Hostelli

Cinema Hostel

8.6Upeaa
(534)
  • Ilmainen WiFi
  • Näytä kaikki 35 tilaa

Lisatiedot

Ja...toimintaa! Cinema Hostel Jerusalem on uusi elokuvateemainen nuori soul-hostelli, joka sijaitsee aivan Jerusalemin keskustassa. Legendaarisen Orion Cineman sisään rakennettu hostelli luo ainutlaatuisen ympäristön suosikkiklassikkoelokuviesi taustalle. Cinema Hostel sijaitsee erinomaisella paikalla kaupunkiin tutustumista varten, aivan kaupungin keskustassa ja vilkkaassa yöelämässä. Cinema Hostel tarjoaa myös retkiä ja aktiviteetteja, joten olet aina lähellä ystäviä! Jos olet nuori tunnelmallinen retkeilijä, joka etsii paikkaa, joka tuntuu kodilta, olemme ehdottomasti pari! Kaunis Cinemamme on risteys matkailijoille, jotka tulevat joka puolelta maailmaa ja ovat valmiita jakamaan uusia seikkailuja ja tekemään uusia muistoja tuntemattomien kanssa, joista tulee pian heidän parhaita ystäviään. Sijaitsemme aivan Jerusalemin keskustassa, alueella, joka on täynnä baareja ja ravintoloita - jotka tekevät siitä hieman meluisaa, mutta erittäin nautittavaa - ja tarjoamme laajan valikoiman aktiviteetteja ja tapahtumia, jotka voit tarkistaa Instagram-profiilistamme. Spoileri: kyllä, me tietysti teemme elokuvailtoja 😜 Huoneemme on teemalla eri elokuvia. Voit villistua The Mask -asuntolassa tai viettää yötä suloisessa Greasen yksityishuoneessa, jossa on oma kylpyhuone. Tarjoamme makuusaleja, joissa on 4–12 vuodetta, kaikki mukaan lukien yövalo, pistoke, säilytyslaatikko, jaetut wc:t, ilmastointi ja ilmainen Wi-Fi, kun taas siistit elokuvateemaiset kahden hengen perushuoneemme sopivat erinomaisesti yksin matkustaville tai pariskunnille, jotka etsivät yksityisyyttä. Niissä on oma kylpyhuone ja suihku sekä pienet säilytystilat. Tarjoamme myös japanilaistyylisiä kapselihuoneita, joissa on täydelliset yksityiset nukkumisjärjestelyt, parivuode, virta- ja USB-pistorasiat sekä säilytystila. Saat käyttöösi yhteiset wc:t, kylpyhuoneemme ja keittiömme sekä ilmaisen Wi-Fi:n. Cinema Hostel on paikka, jossa voit tutustua uusiin kulttuureihin, saada ystäviä ja valita seikkailusi. Valot pois, esitysaika! Ikäraja: 18-45 vuotta Tarjoamme aamiaista klo 7.30-10.00 (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

14:00 - 23:00

Lähteminen

asti 11:00

t_ Toimintatavat

Sis. verot

Palvelut

Vuodevaatteet sisältyvät
Ilmainen WiFi
Ilmainen intenetyhteys
Lukkokaapit
Pääsy avainkortilla
Yhteinen huone
Hissi
Aamiainen ei sisälly hintaan

Arviot

Majoittautui Sep 2023
10
L
liors1
Male, 31-40, Canada
I had a wonderful stay in my own individual private pod. a very unique and special hostel in a perfect location. they are making a lot of improvements and yet it was not a problem or inconvenience. i look forward to coming back and seeing the finished product!
Majoittautui Oct 2023
9.7
A
amitaihaim1464
Male, 18-24, USA
Great atmosphere, stayed during the first day of the war. Staff was helpful. Bed and bathroom were clean. Very good location too, close to the 24hr Makolet. Definitely worth price.
Majoittautui Sep 2023
9.7
A
aDp1y5zeGgwRC8VG
Male, 18-24, USA
Amazing hostel. Cheap, social, great common space. Staff was great. If you’re in Jeru give it a try!

Sijainti

4 Shamai Street, Jerusalem, Israel
1.7km kaupungin keskustasta
map