Aamiaismajoitus

Hotel AVAlex

  • Aamiaismajoitus
  • Berliini, Saksa
  • Näytä kartta
  • 1.37km kaupungin keskustasta
8.1Upeaa
(142)
  • Ilmainen WiFi
  • Näytä kaikki 6 tilaa

Lisatiedot

Vain kaksi pysäkkiä huippumodernin raitiotien varrella tai 15 minuutin kävelymatkan päässä Alexanderplatzilta, Berliinin kuuluisasta historiallisesta keskustasta, sijaitsee hotellimme värikkäällä Greifswalder Strae-hip-hip-alueella Prenzlauer Berg. Tästä keskustan sijainnista huolimatta huoneemme sijaitsevat rauhallisella takapihalla tyypillisessä berliiniläisessä Altbaussa, jossa on paljon tyyliä ja tunnelmaa. Viidessä kerroksessa, joissa on jaetut kylpyhuoneet ja lukittavat suihkut ja wc:t, tarjoamme sinulle kaiken mitä tarvitset tutustuaksesi tähän metropoliin oleskelusi aikana. Mitä tahansa etsitkin, Berliinin suurimmat ja jännittävimmät nähtävyydet ovat kävelyetäisyydellä: Alexanderplatz, jossa on Berliinin televisiotorni ja sen henkeäsalpaava luonnonkaunis näköala ja ainutlaatuinen pyörivä ravintola historiallinen Unter den Linden -bulevardi, jolla on Berliinin palatsi, Berliinin katedraali, Museosaari, Berliinin valtionooppera Staatsoper ja tietysti Berliinin kuuluisa maamerkki ja suosituin monumentti: Brandenburgin portti Vastaanottomme on avoinna klo 9.00-18.00. Jos saavut klo 18 jälkeen, ota meihin yhteyttä vähintään päivää etukäteen. Huomaathan, että emme voi hyväksyä saapumisia klo 23.00 jälkeen. Tai peruutusehdot: Jos peruutat varauksesi tai muutat sitä viimeistään 2 päivää ennen saapumista, maksua ei veloiteta. Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan myöhemmin tai asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan koko summa. Huomaa, että emme hyväksy varauksia ilman voimassa olevaa luottokorttia ja ne peruutetaan, jos kortti on virheellinen Uudenvuodenaattona varauksista pyydämme asiakkailtamme ennakkomaksun. Huomaathan, että vähintään 3 huoneen varaukset katsotaan ryhmävarauksiksi, ja niihin sovelletaan muita maksu- ja peruutusehtoja. Ryhmävarauksen yhteydessä koko summa on maksettava välittömästi. Peruutukset ja muutokset ovat sallittuja vain 14 päivää ennen saapumista. Tämän päivämäärän jälkeen varausta ei voi enää muuttaa tai peruuttaa. (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

14:00 - 18:00

Lähteminen

asti 00:00

t_ Toimintatavat

Sis. verot

Palvelut

Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Ilmainen WiFi
Hiustenkuivaajat vuokrattavissa
Pesulapalvelut
Vastaanotto (rajoitettu aukioloaika)
Wi-Fi

Arviot

Majoittautui Jun 2024
9.7
N
nikcook796067
Couple, 18-24, USA
A very good, clean place to stay. It is not too difficult to get to and from the center. The laundry machines are not in the hostel itself but rather belong to the laundromat next door- not much of a problem because the price is similar to what you would expect from a hostel. Generally I would say AVAlex was easy and relaxing :)
Majoittautui Jun 2023
9.7
F
fheath7779022
Female, 18-24, England
I spent a few days here for a city break. Great location near alexanderplatz with lots of public transport connections. Friendly staff, very clean rooms and just as described. No social areas so not the best if you want to meet others. Great for a couple or friend's city break. Would come again 👍🏻
Majoittautui May 2023
8.9
A
Anonymous
Male, 31-40, USA
This is a good choice if you're just looking for an affordable place to sleep in a decent location (in between Alexanderplatz and Prenzlauer Berg). Nothing more, nothing less.

Sijainti

Greifswalder Str. 225, Berliini, Saksa
1.4km kaupungin keskustasta
map