hotelli

Hotel Copenhagen

7.1Erittäin hyvä
(390)
  • Näytä kaikki 13 tilaa

Lisatiedot

Pieni perhehotelli Kööpenhaminan keskustassa, 15 minuutin kävelymatkan päässä Tivolista, aukiolta ja keskusasemalta. Lähellä Islands Bryggen kävelykatua, jossa on Kööpenhaminan uusi ulkokylpylä. Olemme vain 15 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä. Tarjoamme yhden, kahden, kolmen ja neljän hengen huoneita. Kaikki huoneet ovat valoisia ja viihtyisiä, ja ne on sisustettu korkeimpien standardien mukaisesti. Pyydämme sinua maksamaan saapumisen yhteydessä. Aamiainen ei sisälly hintaan, ja *menevän pandemian vuoksi aamiainen ei ole saatavilla/tarjoilu*. Vastaanotto on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-17; lauantaina klo 9-15. Sisäänkirjautuminen on klo 15-17 (15). Jos saavut aukioloaikojen jälkeen, otathan yhteyttä vastaanottoon ennen saapumistasi. Saapuessasi hotelliin soita numeroon +45 32 96 27 27 saadaksesi lisäohjeita. Uloskirjautuminen on klo 11. Pysäköinti: Hotel Copenhagen ei voi taata saatavuutta rajoitetuille pysäköintipaikoillemme, eikä niitä voi varata, mutta jos ne ovat ilmaisia ​​saapuessaan, ne ovat vieraillemme ilmaisia. Pysäköinti kadulle on mahdollista maksua vastaan. Hotellin säännöt - Luottokortti: Hotelli pidättää oikeuden tehdä katteen luottokortille ennen saapumista. Jos luottokortin katevaraus hylätään tai sitä ei hyväksytä, lähetämme asiakkaalle sähköpostin, jossa pyydetään uusia luottokorttitietoja. Jos emme saa uusia luottokorttitietoja 24 tunnin kuluessa, varaus peruutetaan. Asiasta ilmoitetaan vieraalle sähköpostitse. (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

15:00 - 23:00

Lähteminen

asti 11:00

t_ Toimintatavat

Sis. verot

Palvelut

Vuodevaatteet sisältyvät
Ilmaisia ​​kaupungin karttoja
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Hissi
Aamiainen ei sisälly hintaan
Pysäköinti
Hiustenkuivaajat
Intenetyhteys

Arviot

Majoittautui Dec 2023
9.1
A
Anonymous
Male, 31-40, Denmark
It was much better than expected. Friendly staff. A bit more information would have been nice, and respons when calling and writing. Other than that you get value for your money here. A nice place to sleep. Clean and easy.
Majoittautui Sep 2021
7.4
K
kesjaap9383
Male, 25-30, Netherlands
Exactly as expected. You get what you pay for.
Majoittautui Sep 2023
5.1
W
wesselbakker146162
Mixedgroup, 25-30, Netherlands
Lady at the service desk wasn't very polite, The shower was flooding as it didn't drain properly. Bed was terrible, an old sprung bed, holes in the side with springs showing. Under sheet was a rank holey thing. The bedding was okay and covered the dilapidated mess underneath. Unfortunately there was very loud work (industrial steel bins being moved on concrete) being done right outside my window from 0400-0515 for both nights I was staying so had terrible sleep.

Sijainti

Egilsgade 33, Kööpenhamina, Tanska
1.4km kaupungin keskustasta
map