Casa Carlos Valido

  • Hostelli
  • Vinales, Cuba
  • Näytä kartta
  • 0.88km kaupungin keskustasta
9.9Erinomaista
(157)
  • Ilmainen WiFi
  • Näytä kaikki 51 tilaa

Lisatiedot

Talomme sijaitsee 5 minuutin päässä kaupungin keskustasta. Se on moderni, iso ja mukava, ja siinä on 4 erillistä huonetta. Huoneissa on ilmastointi, ja jokaisessa on oma kylpyhuone kuumalla ja kylmällä vedellä. Talossa on myös iso olohuone – ruokailuhuone, portaali, josta on näkymä puutarhaan, terassi, jossa voit nauttia aamiaisen ja illallisen, iso katto, josta on upeat näkymät laaksoon, vuorille ja mogoteille, missä voit nauttia auringonlaskusta ja auringonnoususta. Puhumme englantia, ranskaa ja saksaa. Talossamme meillä on yli 15 vuoden kokemus huonevuokrauksesta ja tarjoamme monia palveluita. Tarjolla on hevosretkiä ja kävelyretkiä Viñalesin laakson läpi, joka on kansallispuisto ja joka on myös julistettu maailman kulttuuriperintökohteeksi vuodesta 1999 lähtien, pyöräretkiä, taksia kaupungin ja kaikkiin Kuuban rantoihin asti, pesulapalvelu, hierontapalvelu, cocktaileja ja paljon muuta. (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

12:00 - 23:00

Lähteminen

asti 11:00

t_ Toimintatavat

Verot eivät sisälly hintaan

Palvelut

Vuodevaatteet sisältyvät
Ilmainen pysäköinti
Ilmaisia ​​kaupungin karttoja
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Ilmainen WiFi
Ilmainen intenetyhteys
Ilmainen kaupunkikierros
Pyörätuolipääsy

Arviot

Majoittautui Feb 2023
10
A
ahmet_1013423
Male, 31-40, England
One of the nicest and sweetest people I’ve ever met and they were very helpful with any questions I had about local activities, money exchange and transportation.
Majoittautui Dec 2022
10
A
aryIdYabrIiTQvRj
Male, 18-24, USA
I cannot recommend Casa Carlos Valido enough! My room was on the second floor with the second and third generations of the Valido family and it was a lovely room with fantastic facilities! Luis, his wife, and his son were spectacular hosts, being able to schedule everything from horseback and bike riding to collectivo taxis in minutes. He also went out of his way to give me instructions on how to set up my Cuban SIM card. House is just off the main strip and has the BEST rooftop in the area
Majoittautui Dec 2022
10
I
irenevetrugno780
Female, 25-30, Italy
I had a very good time at Casa Carlos Valido! Luis was very helpful and booked me a very nice horse riding excursion during sunset and a sunrise hike the next day. He’s always very available! The house was very clean. I had a really good stay there! :)

Sijainti

Orlando Nodarse nu. 12, Viñales, Pinar del Rio, Vinales, Cuba
0.9km kaupungin keskustasta
map