Hostelli

Apple Hostels of Philadelphia

9.3Erinomaista
(4177)
  • Ilmainen WiFi
  • Näytä kaikki 41 tilaa

Lisatiedot

Philadelphian suosituin hostelli, joka sijaitsee rauhallisella kadulla vanhankaupungin sydämessä. Tämä kansainvälinen hostelli sijaitsee alle 50 metrin päässä Independence National Historical Parkista, jossa sijaitsevat Liberty Bell ja Independence Hall, ja alle 1,6 km:n päässä Pennsylvanian kongressikeskuksesta. Se tarjoaa upeita mukavuuksia, kuten ilmaisen langattoman internetyhteyden, ilmaisen iPad-aseman ja ilmaisen Xbox One:n. pelejä, ilmainen biljardipöytä, oleskelutila, piano ja täysin varustettu keittiö. Jokaisessa sängyssä on oma lukuvalo, kaksi pistorasiaa ja USB-latausportit. Koko rakennuksessa on keskusilmastointi, ja paikan päällä on pyykinpesumahdollisuus ja ilmainen matkatavarasäilytys. Tapaa matkatovereita joka ilta ja nauti joko ilmaista olutta tai ilmaisia ​​juomasekoituksia joka ilta. 5 dollarin Ghost Tour on erittäin suosittu! Tämä on ainoa hostelli Philadelphian keskustassa, joka täyttää tai ylittää Hostelling Internationalin standardit. Meillä oleskeluun sisältyy: Ilmaista teetä koko päivän Ilmainen langaton internetyhteys Ilmaiset liinavaatteet Ilmainen päiväsäilytys matkatavaroille uloskirjautumisen jälkeen Ilmainen avoin baari ja pubikierros joka torstai Ilmainen: joko olutta tai juomasekoituksia joka ilta Ilmainen biljardipöytä Ilmainen pöytäjalkapallopöytä Ilmainen Xbox One Ilmainen iPad-asema tulostustoiminnolla 5 dollarin kävelykierrokset! Keski-ilmastointi koko rakennuksessamme Paikan päällä oleva pyykinpesumahdollisuus ilmaisilla pesuaineilla Täysin varusteltu humongous vieraskeittiö Suuri oleskelutila seurusteluun! Turvakaapit jokaiselle vieraalle Ei ylimääräisiä maksuja luottokortin käytöstä Ei ulkonaliikkumiskieltoja Ei lukituksia Huomaa: Meidät on vuokrattu resurssiksi opiskelijoille ja ulkomaisille matkailijoille. Tilamme rajallisen määrän vuoksi edellytämme, että jokaisen asiakkaan on esitettävä voimassa oleva ulkomainen passi sisäänkirjautumisen yhteydessä. Yhdysvaltain asukkaiden on esitettävä valtion myöntämä henkilötodistus, joka osoittaa, että asut 40 mailin säteellä Philadelphiasta. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias, ellet ole vanhemman tai koulun määräämän ohjaajan mukana. Alle 12-vuotiaat lapset eivät ole sallittuja makuusaleissamme, ei poikkeuksia. Alle 5-vuotiaat lapset eivät ole sallittuja yksityisissä huoneissamme. Kaikille vieraillemme on enintään 14 päivän oleskelu 12 kuukauden ajanjaksoa kohti. Hyväksymme käteisen, Visan, Mastercardin, American Expressin, Discoverin, Apple Payn, Google Payn, Venmo- ja pankkikortit. On myös huomattava, että et tarkastele Apple Hostelsin verkkosivustoa, vaan varaustoimiston verkkosivustoa. Valtion ja kunnallinen hotellivero 15,5 % yksityishuoneista ja 8 % asuntolan vuoteista ei sisälly hintaan. Huomaa: Sisäänkirjautuminen klo 16-06. Voit kuitenkin saapua jo klo 7 käyttääksesi kaikkia palveluitamme, mukaan lukien ilmainen matkatavarasäilytys. (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

16:00 - 23:00

Lähteminen

asti 11:00

t_ Toimintatavat

Verot eivät sisälly hintaan

Palvelut

Vuodevaatteet sisältyvät
Ilmaisia ​​kaupungin karttoja
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Ilmainen WiFi
Ilmainen intenetyhteys
Lukkokaapit
Pääsy avainkortilla
Yhteinen huone

Arviot

Majoittautui Jun 2024
10
A
Anonymous
Male, 41+, USA
Comfy beds. Nice big lockers. Philly vibes. Secure rooms. Lots of plug ins. Good working WiFi. Free beer at 9. Clean bathrooms and shower. Great price for the great location too!
Majoittautui Jun 2024
10
K
Kurlilocks5600
Female, 41+, USA
Great location wonderful staff
Majoittautui Jun 2024
10
A
Anonymous
Female, 41+, USA
Truly one of the top hostels I’ve stayed at around the world. It’s a truly great welcoming space. Huge common area with lots of lounge area & tables. Power stations everywhere!! There are even power stations in the lockers in your room! Huge lockers with a plug with several outlets & USB. Theyve definitely thought of all the super things for travelers. Organized and very friendly staff. And there’s always something happening there…walks, drinks. Plus the rocky music in the hallway is just fun.

Sijainti

33 S Bank Street, Philadelphia, PA 19106, Philadelphia, Yhdysvallat
1.7km kaupungin keskustasta
map