Hostelli

Bilbao Aterpetxea Hostel

  • Hostelli
  • Bilbao, Espanja
  • Näytä kartta
  • 2.06km kaupungin keskustasta
7.7Erittäin hyvä
(183)
  • Ilmainen WiFi
  • Aamiainen
  • Näytä kaikki 34 tilaa

Lisatiedot

Bilbao Aterpetxea Hostel sijaitsee 10 minuutin päässä kaupungin keskustasta 22 000 m2:n puutarha- ja urheilualueella sijaitsevalla Bilbao Aterpetxea Hostelilla. Sen korkeatasoiset tilat ja kohtelu, jota vieraamme saavat henkilökunnaltamme, sekä kaupungin nähtävyydet tekevät vierailustasi Bilbao Aterpetxea -hostellissa unohtumattoman kokemuksen. Bilbao Aterpetxea -hostelli varmistaa turvallisen majoituksen ja erinomaisen laadun kohtuuhintaan. Se on ollut avoinna kesäkuusta 1999 lähtien, ja sillä on ISO 9002 -laatusertifikaatti. Se on ensimmäinen hostelli Euroopassa ja toinen maailmassa. Meillä on 50 huonetta (170 sänkyä) 8 kerroksessa ja huoneet ovat kaikki Hostellin palveluita. P0:ssa on vastaanotto ja muut hallintoosastot. Palveluihimme kuuluvat; Kokoustilat, ruokailutila ja Internet-yhteys. Hostellin ulkopuolella sijaitsevalla alueella voi harrastaa urheilua, kuten yleisurheilua, jalkapalloa, koripalloa, pöytätennistä ja paljon muuta. Siellä on myös pysäköintialue, polkupyörä ja suuri puutarha. Albergue Bilbaoa hallinnoi voittoa tavoittelematon sosiaalinen organisaatio, Suspergintza Elkartea kuuluu Taldea EDE:hen, jolla on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus. EDE Taldea sitoutuu Bizkaian sosiaaliseen, kulttuuriseen ja koulutukselliseen kehittämiseen edistämällä ohjelmia ja palveluita ihmisille ja organisaatioille sosiaalisen väliintulon alalla. Kaikki huoneet ovat julkisivuja ja tilavia. Meillä on 50 huonetta, joissa on 142 vuodepaikkaa, 6 kerroksessa. Jokaisessa huoneessa on: Sähköinen pääsy avaimeen ; Kerrossängyt ja mukavat ; Lakanat ja peitot sisältyvät ; Yksilöllinen valo ; Lipputoimiston henkilökunta ; Lämmitys ; Buffet aamiainen.; Puoli/täysihoito. Piknik pyynnöstä. Huomaa: Saapumisaika: 15:00 Lähtöaika klo 12.00 Luottokortteja ei hyväksytä maksuna saavuttaessa Peruutusehdot: 48 tuntia Aamiainen sisältyy. Verot sisältyvät. Hostelli on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Jos aiot tulla 22h jälkeen, ilmoita meille etukäteen. (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

15:00 - 23:00

Lähteminen

asti 10:00

t_ Toimintatavat

Lapsiystävällinen

Luottokorttimaksu mahdollinen

t_CREDITCARDSNOTACCEPTED

t_LOCKOUT

Ei asetettuja sisääntuloaikoja

Savuton

Palvelut

Ilmainen aamiainen‎
Vuodevaatteet sisältyvät
Ilmainen pysäköinti
Ilmaisia ​​kaupungin karttoja
Ilmainen WiFi
Ilmainen intenetyhteys
Pyörätuolipääsy
Lukkokaapit

Arviot

Majoittautui Sep 2023
10
G
georgeviaggi97
Male, 25-30, Egypt
Actually one of the best hostels I have ever been thanks really to every one specially marta muchísimas gracias marta de todo
Majoittautui Sep 2023
10
A
Anonymous
Male, 31-40, Spain
One of the best hostels I've been into.
Majoittautui Sep 2023
9.1
A
Anonymous
Male, 31-40, USA
Good hostel, clean, open 24 hours to check in. Only downside I got is breakfast is just bread and some prepacked cheese, yogurt, coffee, ceral. Would love some fruit or something but hey. Beggars can't be choosers, I suppose Clean, secure, 24 hr check in if needed was a huge plus.

Sijainti

Carretera Basurto-Kastrejana 70, Bilbao, Espanja
2.1km kaupungin keskustasta
map