Dar Oussama

  • Hostelli
  • Rabat, Marokko
  • Näytä kartta
  • 0.62km kaupungin keskustasta
9.2Erinomaista
(130)
  • Ilmainen WiFi
  • Näytä kaikki 42 tilaa

Lisatiedot

Hostelli sijaitsee Medinan sydämessä, joka on Unescon maailmanperintökohde, vain lyhyen kävelymatkan päässä Kasbah of the Udayasista, Mohammed V -mausoleumista ja Hassan-tornista. Hostelli sijaitsee perinteisessä marokkolaisessa riadissa, kunnostetussa pihatalossa, ja siinä on jaettu keittiö, yhteinen alue, jossa on tv, ja kattoterassi, jolta on upeat näkymät kaupunkiin. Hostelli tarjoaa erilaisia majoitusvaihtoehtoja, kuten makuusaleja, joissa on jaettu kylpyhuone, ja yksityisiä huoneita, joissa on oma kylpyhuone. Kaikissa huoneissa on ilmainen Wi-Fi, ja joissakin huoneissa on myös ilmastointi. Hostelli on loistava paikka tavata muita matkailijoita ja kokea marokkolaista kulttuuria. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta, ja he neuvovat aina mielellään minne mennä ja mitä nähdä Rabatissa.

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

14:00 - 23:00

Lähteminen

asti 12:00

t_ Toimintatavat

Savuton

Sis. verot

Palvelut

Ilmainen pysäköinti
Ilmaisia ​​kaupungin karttoja
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Ilmainen WiFi
Ilmainen kaupunkikierros
Lukkokaapit
Aamiainen ei sisälly hintaan
Kokoustila

Arviot

Majoittautui Apr 2024
10
A
atansel7478
Female, 41+, Turkey
The staff is very friendly and helpful. It really is a pleasure to meet them. The house is secure and clean. Great location in Medina. I really recommend it very much.I enjoyed stayting here.
Majoittautui Apr 2024
10
A
ariadnamorenoaleu1840
Female, 18-24, Spain
Sam was a lovely host and made everything very easy! The location of the hostel is amazing since is in the Medina and very close to the central market streets, and all the facilities are very nice and clean. Highly recommend:)
Majoittautui Apr 2024
10
A
aQBPfpaKt8cy0Y3E
Male, 25-30, Turkey
One of the best, highly recommended !!!

Sijainti

Rue Moulay ibrahim, n11, Rabat, Marokko
0.6km kaupungin keskustasta
map