Apartment Kristic Plitvice

10Erinomaista
(174)
  • Ilmainen WiFi
  • Näytä kaikki 21 tilaa

Lisatiedot

Olemme perhetalo Plitvicen järvien alueella. Talossa meillä on yksi huoneisto 6 hengelle, yksi kylpyhuone, keittiö, olohuoneen parveke, TV-sat-ilmastointi ei sisälly hintaan ja Wi-Fi on ilmainen. Meillä on yksi huoneisto studio kolmelle hengelle keittiö, kylpyhuone, parveke, TV-sat ja ilmastointi ei sisälly hintaan. Wi-Fi on ilmainen. Ja meillä on kaksi kahden hengen huonetta, joissa kylpyamme, TV-satelliitti, jääkaappi Wi-Fi on ilmainen. Ennen taloa on parkkipaikka, ja talon takana on puutarha, jossa grilli. Tein palvelukuljetuksen Plitvicen järville asti, eikä tämä sisälly majoituksen hintaan. Supermarket on vain 100 metrin päässä talostamme. First Restaurant on scond house majoituksestamme. Sisäänkirjautuminen on 14 tunnin kuluttua. ja uloskirjautuminen klo 11 asti. (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

00:00 - 23:00

Lähteminen

asti 10:00

t_ Toimintatavat

Lapsiystävällinen

Lemmikkiystävällinen

Sis. verot

Sis. verot

Palvelut

Vuodevaatteet sisältyvät
Ilmainen pysäköinti
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Ilmainen WiFi
Ilmainen intenetyhteys
Aamiainen ei sisälly hintaan
Ilmastointi
Astianpesukone

Arviot

Majoittautui Apr 2024
10
A
aHKYAG4SBzf4r8hF
Male, 41+, USA
Hosts are warm and so friendly! And generous! Can’t recommend this place enough. Such a lovely place to stay and I would stay again for sure.
Majoittautui Feb 2023
10
A
Anonymous
Female, 41+, USA
Ana and her husband could not have been more welcoming. They had a wonderful place located conveniently to walk to get groceries or a dinner out. They also took us to a new museum that opened that was educational and fascinating about the caves. They went above and beyond to make sure our stay was great. I would highly recommend!
Majoittautui May 2022
10
V
Viltsu77
Couple, 41+, Finland
A great location, quiet and clean. Great hosts who were informative and helpful

Sijainti

Grabovac 258, Plitvicen järvet, Kroatia
68.7km kaupungin keskustasta
map