Hostelli

Hostellicious

  • Hostelli
  • Faro, Portugali
  • Näytä kartta
  • 0.29km kaupungin keskustasta
9.4Erinomaista
(2238)
  • Ilmainen WiFi
  • Näytä kaikki 29 tilaa

Lisatiedot

Hostellicious on yksi Faron uusimmista hostelleista! Keskeisellä paikalla, lähellä kaikkia kaupungin tärkeimpiä kulkuvälineitä. Lähin hostelli baaria ja ravintolaa ilman melua. Erittäin mukavat sängyt ja paljon henkilökohtaista säilytystilaa. Suuri yhteinen keittiö. Ulkotilat ja iso oleskelutila. Olemme uusia täällä, mutta meillä on muita majoituspaikkoja kaupungissa, ja meillä on kaikki tiedot siitä, mitä sinun tulee tehdä täällä ollessasi. Tule ja rentoudu kanssamme. Tehdään kokemuksestasi täällä unohtumaton! Sijaitsemme aivan keskustassa. Aivan vieressämme on Carmon kirkko, yksi paikoista, joka sinun tulee nähdä sen luukappeliineen. Erittäin lähellä kaikkia baareja ja ravintoloita (2 minuutin kävelymatka), ilman melun vaivaa. Helppo ryömiä takaisin hostelliin ja hiljainen nukkumaan. Sijaitsemme kätevästi kaupungin keskustassa ja alle 400 metrin päässä päälinja-autoasemalta ja 600 metrin päässä rautatieasemalta. Huoneissamme on erittäin mukavat vuoteet, erittäin tilavat kaapit ja omat sähköpistokkeet. Meillä on nopea langaton internet kaikkialla hostellissa. Hostelliciousin säännöt ja ehdot: Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen Uloskirjautuminen ennen klo 11.00 Peruutuskäytäntö: Mikäli varaus peruutetaan myöhemmin kuin 2 päivää ennen saapumispäivää tai jos asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100 % ensimmäisestä yöstä. Alle 18-vuotiaat eivät voi yöpyä jaetuissa huoneissa. Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja hostellissa. Maksu saapumisen yhteydessä käteisellä, luottokortilla tai pankkikortilla. Verot eivät sisälly hintaan. Aamiainen ei sisälly hintaan. Yleistä: Ei ulkonaliikkumiskieltoa. Savuttomia. Hiljaiset ajat: klo 23-8. Saapumisen yhteydessä vaaditaan 10 euron takuumaksu huoneen avaimesta. Tämä takuumaksu peritään avainta kohti, ja se peritään vain käteismaksuna. Sinun tulee saada hyvitys uloskirjautumisen yhteydessä huoneen avaimen palauttamisen yhteydessä. Asiakkaiden tulee esittää voimassa oleva valokuvallinen matkustusasiakirja (passi tai henkilötodistus, jos kyseessä on Schengen-alueen kansalainen) sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomaathan, että sisäänkirjautuminen ei ole mahdollista ilman voimassa olevaa henkilötodistusta. Kaupunkivero koskee kaikkia varauksia henkilöä ja yötä kohti enintään 7 yöksi 1.3.-31.10. Alaikäiset ovat sallittuja vain seuraavin ehdoin: - Vanhempien mukana. - Varaukset yksityisiin huoneisiin tai asuntoloihin, jotka on varattu 100 % perheelle. Asiakkaiden tulee tarkistaa paikalliset Covidia koskevat säännöt, jotta heidän varauksensa ei mitätöidä saapumisen yhteydessä. (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

15:00 - 24:00

Lähteminen

asti 11:00

t_ Toimintatavat

Verot eivät sisälly hintaan

Palvelut

Vuodevaatteet sisältyvät
Ilmainen WiFi
Lukkokaapit
Pääsy avainkortilla
Yhteinen huone
Polkupyöräparkki
Aamiainen ei sisälly hintaan
Ilmastointi

Arviot

Majoittautui Jul 2024
10
A
aBCv1jB0PofxLyZ9
Female, 31-40, Bulgaria
One of the best hostels I have been in Portugal. Have recommended it to family and friends. It is a good location if you want to visit the center of Faro if you land in Faro. It is very clean, organized, friendly oriented and nearby the train and bus station.
Majoittautui Jul 2024
10
A
angelinaarcher96030
Female, 18-24, England
Had a great stay here with my sister and was very impressed with how welcoming and friendly the staff were. The bathrooms were clean and there was also a social event most nights. The only downside was that we only got one keycard for the dorm for the both of us so had to share it.
Majoittautui Jul 2024
10
C
cgmailau9174
Male, 41+, Australia
Friendly, helpful and well located. Ideal for a stay in Faro.

Sijainti

Largo de São Pedro 14, Faro, Portugali
0.3km kaupungin keskustasta
map