hotelli

Hotel Baron

9.7Erinomaista
(226)
  • Ilmainen WiFi
  • Näytä kaikki 21 tilaa

Lisatiedot

Arvoisat vieraat, Kiitos, että valitsit The Baron -hotellin vierailullesi. Hotellin säännöt: Sisäänkirjautuminen alkaa klo 16.00. Uloskirjautuminen vaaditaan klo 11.00 mennessä. Kaikkien rekisteröityjen hotellivieraiden on esitettävä voimassa oleva valtion myöntämä valokuvallinen henkilötodistus tai passi. Sisäänkirjautumisen yhteydessä vaaditaan suuri luottokortti 150 dollarin takuumaksua varten (käteistä ei hyväksytä satunnaiskulujen varalta). Verot 14,95 % eivät sisälly esitettyihin hintoihin 3,25 %:n luottokorttimaksu kattaa luottokortin käsittelykulut tapahtumakohtaisesti. Hotelli ei peri palvelumaksuja. Asiakkaan, jonka nimi on varauksessa, on oltava vähintään 21-vuotias, ja hänen on kirjauduttava sisään saapuessaan. Baron Hotel on savuton ja lemmikkieläimetön hotelli. Kaikista todisteista tupakoinnista tai lemmikeistä sviitissä veloitetaan 300 dollarin liiallinen siivousmaksu. Kiinteistössämme on vain savuttomia huoneita. Ohjaamme vieraat tarvittaessa lähimmälle tupakointialueelle. Takuupolitiikka: Tärkeä luottokortti vaaditaan kattamaan 1 yön huoneen hinta ja verovakuus varaushetkellä takuun takaamiseksi. Ennakkoon maksetut varaukset maksetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä. Hotellissa ei ole pysäköintipaikkaa vieraille. Varaa aikaa hakujen tekemiseen verkossa ennen sisäänkirjautumista tai voit soittaa hotellille pysäköintisuosituksia varten. Parhain terveisin, Baron Hotel (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

00:00 - 23:00

Lähteminen

asti 11:00

t_ Toimintatavat

Verot eivät sisälly hintaan

Palvelut

Ilmaisia ​​kaupungin karttoja
Ilmainen WiFi
Ilmainen intenetyhteys
Hissi
Aamiainen ei sisälly hintaan
Ilmastointi
Adapterit
Kaapeli-TV

Arviot

Majoittautui Jun 2023
10
P
peg8277
Female, 41+, USA
A great option for the budget traveler. Thanks Baron Hotel for making Washington DC available to all of us!
Majoittautui May 2024
9.7
C
champaign_kate9552
Female, 41+, USA
Great location and value, the primary reasons for my high rating. Pictures are deceiving as room had old furniture, but it was comfortable. It would have been nice to have bath soap and glasses. Free coffee.
Majoittautui Aug 2023
9.7
R
rls72570
Male, 41+, USA
Great location. Near Metro stop (Dupont Circle). Clean room. Helpful staff. WiFi slow and unstable at times, but otherwise everything else about my 2-night stay was fine. Would definitely stay there again.

Sijainti

1523 22nd street NW, Washington DC, Yhdysvallat
1.1km kaupungin keskustasta
map