Hostelli

Hostel da Vila

9.9Erinomaista
(560)
  • Ilmainen WiFi
  • Näytä kaikki 42 tilaa

Lisatiedot

Hostel da Vila on paljon enemmän kuin pelkkä hostelli, se on kokemus! Tarjollamme ei ole vertailua, meillä on useita ainutlaatuisia ja autenttisia majoitusvaihtoehtoja. Täältä voit valita puumajasta, tiipistä, kupolista tai jopa meidän kombeista. Kutsumme itseämme hostelliksi vaihdon, rinnakkaiselon ja vieraidemme välillä jaettujen ainutlaatuisten hetkien vuoksi. Uskomme tämän olevan vieraanvaraisuuden tulevaisuus Ilhabelassa. Hostel da Vila sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kaupungin historiallisesta keskustasta 8 000 m²:n kiinteistössä, ja se on paras vaihtoehto lomallesi Ilhabelassa, sademetsän ympäröimänä, ja siellä on ihastuttava uima-allas (upea liukumäki tulossa sisään), mini. halfpipe ja uskomaton sosiaalinen alue! Hostel da Vila tarjoaa käyttövalmiita majoitusvaihtoehtoja kaikenikäisille matkailijoille asuntoloista yksityisiin sviitteihin, telttoihin, hippipakettiautoon, puutaloihin, tipeihin, kupoleihin ja jopa purjevenemajoitustiloihin! Vaikka Hostel da Vila on sademetsän ympäröimä, se on lähes hyönteistön, kun olemme aivan historiallisen kaupungin keskustan ja Ilhabelan kaupunkialueen vieressä. Hostel da Vila säännöt ja ehdot: Peruutusehdot: 72 tuntia ennen saapumista. Sisäänkirjautuminen klo 15.00-00.00 Uloskirjautuminen ennen klo 11.00. Vahvistaaksemme oleskelusi veloitamme 50 % varauksesi kokonaissummasta (ei sisällä HW-maksuja). Tämä summa veloitetaan luottokortiltasi. Varauksen toinen puolisko maksetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä. Hyväksymme käteisen, luotto- tai pankkikortit. Hostel Da Vila Ilhabela hyväksyy Visa-, Maestro- ja Mastercard-kortit. Aamiainen ei sisälly jaetuissa huoneissa, voit sisällyttää hintaan 35,00 R$ vähintään päivää etukäteen. Sisältyy yksityishuoneisiin. Yleistä: 24 tunnin vastaanotto. Ei ulkonaliikkumiskieltoa. Savuttomia. Ikärajoitus: vain 18+ vuotta. Suurin oleskeluaika on 14 päivää. (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

15:00 - 24:00

Lähteminen

asti 11:00

t_ Toimintatavat

Sis. verot

Palvelut

Vuodevaatteet sisältyvät
Ilmaisia ​​kaupungin karttoja
Ilmainen WiFi
Ilmainen intenetyhteys
Lukkokaapit
Uima-allas
Yhteinen huone
Polkupyöräparkki

Arviot

Majoittautui Jul 2024
10
K
karlalpardy1139
Female, 25-30, Australia
This was an amazing hostel, the rooms were comfortable and clean, the location was perfect. The trees and surroundings make you feel so relaxed but there is still so much to do and so many people to meet. The staff were all so friendly and helpful, especially Ricardo who did everything to make sure we were comfortable.
Majoittautui Jul 2024
10
A
a9tLaRMbt9pEOImc
Male, 18-24, Canada
O lugar é incrível e a equipe é simpática. O bairro é mais caro que o sul, mas vale a pena.
Majoittautui Jun 2024
10
T
tobiasdamborg46
Male, 18-24, Norway
The staff were very helpful and kind. We got good recommendations and help in planning and finding activities. The hostel overall is good with a great atmosphere. Definitely recommend!

Sijainti

R. São Benedito, 202, Casa 2, Ilhabela, Brasilia
0.2km kaupungin keskustasta
map