Hostelli

DaTerra Hostel

9.5Erinomaista
(28)
  • Aamiainen
  • Näytä kaikki 21 tilaa

Lisatiedot

DaTerra Hostel on ovi tutustua Itä-Timorin ainutlaatuisuuteen. Yli 10 vuoden ajan toivottanut vieraita ympäri maailmaa, daTerra-hostelli on paikka, jossa voit täyttää kotonasi, tavata matkailijoita ja suunnitella seikkailujasi ja heittää pois maasta samalla kun tutustut timorilaiseen rikkaaseen kulttuuriin. Ravintolassamme on tarjolla terveellisiä aterioita ja buffetillallinen valmistetaan perheympäristössä paikallisista luomuraaka-aineista. Sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä ja 5 minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Paikallisbussit saatavilla. Vuokrattavissa on moottoripyöriä ja autoja, ja kaikki vinkit, joita tarvitset miellyttävän oleskelun varmistamiseksi. Baucaussa daTerran agroekologinen maatila voi olla seuraava pysähdyspaikkasi, jossa koet syvän yhteyden luontoon permakulttuuriin suunnitellulla maatilalla ja siemenpankissa. Nähdään pian! Käyttöehdot: Peruutusehdot: 2 päivää ennen saapumista. Myöhäisestä peruutuksesta tai saapumatta jättämisestä veloitetaan ensimmäisen yön hinta. Sisäänkirjautuminen klo 12.00-21.00. Uloskirjautuminen klo 8.00-12.00. Maksu saapumisen yhteydessä käteisellä. Verot sisältyvät. Aamiainen sisältyy. Ei ulkonaliikkumiskieltoa. Lapsiystävällinen. Tupakointi kielletty huoneessa, mutta siellä on tupakointialue Vastaanottoaika: 8.00-21.00 (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

12:00 - 21:00

Lähteminen

asti 12:00

t_ Toimintatavat

Luottokorttimaksu mahdollinen

Sis. verot

Palvelut

Ilmainen aamiainen‎
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Yhteinen huone
Polkupyöräparkki
BBQ
Ilmastointi
Adapterit
Kuumat suihkut

Arviot

Majoittautui May 2024
10
B
bolster1001167
Male, 41+, England
Excellent all round for everything
Majoittautui Feb 2024
10
W
wardhancock955953
Male, 25-30, Australia
My stay at Da Terra was fantastic - they really looked after me and made me feel at home. Great food and relaxed location out of the hustle and bustle. Thanks guys!
Majoittautui Feb 2024
10
H
huotiv
Male, 41+, Canada
great hostel. helpful staff and great location and also a great atmosphere. met some incredible people at this hostel. be advised no wifi so get an unlimited data sim for 6 usd at the Plaza.

Sijainti

Bairro sagrada família, aldeia Metin 2, suco Bebo, Dili, Itä-Timor
3.4km kaupungin keskustasta
map