Hostelli

Celaví Hostel

10Erinomaista
(51)
  • Ilmainen WiFi
  • Näytä kaikki 28 tilaa

Lisatiedot

Strategisella paikalla Monguin sydämessä Boyacassa sijaitseva Celaví Hostel on vain 2 minuutin päässä keskusaukiolta ja 5 minuutin päässä Calicanton sillalta. Celavi Hostel tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n, kaapit turvallisuuden lisäämiseksi, matkailuneuvontapalvelun, pesulapalvelun ja täysin kalustettuja tiloja, jotka on suunniteltu optimaaliseen lepoon ja mukavuuteen. Yhteisiä tiloja ovat: työtila, tupakointialue, yhteinen keittiö ja yhteinen puulämmitteinen takka. Tämä tila on tarkoitettu: perheille ja matkailijoille, jotka haluavat tutustua tähän kauniiseen kulttuuriin ja tavata ja jakaa matkakokemuksia ja muita elämäntapoja. Celaví-hostellin säännöt ja ehdot: Peruutussäännöt: 1 vrk ennen saapumista. Myöhäisestä peruutuksesta tai saapumatta jättämisestä veloitetaan ensimmäisen yön hinta. Sisäänkirjautuminen klo 15.00-22.00 Lähtö ennen klo 12.00 Maksu saapumisen yhteydessä käteisellä Verot sisältyvät Aamiainen ei saatavilla Yleistä: Vastaanotto klo 8.00-22.00 Ei ulkonaliikkumiskieltoa Ei lemmikkieläimiä Celaví Hostel varaa sisäänpääsyoikeutensa, mikäli paikan rauhaa häiritsevä sopimaton käyttäytyminen. Alle 18-vuotiaiden on aina oltava vanhempiensa tai sukulaistensa seurassa. (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

15:00 - 22:00

Lähteminen

asti 12:00

t_ Toimintatavat

Sis. verot

Palvelut

Vuodevaatteet sisältyvät
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Ilmainen WiFi
Ilmainen intenetyhteys
Yhteinen huone
Polkupyöräparkki
Kokoustila
Varauksen vaihto

Arviot

Majoittautui Jul 2024
10
A
ajea17322
Male, 31-40, Canada
Owners are great. Tha facility is everything a backpacker could want. Everything is clean and it feels safe to be there.
Majoittautui Jun 2024
10
A
Anonymous
Male, 25-30, England
Such an underrated bit of Colombia. Beautiful town, nice food, good prices and great hiking -especially to the Paramo. This is a great place to stay if you go. The hosts are really friendly and helpful, the dorms comfortable and location is central. Thanks for the stay!
Majoittautui Mar 2024
10
H
heloise761
Female, 18-24, France
I had an amazing stay. Diana and Quentin are so welcoming and helpful. There was such a great atmosphere and the place is extremely clean. Highly recommend it.

Sijainti

Cra 5a # 5-28 Monguí, Boyacá, Mongui, Colombia
0.2km kaupungin keskustasta
map