Hostelli

HI Edmonton

8.7Upeaa
(836)
  • Ilmainen WiFi
  • Näytä kaikki 42 tilaa

Lisatiedot

Vanhojen puiden ympäröimä HI Edmonton sijaitsee rauhallisella ja turvallisella asuinkadulla, korttelin päässä Whyte Avenuesta etelään Edmontonin historiallisella Old Strathconan alueella. Tämä alue muodostaa Edmontonin suosituimman kaupunginosan ja näkyvän taiteen ja viihteen alueen. Itsenäinen elävä musiikki, teatteri ja elokuvat, runsaat pubit ja klubit sekä lukuisat ravintolat ja kahvilat ovat ryhmittyneet yhteen muodostamaan vertaansa vailla olevan paikallisen taiteen ja kulttuurin. Whyte Avenuella on myös monia trendikkäitä kauppoja ja ympärivuotinen Farmers' Market, joten jos nautit ihmisten katselusta ja seurustelusta tyylikkäimpien edmontonilaisten kanssa, tämä on sinun tyyppisi kohde. Ja turvallisuus on tärkeää, siksi meillä on henkilökohtaiset reppukokoiset kaapit jokaista sänkyä kohden 2-, 4-, 6- ja 8-hengen makuusaleissamme. Matkalla kannettavan tietokoneen kanssa? Kaikissa huoneissa ja yleisissä tiloissa on ilmainen WiFi, joten voit surffata netissä tai pitää yhteyttä ystäviin ja perheeseen. 9 % vero lisätään laskuun saavuttaessa --- HI Edmonton on osa HI Canadaa, voittoa tavoittelematonta organisaatiota, jonka tehtävänä on rakentaa tietoisten matkailijoiden yhteisö, jotka jakavat paremman ymmärryksen ihmisistä, paikoista ja kulttuureista. Huomaa, että HI/YHA-alennukset eivät ole saatavilla jäsenille osana tätä varausta. (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

15:00 - 23:00

Lähteminen

asti 11:00

t_ Toimintatavat

Lapsiystävällinen

Ei asetettuja sisääntuloaikoja

Savuton

Verot eivät sisälly hintaan

Palvelut

Vuodevaatteet sisältyvät
Ilmainen pysäköinti
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Ilmainen WiFi
Lukkokaapit
Pääsy avainkortilla
Yhteinen huone
Polkupyöräparkki

Arviot

Majoittautui Apr 2024
10
K
kristendawnjabbour2017849
Female, 31-40, Canada
it was good , but I think I left a pare of pants there possibly under the bed - bottom bunk . Wondering if I pay for shipping can someone mail them to me …
Majoittautui Mar 2024
10
P
pedrohumph6689
Male, 41+, England
Very friendly, patient staff offered excellent advice, and everywhere was cleaned regularly, so having to share a bathroom wasn't an issue.
Majoittautui Mar 2024
9.7
A
alexandracontreras13510
Female, 31-40, Canada
I've had a great stay at the HI Edmonton. The bedding, floors bathroom were impeccable, the bed very comfortable, the staff very nice. The temperature in the room was unbearably hot, but I fixed that by opening the window. The room doors are very loud as people open and close them so through the night I kept getting woken up by loud doors. Maybe guests could be encouraged to be mindful of closing doors carefully especially in the middle of night. Otherwise, great stay!

Sijainti

10647-81 Avenue, Alberta, Edmonton, Kanada
3.7km kaupungin keskustasta
map