Hostelli

Green Guest House

9.0Erinomaista
(662)
  • Ilmainen WiFi
  • Näytä kaikki 15 tilaa

Lisatiedot

Se on 2 minuutin kävelymatkan päässä nopean lauttaterminaalista. Se on erinomainen pääsy yksinäiselle saarelle, kuten Yakushima-saarelle ja Okinawalle. Paras keskustan "tenmonkan" sijaitsee hyvällä paikalla Etelä-Kyushussa, eli kävelyalueella. BAR perustaa sen liitteenä ensimmäisen kerroksen osaan. Sakurajima on hyvä näköalalla katolta. Suihkut, Internet ja yhteinen keittiö ovat avoinna 24 tuntia maksutta. Ilmastointi kaikissa huoneissa. Wi-Fi kaikissa kerroksissa. Meillä on vain yksi parkkipaikka. Vieras tarvitsee varauksen voidakseen käyttää pysäköintitilaamme. Se maksoi 500 jeniä yöltä. Kysy meiltä, ​​onko pysäköintipaikkamme vapaana ennen kuin saavut hostelliimme. Koska rakennuksessa ei ole hissiä, se ei välttämättä sovellu ihmisille, jotka eivät pääse portaisiin. Meillä on tupakointialue (savuton jokaisessa huoneessa) Maksu tulee suorittaa käteisellä saavuttaessa. (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

15:00 - 22:00

Lähteminen

asti 12:00

t_ Toimintatavat

Sis. verot

Palvelut

Ilmainen WiFi
Ilmainen intenetyhteys
Lukkokaapit
Yhteinen huone
Aamiainen ei sisälly hintaan
Ilmastointi
Kuumat suihkut
Keittiö

Arviot

Majoittautui Jun 2024
10
B
basil_rueegg1219
Male, 25-30, Switzerland
great hostel!
Majoittautui Nov 2023
10
A
Anonymous
Male, 25-30, Israel
Great hostel and super close to the Sakurajima ferry port. 10 minute walk. Unfortunately not very close to other forms of public transport (bus/tram) so getting to/from the JR station and visiting other attractions in the city becomes a bit tricky. But otherwise, great hostel and place to base yourself in Kagoshima. You can meet people to do things with.
Majoittautui May 2023
10
E
enoorzay5092
Male, 25-30, USA
Amazing spot. Staff were so nice and accommodating, the Japanese style room I stayed in was excellent and huge, and the breakfasts were great.

Sijainti

5-7.Sumiyoshi Cho,Kagoshima City,, Kagoshima pref, Kagoshima, Japani
0.8km kaupungin keskustasta
map