdollisiin oikeudellisiin vaatimuksiin. Jos kyseisiä tietoja vaaditaan, me saatamme säilyttää niitä, kunnes vanhentumisaika kuluu umpeen kyseisen mahdollisen vaatimuksen osalta (vaihtelee välillä 2–12 vuotta).
  • Liiketoimintavaatimukset - Koska me keräämme henkilötietoja vain määrättyihin tarkoituksiin, me arvioimme henkilötietojen säilytyksen keston kohtuullisten liiketoimintatarkoitustemme toteuttamiseksi.

Oikeutesi

Sinulla on tietyissä tilanteissa seuraavat henkilötietoihisi liittyvät oikeudet:

  • Oikeus päästä tietoihin - Sinulla on oikeus pyytää kopiota säilyttämistämme henkilötiedoistasi sekä muita tietoja kyseisten henkilötietojen käsittelystä.
  • Oikeus korjata tietoja - Sinulla on oikeus pyytää säilyttämiemme virheellisten tietojen korjaamista tai jos tietomme ovat vajaita, sinulla on oikeus pyytää meitä päivittämään tiedot täydellisiksi.
  • Oikeus poistaa tiedot - Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan säilyttämämme henkilötietosi. Tähän viitataan joskus oikeutena tulla unohdetuksi.
  • Oikeus rajoittaa tai vastustaa tietojen käsittelyä - Sinulla on oikeus pyytää, ettemme enää käsittele tietojasi tietyssä tarkoituksessa tai oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tietyssä tarkoituksessa.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteet - Sinulla on oikeus pyytää meitä antamaan sinulle tai kolmannelle osapuolelle kopio henkilötiedoistasi järjestetyssä, yleisesti käytettävässä, koneella luettavassa muodossa.

Edellä mainittujen oikeuksiesi ajamiseksi ota yhteyttä meihin osoitteseen DataProtectionOfficer@hostelworld.com.

Valitus

Sinulla on oikeus jättää valitus Irlannin tietosuoja-asiamiehelle (https://www.dataprotection.ie/docs/Contact-us/11.htm) tai paikalliselle valvontaviranomaiselle.

×